Hermanos de leche

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de sèrie de televisióHermanos de leche
Gènerecomèdia Modifica el valor a Wikidata
DirectorPablo Ibáñez T. Modifica el valor a Wikidata
Actors
Companyia productoraJosé Frade Modifica el valor a Wikidata
PaísEspanya Modifica el valor a Wikidata
Canal originalAtresmedia Modifica el valor a Wikidata
Durada dels capítols60 min Modifica el valor a Wikidata
Primer episodi10 abril 1994 Modifica el valor a Wikidata
Últim episodi17 abril 1996 Modifica el valor a Wikidata
Temporades4 Modifica el valor a Wikidata
Episodis56 Modifica el valor a Wikidata
Més informació
IMDB: tt0360265 TMDB.org: 103570 Modifica el valor a Wikidata
Imatges externes
Portada

Hermanos de leche és una sèrie de televisió, del gènere de la comèdia, emesa originalment a la cadena espanyola Antena 3 entre 1994 i 1996.[1] La sèrie és una producció de José Frade Producciones i es va mantenir en l'aire durant quatre temporades. Més tard es va reposar en Canal 7 Televisión.

Argumento[modifica]

Els dos protagonistes, Juan "el Gordi" (Juan Echanove) i Chus (José Coronado) són dos germans de llet, perquè quan eren bebès, van compartir la mateixa nodrissa. Després d'anys sense veure's, tornen a retrobar-se després dels seus respectius divorcis i decideixen compartir pis. Les trames de la sèrie giren al voltant de les vides de tots dos personatges i de les seves exdones Leonor (Cristina Higueras) i Elena (Fiorella Faltoyano), generant múltiples conflictes.[2]

Entre bastidors[modifica]

En la quarta i última temporada el personatge de Juan canvia d'actor, pel fet que Juan Echanove abandonava la sèrie per a realitzar projectes cinemamatogràfics. El Gran Wyoming va reemplaçar Echanove en el paper. Donada les diferències físiques entre tots dos actors, el canvi es va justificar en l'argument amb una operació de cirurgia estètica després d'un accident de trànsit.[3] Encara que Wyoming no tenia la complexió de Echanove que li havia guanyat al seu personatge el sobrenom de "Gordi", aquest malnom continuava aplicant-se-li. Wyoming, en entrevistes posteriors, feia broma dient que havia estat triat pel seu supòsit semblant físic amb Echanove, i que la trama de la cirurgia havia sorgit després, quan el públic va observar el canvi en els títols de crèdit.

Equipo[modifica]

Equip artístic[modifica]

i més

Equip tècnic[modifica]

Premis[modifica]

Referències[modifica]

  1. «Antena 3 cumple 25 años: recordamos 25 series que han marcado su historia (parte 1)». Fórmula TV. Noxvo Editorial [Madrid], 28-01-2015 [Consulta: 27 gener 2015].
  2. «Hermanos de leche en Antena 3.com». Arxivat de l'original el 4 de març de 2016. [Consulta: 6 juliol 2011].
  3. Diccionario Teléfilo: Síndrome de Darrin avayatele.com