JanSport

De Viquipèdia
Jump to navigation Jump to search

JanSport és una marca de motxilles propietat de VF Corporation, una de les companyies més grans del món de roba. La companyia va ser fundada el 1967 a Seattle, Washington per Pletz Murray, qui va donar nom a la companyia de la seva dona. Skip Yowell suposadament es va fer càrrec de JanSport.[1] El 1986, VF va comprar JanSport llavors el pare, Blue Bell.[2]

La seu corporativa de l'empresa es basa ara a San Leandro, Califòrnia, a la seu de VF a l'aire lliure on comparteix oficines amb divisions Napapijri germans i The North Face. El seu centre de distribució és a Everett, Washington, on ha estat des de 1971. JanSport també té un celler a Appleton, Wisconsin, que alberga la seva divisió de roba col·legial. JanSport és el major fabricant mundial de motxilla, i junts, JanSport i The North Face vendre gairebé la meitat de totes les petites motxilles que es venen als Estats Units.[3]

JanSport iniciat pel desenvolupament i el domini de la motxilla marc extern, que utilitza una estructura de metall amb un drap motxilles que se li atribueix, els productes fabricats inclouen fitxes tècniques dies i motxilles internal frame. Fins a la dècada de 1990, tots els paquets de JanSport es van realitzar en els Estats Units. JanSport és un dels pocs fabricants restants de motxilles marc extern.

A diferència d'altres fabricants, JanSport ofereix una garantia de per vida en els seus productes.[4] S'ha comercialitzat les innovacions en el disseny de motxilla. The JanSport brand is especially popular among students.

Notes[modifica]

  1. http://jansport.com/blog/beoutdoors/author/skipyowell/
  2. http://www.fundinguniverse.com/company-histories/jansport-inc-history/
  3. ^ a b Horovitz, Bruce (2007-08-20). "New 'badge' of cool: High-tech, high-fashion backpacks". USA Today: p. 1A. Retrieved 2009-09-01.
  4. http://jansport.com/js_warranties.php