Club d'Equitació Esportiva Cardedeu

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'organitzacióClub d'Equitació Esportiva Cardedeu
Dades
SobrenomCan Tramp
Tipusclub esportiu Modifica el valor a Wikidata
Creació1992
Activitat
EsportHorseball Modifica el valor a Wikidata
Instal·lació esportiva del clubCan Tramp
Governança corporativa
Seu 
Equipament esportiu

Facebook: horseball.cardedeu Modifica el valor a Wikidata

El Club d'Equitació Esportiva Cardedeu (CEEC), popularment conegut com a Can Tramp, és un club d'hípica de Cardedeu (Vallès Oriental), fundat l'any 1992 i dedicat a la doma clàssica, el salt d'obstacles i el bàsquet a cavall.[1]

El club s'ha dedicat, entre d'altres activitats, a organitzar esdeveniments puntuables pel Campionat de Catalunya de ponis, doma clàssica, salt d'obstacles de cavalls i concurs complet, així com alguns partits i edicions de la Lliga Catalana i Campionat d'Espanya de bàsquet a cavall, partits de clubs i de seleccions d'aquesta modalitat, la Lliga Catalana Equithlon i el Campionat Western de maneig de ramats de cavalls.[1] A més a més, té a disposició una escola d'instrucció de totes les modalitats d'equitació aptes per a practicar al club.[1] També organitza rutes a cavall i passejades amb ponis pel Massís del Montseny, ja que s'hi troba a les proximitats del terme municipal.[1] Pel que fa a la capacitat de l'hípica, gaudeix de seixanta quadres, diferents pistes de doma, de salts i de bàsquet a cavall, així com una pista circular i una roda de sis cavalls.[1]

Palmarès[modifica]

Bàsquet a cavall[modifica]

La secció de bàsquet a cavall és la més reeixida de l'entitat esportiva, havent aconseguit situar-se a l'elit dels clubs d'aquest esport, especialment pels triomfs en categoria sènior masculina.

Jugadors destacats[modifica]

Bàsquet a cavall[modifica]

Referències[modifica]

  1. 1,0 1,1 1,2 1,3 1,4 «Club d'Equitació Esportiva Cardedeu». Enciclopèdia de l'esport català. Barcelona: Grup Enciclopèdia Catalana.
  2. «El Club d'Equitació Esportiva Cardedeu guanya el Campionat d'Espanya de bàsquet a cavall». CCMA.cat, 02-10-2007. [Consulta: 15 desembre 2016].
  3. «La IV Gala dels Premis Horseball Catalunya il·lustra el domini català a nivell internacional». Esportcat.Gencat.cat, 20-02-2016. Arxivat de l'original el 2017-01-13. [Consulta: 15 desembre 2016].
  4. «Gil Carbonés, de la Garriga, designat millor jugador del món de horseball». El9Nou.cat, 23-10-2015. [Consulta: 12 desembre 2016].
  5. Solé, Ramon. «Gil Carbonés, escollit tercer millor jugador del món». El9Nou.cat, 05-11-2016. [Consulta: 15 desembre 2016].

Enllaços externs[modifica]