JanSport

De Viquipèdia
Salta a: navegació, cerca

JanSport és una marca de motxilles propietat de VF Corporation, una de les companyies més grans del món de roba. La companyia va ser fundada el 1967 a Seattle, Washington per Pletz Murray, qui va donar nom a la companyia de la seva dona. Skip Yowell suposadament es va fer càrrec de JanSport.[1] El 1986, VF va comprar JanSport llavors el pare, Blue Bell.[2]

La seu corporativa de l'empresa es basa ara a San Leandro, Califòrnia, a la seu de VF a l'aire lliure on comparteix oficines amb divisions Napapijri germans i The North Face. El seu centre de distribució és a Everett, Washington, on ha estat des de 1971. JanSport també té un celler a Appleton, Wisconsin, que alberga la seva divisió de roba col·legial. JanSport és el major fabricant mundial de motxilla, i junts, JanSport i The North Face vendre gairebé la meitat de totes les petites motxilles que es venen als Estats Units.[3]

JanSport iniciat pel desenvolupament i el domini de la motxilla marc extern, que utilitza una estructura de metall amb un drap motxilles que se li atribueix, els productes fabricats inclouen fitxes tècniques dies i motxilles internal frame. Fins a la dècada de 1990, tots els paquets de JanSport es van realitzar en els Estats Units. JanSport és un dels pocs fabricants restants de motxilles marc extern.

A diferència d'altres fabricants, JanSport ofereix una garantia de per vida en els seus productes.[4] S'ha comercialitzat les innovacions en el disseny de motxilla. The JanSport brand is especially popular among students.

Notes[modifica]

  1. http://jansport.com/blog/beoutdoors/author/skipyowell/
  2. http://www.fundinguniverse.com/company-histories/jansport-inc-history/
  3. ^ a b Horovitz, Bruce (2007-08-20). "New 'badge' of cool: High-tech, high-fashion backpacks". USA Today: p. 1A. Retrieved 2009-09-01.
  4. http://jansport.com/js_warranties.php