Vés al contingut

Registres públics principals

Presentació combinada de tots els registres disponibles de Viquipèdia. Podeu reduir l'extensió seleccionant el tipus de registre, el nom d'usuari realitzador (distingeix entre majúscules i minúscules), o la pàgina objectiu (també en distingeix).

Registres
  • 12:52, 22 feb 2023 Verónica Llana Celada discussió contribucions va crear la pàgina Jordi Carreras Muria (Pàgina nova, amb el contingut: «{{Infotaula persona}} == Biografia == Jordi Carreras Muria és un deejayòleg i pedagog especialitzat en la formació professional de DJs. Va néixer a Barcelona el 22 d'agost de 1966. És expert en la teoria i la història del deejay, així com en l'estudi científic dels fenòmens relacionats amb aquesta figura. És membre del comitè d'experts de l'Associació Espanyola de DJs i Productors Musicals i també soci de DIPEF, l'Associació oficial de DJs...».)
  • 12:44, 22 feb 2023 Verónica Llana Celada discussió contribucions va crear la pàgina Usuari:Verónica Llana Celada/proves (Pàgina nova, amb el contingut: «{{Infotaula persona}} == Biografia == Jordi Carreras Muria és un deejayòleg i pedagog especialitzat en la formació professional de DJs. Va néixer a Barcelona el 22 d'agost de 1966. És expert en la teoria i la història del deejay, així com en l'estudi científic dels fenòmens relacionats amb aquesta figura. És membre del comitè d'experts de l'Associació Espanyola de DJs i Productors Musicals i també soci de DIPEF, l'Associació oficial de DJs...».)
  • 00:56, 6 oct 2022 El compte d'usuari Verónica Llana Celada discussió contribucions ha estat creat automàticament