Girl's High School Students

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Girl's High School Students (Joshi Kousei al Japó) és una sèrie de TV Anime japonesa del 2006, que és l'adaptació dels comics Manga amb el títol "High School Girls". La sèrie de TV consta de 12 capítols de 24 minuts cadascun. La sèrie és una comèdia que se situa en la vida coticiana de colegiales dins i fora de l'escola de secundària japonesa. Un anime que narra les vides d'Eriko Takahashi (Protagonista i una noia intel·ligent però maldestre), Yuma Suzuki (Una noia deportista i amb dolents resultats als estudis) i Ayano Sato (Una noia molt ingènua i força somia-truites). Allà coneixeran a Akari Koda (Una noia molt moderna) Kyoko Himeji (Una noia madura i oberta al sexe) i Ikue Ogawa (Una noia innocent i força alegre).

Protagonistes[modifica | modifica el codi]

Eriko Takahashi

El personatge principal de la història. Eriko obté bones qualificacions, però és bastant maldestre i gens atlètica (Almenys per fugir de pervertits). Ella tendeix a ser la principal víctima de les accions pervertides (accidentals o no) de Odagiri, encara que ella utilitza aquesta raó per fer xantatge. Sol ser descrita com una tafanera, Eriko tendeix a descobrir pel seu propi peu problemes amb la gent. També és molt voluble. Li espanten les injeccions. Té el cabell castany i els ulls de color vermell.

Yuma Suzuki

És la millor amiga de Eriko. Són amigues des de la secundària. Les dos van tenir un mal començament, però van descobrir que tenien interessos en común.Yuma porta tenyit el cabell de ros. Ella té una germana petita, Momoka, amb la qual manté una relació conflictiva. És la que més mal geni té del grup, com es pot demostrar al llarg de la sèrie. Té bones habilitats atlètiques, encara que els estudis no són el seu fort. Ella tendeix a ser imprudent, i sempre disposada a divertir-se.

Ayano Sato

També és amiga de Eriko de la infancia.Ayano és la ingènua del grup. Porta ulleres i els cabells en trenes, el que implica una personalitat innocent, encara que ella té una vívida imaginació, que sovint dóna lloc a fantasies pervertides. És l'única que té un nòvio estable (Takanori Shimotakatani), objecte que li serveix com víctima de supòsits atacs d'enveja per part d'alguna de les noies. Té el cabell blau verdós, i els seus ulls són de color blau verdós.

Akari Kouda

És molt rica i sempre vesteix roba de marca. Kouda aspira a convertir-se en una actriu famosa, amb tota la seva energia per a ser tan escandalosa com sigui possible, per tal de deixar una impressió duradora. Té el costum de vestir amb vestits totalment estranys per cridar l'atenció. Destaca per la seva personalitat egocèntrica i les seves bromes pesades que acaben en acudits verds. Té el cabell blau, sempre recollit amb una cinta elàstica pels cabells, i els ulls blaus.

Kyoko Himeji

Amiga de la infància de Kouda. Kyoko és sovint imprudent en la seva vida sexual, deixant que els nois s'aprofitin d'ella. És catalogada com una "noia fàcil". Solia tenir sobrepès, però el seu amor per Odagiri li va donar l'incentiu per baixar de pes. És una noia molt protectora de Ogawa. Té els pits més grans del grup i és la més alta de totes.Té el cabell castany clar i arrissat i té els ulls verds.

Ikue Ogawa

És la millor amiga de Himeji. El seu pare és propietari d'una farmàcia, i per això sempre se la pot veure amb medicines. Té una aparença d'una nena molt més petita que ella. Les 147 centímetres i el seu "look" la fan passar per una noia encara molt més jove. Té el cabell d'un color blau fosc-negre i els ulls blaus.

Fitxa tècnica[modifica | modifica el codi]

Cançons[modifica | modifica el codi]

  • Openings (inici)
  1. Kirameku cantat per yozuca*
  • Endings (final)
  1. incl. cantat per meg rock

Enllaços externs[modifica | modifica el codi]

Pàgina oficial