Vés al contingut

Final de temporada

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Un final de temporada normalment és l'episodi final d'una temporada d'un programa o sèrie de televisió.[1] Sovint aquest episodi final és el que marca l'escissió que acompanyarà un període en el qual no s'emetrà el programa, a l'espera d'una nova temporada. Aquest final sovint intenta atraure els espectadors perquè segueixin veient el programa un cop comenci de nou la següent temporada.[2] Per altra banda, també s'hi ha empleat aquest concepte de 'final de temporada' per a descriure el punt final entre temporades esportives[3][4] i de competició o, fins i tot, en períodes marcats pel calendari.[5]

Referències[modifica]

  1. País, El «‘Juego de tronos' 7x07: cuándo y dónde ver el final de la temporada 7» (en castellà). EL PAÍS, 27-08-2017. «[...] los canales que emiten el final de temporada de la serie [...]»
  2. «Definición de Temporada» (en castellà). Definición ABC.
  3. «Courtois aplaza su renovación hasta final de temporada» (en castellà). ELMUNDO. «[...] "jugador de futbol" aplaza su renovación hasta final de temporada.»
  4. «Un jugador del Barça desliza su adiós a final de temporada». La Vanguardia. «[...] "un jugador de futbol" desliza su adiós a final de temporada.»
  5. «S'aproxima el final de temporada d'estiu a Vallter 2000». [Consulta: 11 gener 2018]. «S'aproxima el final de temporada d'estiu [...]»