FlightGlobal

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
(S'ha redirigit des de: Flight Global)
Infotaula de lloc webFlightGlobal
URLhttp://www.flightglobal.com Modifica el valor a Wikidata
Tipuslloc web i lloc web de notícies Modifica el valor a Wikidata
Temaindústria aeronàutica i constructor aeronàutic Modifica el valor a Wikidata
PropietariReed Business Information (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata
Llançament2006 Modifica el valor a Wikidata
Twitter (X): FlightGlobal Modifica el valor a Wikidata
Logotip de l'empresa.

FlightGlobal és un lloc web de notícies i informació que cobreix les indústries aeroespacial i de l'aviació. A més a més, ofereix una zona comunitària per a molts grups en el si d'aquestes indústries.

El lloc web fou llançat el febrer del 2006[1] com a lloc web de la revista Flight International, Airline Business, ACAS, Air Transport Intelligence (ATI), The Flight Collection i altres serveis i directoris.

FlightGlobal és un recurs sobre la història de l'aviació, amb un arxiu de més d'1 milió d'imatges que es remunten a la fundació de Flight el 1909. S'hi poden cercar milers d'imatges i números antics de Flight.[1]

FlightGlobal fou guardonat amb el premi al millor lloc web d'empresa de l'any a l'edició del 2010 dels Digital Publishing Awards de l'Association of Online Publishers. Segons els membres del jurat, «El lloc web empra tota la gamma d'eines digitals, amb especial èmfasi en el compromís i l'ús eficaç dels mitjans socials en un medi d'empresa a empresa».[2]

Referències[modifica]

  1. 1,0 1,1 «news.thomasnet.com» (en anglès). news.thomasnet.com, 20-02-2006. [Consulta: 14 març 2014].
  2. «2010 AOP Awards winners in full» (en anglès). Association of Online Publishers, 10-06-2010. Arxivat de l'original el 20 d’abril 2013. [Consulta: 9 d’agost 2019].