Laura Sisteró

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaLaura Sisteró
Biografia
Naixement1986 Modifica el valor a Wikidata (37/38 anys)
Barcelona Modifica el valor a Wikidata
Dades personals
NacionalitatCatalunya Catalunya
FormacióEscola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Ocupaciódirectora de cinema, guionista Modifica el valor a Wikidata

Lloc weblaurasistero.com Modifica el valor a Wikidata
IMDB: nm4862223 Twitter (X): laurasistero Instagram: laurasistero LinkedIn: laurasistero Vimeo: laurasistero Modifica el valor a Wikidata

Laura Sisteró (Barcelona, 1986) és una directora de cinema i fotògrafa catalana.

És la petita de tres germanes. Va començar arquitectura però després va deixar la carrer per anar a estudiar a l'ESCAC.[1] Ha dirigit diversos curtmetratges i també publicitat. Va dirigir un spot per la campanya de Barcelona en Comú a les Eleccions municipals de Barcelona de 2019, on es veia Ada Colau alcaldessa parlant amb l'Ada Colau activista.[2] El seu primer llargmetratge és Tolyatti Adrift, un documental sobre Togliatti, la Detroit russa, una ciutat antigament coneguda per acollir la seu dels automòbils Lada.[3] Es va estrenar l'octubre de 2022, després d'haver guanyat diversos premis a festivals internacionals.

Referències[modifica]

  1. Diane. «Los paisajes interiores de Laura Sisteró - Harpo Magazine Entrevista» (en castellà), 19-04-2021. [Consulta: 28 octubre 2022].
  2. Blanchar, Clara «El cara a cara entre la Colau alcaldessa i la Colau activista de la PAH». El País [Madrid], 24-05-2019. ISSN: 1134-6582.
  3. Abbas, Sonia. «Laura Sisteró retrata a la Rusia olvidada en Tolyatti Adrift» (en castellà). [Consulta: 28 octubre 2022].