Fitxer:Escudo de Sinarcas.svg

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Fitxer original(fitxer SVG, nominalment 550 × 1.008 píxels, mida del fitxer: 439 Ko)

Descripció a Commons
Escut d'armes
InfoField
Deutsch: von Sinarcas, Valencianische Gemeinschaft, Spanien.
English: Sinarcas, Valencian Community, Spain.
Español: del municipio de Sinarcas (Comunidad Valenciana, España).
Blasonament
InfoField
Català: Organitzat en nou quarters distribuïts de la següent forma: 1r. Àguila bicèfala sable carregada en el pit d'escudet amb tres palletes en diagonal; 2n. Quarterat en diagonal sable amb barres [en realitat, pals] de gules en camp d'or; 3r. Dues àguiles negres afrontades que es recolzen en una barra, sobre camp d'or; 4t. Quatre barres [pals] de gules en camp d'or; 5é. Rombes de gules en diagonal amb escudet interior d'or; 6é. Nou escudets amb franja; 7é. Rombes de gules i or en llistes horitzontals; 8é. Cadenes d'or en camp de gules; 9é. Cinc escudets color atzur amb cinc rodelles o besants cada un, en camp d'argent. Al timbre Corona Real Tancada, amb vuit diademes de les quals en són visibles cinc.
Español: Organizado en nueve cuarteles distribuidos de la siguiente forma: 1º Aguila bicéfala sable cargada en el pecho de escudete con tres hojuelas en diagonal; 2º. Cuartelado en diagonal sable con barras [en realidad, palos] de gules en campo de oro; 3º. Dos águilas negras afrontadas que se apoyan en una barra, sobre campo de oro; 4º cuatro barras [palos] de gules en campo de oro. 5º. Rombos de gules en diagonal con escudete interior de oro; 6º. Nueve escudetes con franja; 7º. Rombos de gules y oro en lúneas horizontales; 8º. Cadenas de oro en campo de gules, 9º. Cinco escudete color azul con cinco roeles o bezontes cada uno, en campo de plata. Al timbre Corona Real cerrada, con ocho diademas de las que son visibles cinco.
Referències
InfoField
Català: ORDRE de 28 de maig de 1987, de la Conselleria d'Administració Pública, per la qual es aprovat l'escut heràldic municipal de Sinarques (València). (in català) (pdf). DOCV núm. 614. Generalitat Valenciana. Conselleria de Presidència (1987-06-24) Retrieved on 30 April, 2013.
Español: ORDEN de 28 de mayo de 1987, de la Conselleria de Administración Pública, por la cual se aprueba el escudo heráldico municipal de Sinarques (Valencia). (in castellano) (pdf). DOCV núm. 614. Generalitat Valenciana. Consejería de Presidencia (1987-06-24) Retrieved on 30 April, 2013.
Data 30 d'abril de 2013
Artista
InfoField
Asqueladd

Taller de Heráldica y vexilología

Aquesta imatge està realitzada pel Taller de Heráldica y vexilología (Taller d’Heràldica i vexil·lologia) de la Wikipedia en espanyol.

Font Treball propi
 
This vector image includes elements that have been taken or adapted from this file:
Blason Hortense de Beauharnais.svg (de Spedona).
 
This vector image includes elements that have been taken or adapted from this file:
Escudo antiguo de Órgiva (Granada).svg (de Abelardo Yard).
 
This vector image includes elements that have been taken or adapted from this file:
Blason fam it-fr Vintimille-Lascaris (de).svg (de Jimmy44).
Permís
(Com reutilitzar aquest fitxer)
Asqueladd, el titular dels drets d'autor d'aquest treball, el public sota la següent llicència:
w:ca:Creative Commons
reconeixement compartir igual
Aquest fitxer està subjecte a la llicència de Creative Commons Reconeixement i Compartir Igual 3.0 No adaptada.
Reconeixement: Asqueladd
Sou lliure de:
  • compartir – copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra
  • adaptar – fer-ne obres derivades
Amb les condicions següents:
  • reconeixement – Heu de donar la informació adequada sobre l'autor, proporcionar un enllaç a la llicència i indicar si s'han realitzat canvis. Podeu fer-ho amb qualsevol mitjà raonable, però de cap manera no suggereixi que l'autor us dóna suport o aprova l'ús que en feu.
  • compartir igual – Si modifiqueu, transformeu, o generareu amb el material, haureu de distribuir les vostres contribucions sota una llicència similar o una de compatible com l'original
Insignia Aquesta imatge mostra una bandera, escut d'armes, segell o altres insígnies oficials. L'ús d'aquests símbols està regulat en moltes jurisdiccions. Les restriccions són independents de l'estat dels drets d'autor.
SVG genesis
InfoField
 
El codi font d'aquest SVG és vàlid.
 
Aquesta imatge vectorial ha estat creada amb Inkscape.

Llegendes

Afegeix una explicació d'una línia del que representa aquest fitxer

Elements representats en aquest fitxer

representa l'entitat

Historial del fitxer

Cliqueu una data/hora per veure el fitxer tal com era aleshores.

Data/horaMiniaturaDimensionsUsuari/aComentari
actual20:17, 30 abr 2013Miniatura per a la versió del 20:17, 30 abr 2013550 × 1.008 (439 Ko)AsqueladdBarras
20:11, 30 abr 2013Miniatura per a la versió del 20:11, 30 abr 2013550 × 1.008 (439 Ko)Asqueladd{{COAInformation |blasonca=de Sinarques, Comunitat Valenciana, Espanya. |blasonnement-ca=Organitzat en nou quarters distribuïts de la següent forma: 1r. Àguila bicèfala sable carregada ...

La pàgina següent utilitza aquest fitxer:

Metadades