Vés al contingut

Tots els registres públics

Presentació combinada de tots els registres disponibles de Viquipèdia. Podeu reduir l'extensió seleccionant el tipus de registre, el nom d'usuari realitzador (distingeix entre majúscules i minúscules), o la pàgina objectiu (també en distingeix).

Registres
  • 10:21, 9 jul 2024 Maria Cucurull discussió contribucions va crear la pàgina Jose L. Ribera (Pàgina nova, amb el contingut: «{{Infotaula persona}} '''Jose L. Ribera''' (nascut el 14 de febrer de 1942 a Cabanabona, Espanya) és un destacat executiu retirat de The Gillette Company (actualment part de Procter & Gamble) i un expert en estratègia empresarial. == Biografia == Jose Lluís Ribera Castellà va estudiar el Batxillerat Superior Universitari al Col·legi dels PP. Escolapis de Tàrrega, ciutat on va viure de jove. Posteriorment, va cursar el Preuniversitari a l'I...».)
  • 20:21, 2 jul 2024 Maria Cucurull discussió contribucions va crear la pàgina Jose L. Ribera Castellá (Pàgina nova, amb el contingut: «{{Infotaula persona}} '''Jose L. Ribera''' (nascut el 14 de febrer de 1942 a Cabanabona, Espanya) és un destacat executiu retirat de The Gillette Company (actualment part de Procter & Gamble) i un expert en estratègia empresarial. == Biografia == Jose Lluís Ribera Castellà va estudiar el Batxillerat Superior Universitari al Col·legi dels PP. Escolapis de Tàrrega, ciutat on va viure de jove. Posteriorment, va cursar el Preuniversitari a l'I...».)
  • 20:05, 2 jul 2024 Maria Cucurull discussió contribucions va crear la pàgina Usuari:Maria Cucurull/proves (Pàgina nova, amb el contingut: «{{Proves d'usuari}} <!-- EDITEU A CONTINUACIÓ --> '''Jose L. Ribera Castellá''' Jose L. Ribera (nascut el 14 de febrer de 1942 a Cabanabona, Espanya) és un destacat executiu retirat de The Gillette Company (actualment forma part de Procter & Gamble) i un expert en estratègia empresarial. Carrera a Gillette Jose Lluís Ribera va començar la seva carrera a Gillette Española S.A. el desembre de 1967, on va ocupar el càrrec de director de màrqueting...».)
  • 16:42, 1 ago 2023 El compte d'usuari Maria Cucurull discussió contribucions ha estat creat