Vés al contingut

Tots els registres públics

Presentació combinada de tots els registres disponibles de Viquipèdia. Podeu reduir l'extensió seleccionant el tipus de registre, el nom d'usuari realitzador (distingeix entre majúscules i minúscules), o la pàgina objectiu (també en distingeix).

Registres
  • 12:52, 22 feb 2023 Verónica Llana Celada discussió contribucions va crear la pàgina Jordi Carreras Muria (Pàgina nova, amb el contingut: «{{Infotaula persona}} == Biografia == Jordi Carreras Muria és un deejayòleg i pedagog especialitzat en la formació professional de DJs. Va néixer a Barcelona el 22 d'agost de 1966. És expert en la teoria i la història del deejay, així com en l'estudi científic dels fenòmens relacionats amb aquesta figura. És membre del comitè d'experts de l'Associació Espanyola de DJs i Productors Musicals i també soci de DIPEF, l'Associació oficial de DJs...».)
  • 12:44, 22 feb 2023 Verónica Llana Celada discussió contribucions va crear la pàgina Usuari:Verónica Llana Celada/proves (Pàgina nova, amb el contingut: «{{Infotaula persona}} == Biografia == Jordi Carreras Muria és un deejayòleg i pedagog especialitzat en la formació professional de DJs. Va néixer a Barcelona el 22 d'agost de 1966. És expert en la teoria i la història del deejay, així com en l'estudi científic dels fenòmens relacionats amb aquesta figura. És membre del comitè d'experts de l'Associació Espanyola de DJs i Productors Musicals i també soci de DIPEF, l'Associació oficial de DJs...».)
  • 00:56, 6 oct 2022 El compte d'usuari Verónica Llana Celada discussió contribucions ha estat creat automàticament