Llista d'episodis de Fear the Walking dead

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Fear the Walking Dead és una sèrie de televisió de drama post-apocalíptic nord-americana creada per Robert Kirkman i Dave Erickson.[1] És una sèrie acompanyant de The Walking Dead,[2] que es basa en la sèrie de còmics del mateix nom de Robert Kirkman, Tony Moore i Charlie Adlard. Es va estrenar a la xarxa de cable AMC el 23 d'agost de 2015.[3]

A partir del 13 de juny de 2021, s'han emès 85 episodis de Fear the Walking Dead, que conclou la sisena temporada. El 3 de desembre de 2020, la sèrie es va renovar per una setena temporada,[4] que s'estrenarà el 17 d'octubre de 2021.[5]

Visió general de la sèrie[modifica]

Temporada Episodis Emissió a EUA
Estrena Final
Primera temporada 6 23 d'agost de 2015 (2015-08-23) 4 d'octubre de 2015 (2015-10-04)
Segona temporada 15 10 d'abril de 2016 (2016-04-10) 2 d'octubre de 2016 (2016-10-02)
Tercera temporada 16 4 de juny de 2017 (2017-06-04) 15 d'octubre de 2017 (2017-10-15)
Quarta temporada 16 15 d'abril de 2018 (2018-04-15) 30 de setembre de 2018 (2018-09-30)
Cinquena temporada 16 2 de juny de 2019 (2019-06-02) 29 de setembre de 2019 (2019-09-29)
Sisena temporada 16 11 d'octubre de 2020 (2020-10-11) 13 de juny de 2021 (2021-06-13)
Setena temporada 16 17 d'octubre de 2021 (2021-10-17) 5 de juny de 2022 (2022-06-05)
Vuitena temporada 12 14 de maig de 2023 (2023-05-14) 19 de novembre de 2023 (2023-11-19)

Primera temporada[modifica]

# Núm. Títol original Dirigit per Escrit per Data d'estrena als Estats Units
11 "Pilot" Adam DavidsonRobert Kirkman & Dave Erickson23 d'agost de 2015
Nick Clark, un noi addicte a les drogues, es desperta en una església abandonada freqüentada per altres com ell i busca la seva parella que, enmig de sorolls i cadàvers estranys, es troba intenta arrencar un cadàver i també està interessada en menjar. Nick escapa de l'església, però és atropellat per un cotxe i portat a l'hospital. Madison Clark, mare i consellera de Nick a l'escola secundària Paul R. Williams, és notificada de l’incident mentre li cometia a l’alumne Tobias un ganivet amb el qual el noi voldria defensar-se dels monstres fantasma. Madison i el seu mestre Travis Manawa, un altre professor de l'escola, van a l'hospital on Nick, per por de no creure's sobre el motiu de la seva fugida de l'església, no revela el que realment va passar. Nick més tard revela al seu padrastre el que va passar i ell va a l'església, però només troba restes evidents de sang. L'endemà, Nick s’escapa de l’hospital i rastreja el seu traficant de drogues, Calvin, un amic de la família, que acabaven de contactar amb els pares de Nick. Per por de ser descobert, Calvin condueix Nick a una zona desolada amb l'objectiu de matar-lo, però es produeix una baralla en què Nick aconsegueix matar l'adversari. Nick decideix llavors posar-se en contacte amb Travis i Madison que s’uneixen a ell al moment, però el cos sembla haver desaparegut. Calvin s’acosta poc després amb una mirada vacant i coixera que ataca Madison, però Nick l’atropella amb el camió de Travis. Els tres que després observen el cos de Calví, que encara mou el cap i emet sorolls. 
22 "So Close, Yet So Far" Adam DavidsonMarco Ramirez30 d'agost de 2015
Travis, Madison i Nick recuperen la germana de Nick, Alicia, amb la intenció de tenir cura del seu xicot a casa seva, febril per la mossegada d'un d'aquests éssers. De tornada a casa, Travis decideix anar a recuperar la seva exdona Liza i el seu fill Chris, mentre que Madison va a la recerca de medicaments per al seu fill que està a la vora d’una crisi de retirada. Mentrestant, a tot Los Angeles, gent "malalta" és assassinada per policies i la població, que no sap el que està passant, interpreta el gest com un abús i comença a protestar. Travis s'uneix a Liza i els dos van a recuperar Chris, que mentrestant s'ha unit a una manifestació contra la policia. La protesta aviat es converteix en violència i Travis, Liza i Chris troben refugi amb la família Salazar que es barricada a la seva botiga. Mentrestant, Madison recupera algunes drogues a l'escola i allà coneix a Tobias, que li demana el ganivet i amb la qual va a buscar conserves al menjador de l'escola. De fet, tots dos entenen la gravetat dels esdeveniments que tenen lloc. Mentre busquen la sortida, es troben amb el director de l'escola que s’ha transformat en un no-mort i es veuen obligats a eliminar-lo. Després d’acompanyar Tobias a casa seva, torna a casa on decideix amb els seus fills esperar a Travis. Durant la nit, Madison, Alicia i Nick observen impotents com un zombi ataca el seu veí, a la qual Madison havia intentat explicar la gravetat del que ella mateixa havia vist en un parell de dies, però que la ràdio i les notícies encara menystenien. 
33 "The Dog" Adam DavidsonJack LoGiudice13 de setembre de 2015
La botiga Salazar s’ha d’evacuar: a la fugida, la senyora Salazar, Griselda, es lesiona greument el turmell. El grup encara aconsegueix arribar a la recollida de Travis i escapar de la multitud que la policia carrega. Van a l’hospital, però a l'entrada la policia els fa allunyar mentre disparaven alguns caminants. Quan arriben a casa de Madison, s’enfronten a un caminant que és assassinat per Daniel Salazar amb una escopeta que Nick va recuperar de la casa veïna. S’adonen que el caminant era el veí Peter, i la veïna Susan també s’ha convertit en caminant. A hores d’ara tothom s’adona del que està passant i Alicia està desesperada en pensar què li va passar a Matt, el seu xicot. L'endemà al matí, les famílies de Madison i Travis es preparen per marxar al desert, mentre que els salazar decideixen esperar el cosí de Daniel a casa, però la Guàrdia Nacional arriba i pren el control de la situació, elimina els caminants i s'emporta la gent. de contagi. 
44 "Not Fade Away" Kari SkoglandMeaghan Oppenheimer20 de setembre de 2015
Han passat uns dies i el barri es transforma en un refugi militar amb una tanca, de la qual ningú no pot entrar i dins del qual hi ha un toc de queda nocturn. Chris veu el que sembla ser senyals de llum d'un edifici fora de la zona tancada i ho informa al seu pare, però Travis, confiat en l'exèrcit, creu que això no és possible i ho atribueix tot a la imaginació del noi. Aquest últim li diu a Madison que, després de verificar la presència dels llums al turó, decideix abandonar la tanca i troba els cadàvers de persones, encara que no estiguin infectats, sospitant que els militars amaguen alguna cosa. Mentrestant, Lise es fa càrrec dels malalts fingint ser infermera, tot i que només és estudiant, fins que arriba un metge enviat pel govern i li demana que continuï fent veure que l'ajuda. Lise li mostra les condicions d'alguns pacients, inclosa la senyora Salazar, que ha de ser operada del seu peu, i Nick que, tot i professar que està desintoxicat de les drogues, roba dosis de morfina als malalts del barri. Travis informa de senyals de llum al tinent Moyers, comandant de l'exèrcit, però l'oficial descarta l'assumpte tal com va fer amb el seu fill. En traslladar a Griselda a la clínica per a la cirurgia, els militars també s’emporten Nick contra la seva voluntat. El metge convida a Lise a seguir-la i ella, encara que dubtosa, decideix pujar al comboi. Pujant al terrat per veure si també pot veure els llums, Travis és testimoni de l'explosió de trets a l'edifici que Chris havia assenyalat. 
55 "Cobalt" Kari SkoglandDavid Wiener27 de setembre de 2015
Daniel Salazar, amb l'ajut de la seva filla Ofelia, segresta un dels soldats per utilitzar-lo com a intercanvi per recuperar la seva dona. En realitat, desconeixent la seva filla, el tortura per informació com ho feia antigament al seu país natal, El Salvador. Mentrestant, Travis va a l'exèrcit i els fa entendre que si les coses continuen així, la població es rebel·larà; Aleshores, el tinent Moyers accepta acompanyar-lo a l’hospital on han estat traslladats els altres, però durant el viatge s’aturen per ajudar un altre equip en dificultats. Falta Moyers i els soldats restants porten Travis a casa. Mentrestant, Nick és ajudat pel seu company de cel·la que els impedeix tornar a emportar-se i confia que ho va fer perquè necessita la seva ajuda per escapar. Mentrestant, Lise s’ocupa de cuidar els malalts i és testimoni de la mort de la senyora Salazar, assabentant que qualsevol persona que mor es transforma i, per tant, ha de ser colpejat al cap abans que passi. Mentrestant, Daniel s'assabenta que l'operació Cobalt començarà la nit següent: els militars evacuaran Los Angeles suprimint els ciutadans. Travis i Ofelia, encara que horroritzats per la tortura, assabenten la notícia juntament amb Madison. Durant la nit, Daniel va a l'estadi observant, tal com va descriure el soldat torturat, que milers de caminants hi estan tancats. 
66 "The Good Man" Stefan SchwartzRobert Kirkman i Dave Erickson4 d'octubre de 2015
Travis i els altres, guiats per la informació rebuda del soldat Adams, es mobilitzen per anar a rescatar Liza, Griselda i Nick a l'hospital. El soldat convenç Travis perquè el deixi anar perquè probablement Daniel té la intenció de matar-lo un cop ja no sigui útil. Daniel atrau el ramat de zombis de l'estadi a l'hospital i crea una diversió per infiltrar-se. El grup finalment aconsegueix reunir-se amb Nick i el seu nou amic Strand. Fins i tot Liza, decidida a no marxar amb els soldats per anar a salvar Nick, troba el grup i els condueix al doctor Exner que, mentrestant, ha sotmès als pacients ara abandonats a l'eutanàsia abans que es transformin. El metge els mostra una via d’escapament, però ha perdut la voluntat de viure i no té intenció de fugir. Quan tornen als cotxes, Adams s'uneix a ells per venjar-se de Daniel, però li colpeja Ofelia al braç. Furiós, Travis el colpeja violentament deixant-lo ferit a terra. Strand condueix el grup a la seva casa costanera, on li revela a Nick que té la intenció d’unir-se a un iot just a la costa. Mentrestant, Lise li revela a Madison que va ser mossegada mentre fugia, demanant-li que la matés. Arriba Travis i, davant les proves, es veu obligat a matar la seva exdona, caient en la desesperació. 

Segona temporada[modifica]

# Núm. Títol original Dirigit per Escrit per Data d'estrena als Estats Units
71 "Monster" Adam DavidsonDave Erickson10 d'abril de 2016
El grup s’escapa de la mansió de Victor i s’embarca en el seu gran iot "Abigail", mentre que Los Angeles és bombardejada pels militars. De seguida comencen a sorgir desacords al vaixell perquè Victor es mostra contrari a salvar un grup de nàufrags. A Alicia, que en buscar ajuda per ràdio ha establert contacte amb un desconegut en un altre vaixell, també se li nega la possibilitat d'anar a buscar-lo per por que sigui una trampa. El vaixell es troba amb un altre naufragi amb vagabunds que suren al seu voltant; Nick, que ja era a l’aigua, s’aventura perillosament al naufragi i recupera el diari de registre. Víctor detecta un vaixell que s'aproxima del radar i, tement que pugui ser qui va enfonsar aquell naufragi, després de recuperar el noi, ràpidament condueix el vaixell. 
82 "We All Fall Down" Adam DavidsonBrett C. Leonard & Kate Barnow17 d'abril de 2016
El grup decideix atracar a la badia d’una illa veïna per deixar caure el vaixell que els persegueix. Victor, Daniel i Ofelia continuen a bord mentre els altres baixen a explorar. El grup és rebut per una família de supervivents que descobreix que tota la costa oest està perduda i que l’interior no va bé. Nick aprèn del seu fill petit, Harry, algunes pastilles que prendran per no emmalaltir i, buscant-les, Nick troba algunes pastilles d'eutanàsia. Més tard, la seva mare, Melissa, demana a Madison que porti amb ella els seus dos fills més petits, Harry i Willa, per donar-los un futur. El grup es prepara per marxar amb els dos fills, però és massa tard: Willa mor després de prendre una pastilla i es converteix en una vagabunda, matant a la seva mare, mentre el seu pare George es queda amb ells i demana a Travis que se l'emporti. Tanmateix, el seu fill gran Seth l’atura, que els impedeix endur-se el seu germà. Quan el vaixell s’allunya, Seth es veu obligat a matar la seva mare, ara convertida en vagabunda, davant del seu germà petit. 
93 "Ouroboros" Stefan SchwartzAlan Page24 d'abril de 2016
El iot té una avaria causada per una persona infectada atrapada als motors. Mentre esperen reparacions de Travis, Alicia, Nick, Chris i Daniel van a terra per buscar subministraments entre maletes escampades per la costa. Chris marxa per descobrir les restes d'un accident d'avió i es veu obligat a matar un supervivent que mor. Mentrestant, Madison s'enfronta a Victor i s'assabenta que l'home té un refugi a Mèxic on va i on accepta acollir-los. Daniel va a buscar a Chris i es troba amb un supervivent que és perseguit per una horda de caminants. Tots finalment es troben a la costa caçats pels caminants. Nick, descobrint per casualitat que no se li nota si està cobert de sang, aconsegueix obrir una ruta d’escapament cap al mar. El grup torna amb seguretat al iot, ara reparat, remolcant la barca del supervivent que transporta una altra persona ferida. Víctor no vol que el desconegui a bord i, al final, es decideix que seran remolcats a San Diego, donant-los menjar i aigua. Strand, però, ressentit, aviat talla la corda de remolc. 
104 "Blood in the Streets" Michael UppendahlKate Erickson1 de maig de 2016
A la nit, mentre Chris i Ofelia parlen al moll, un vaixell de goma puja al vaixell i, fent veure que té problemes, tres nois prenen el control del iot. Alicia reconeix a Jack, el noi amb qui va parlar a la ràdio per atraure-la. Víctor s’escapa a bord d’un bot lleuger, però el disparen i acaben a la deriva. Jack i els seus companys Reed i Vida truquen al seu cap Connor i esperen la seva arribada. Mentrestant, Nick, a petició de Victor, ha abandonat el vaixell abans d'embarcar-se i es troba a la costa amb Luis Flores, amic de Tomas Abigail, al seu torn parella i nuvi de Victor. Mentrestant, Connor arriba al vaixell i s’emporta Travis, que mentrestant ha aconseguit arrencar el vaixell sense claus, i Alicia, a petició de Jack. Reed es queda amb els altres dos homes de Connor al vaixell per acabar la feina, però se'ls uneixen Nick i Flores que treuen ràpidament els dos homes de Connor amb un rifle de franctirador, permetent als altres superar també Reed i recuperar el vaixell. Nick arriba a bord i explica als altres per què va marxar; més tard, Madison salva Víctor encara a la deriva, no gaire lluny. 
115 "Captive" Craig ZiskCarla Ching8 de maig de 2016
Daniel atura el sagnat de Reed, molt ferit en la lluita, obtenint informació valuosa del que deixa escapar. Madison dirigeix llavors el vaixell cap al grup de Connor malgrat l'oposició de Flores. Mentrestant, Travis és empresonat i rep la visita d’Alex, la nena que havien deixat a la deriva, que li diu que havia de matar la seva parella ferida i que va ser ella qui va fer que Connor trobés l’Abigail. La ràdio Madison està d'acord amb Connor en un canvi de presó: el seu germà Reed per Alicia i Travis. Chris, però, mata a Reed amb el motiu que es transformaria i en realitat es desperta com a vagabund poc després. El grup l'encaputxa i el dissimula per tornar-lo a utilitzar per intercanviar-lo. Quan es fa el canvi, Reed mossega Connor matant-lo i Madison aprofita la situació per alliberar Travis i escapar amb ell i Alicia, que mentrestant es nega a quedar-se amb Jack per estar amb la seva família. 
126 "Sicut Cervus" Kate DennisBrian Buckner15 de maig de 2016
A Mèxic, un grup de feligresos prenen les armes i Tomas Abigail intenta aturar-los. Al iot, Luis i Victor intenten obrir el bloqueig militar amb una negociació, però les coses van malament i Flores queda ferit de mort. No obstant això, el grup aconsegueix arribar a la costa i, seguint Víctor, es troba envoltat de feligresos, que s'han tornat errants. El grup els elimina i arriba a la finca de Thomas Abigail; aquest darrer, però, va ser mossegat per un caminant i s’està morint. El grup aviat descobreix la creença que preval a la zona, en primer lloc la minyona Celia Flores, la mare de Luis, segons la qual els vagabunds no estan morts i, per tant, tornaran a la vida. A la nit, Daniel descobreix un grup de caminants segregats a la finca i s'adona que va ser Celia qui va enverinar els feligresos amb els hostes. La dona també en porta dos a Tomàs i Víctor perquè els puguin suïcidar. Mentrestant, Madison i Travis comenten el comportament de Chris que preocupa la dona. Més tard, el noi entra a l'habitació de Madison i Alicia mentre dormen i agafa una daga, però un tret desperta les dues dones: Victor ha impedit la transformació de Thomas que acabava de morir. 
137 "Shiva" Andrew BernsteinDavid Wiener22 de maig de 2016
Celia està furiosa perquè Víctor finalment hagi matat Tomas i doni temps al grup per deixar la finca per un dia. Mentrestant, Chris ha escapat i Travis va a buscar-lo. Nick recupera el caminant convertit en Luis i el porta a Celia, obtenint permís per quedar-se amb el grup, excloent Víctor. Mentrestant, Daniel, turmentat per les al·lucinacions de la seva dona, intenta escapar amb Ofelia fent servir la força, però és detingut i lligat perquè es considera perillós. Nick torna a sortir i rastreja a Travis, que mentrestant ha trobat a Chris, però els dos decideixen no tornar i demanen a Nick que no ho esmenti. Celia condueix Madison a la cel·la dels caminants per intentar convèncer-la de la seva idea, però Madison la tanca amb ells i se’n va. Mentrestant, Daniel s’allibera i dispara un foc per destruir els caminants que es mantenen a la finca, que tanmateix brilla a tota la vila. Víctor, que estava a punt de marxar en un Pick-up, recupera Madison, Alicia i Ofelia; Daniel sembla que falta i Nick, tan bon punt torna, els acusa de ser monstres que ho destrueixen tot i es nega a seguir-los. 
148 "Grotesque" Daniel SackheimKate Barnow21 d'agost de 2016
Els habitants de la finca Abigail es separen i es recomana a Nick que es dirigeixi al nord cap a Tijuana. Al llarg del camí es troba amb nombroses trampes, aviat es troba sense menjar ni aigua. Mossegat per un gos perdut, Nick és salvat per un nombrós grup de caminants amb qui es camufla, aconseguint aclaparar dos bandolers que prèviament havien intentat matar-lo. Ara feble, és deixat pels caminants i un grup d’homes l’observa, però decideix no anar al seu rescat. Malgrat això, gràcies a la pluja Nick aconsegueix recuperar-se i arribar als afores de Tijuana; allà, encara que amb recel, és rebut en una comunitat i la seva ferida és tractada. Mentrestant, en flashbacks explica el període de rehabilitació amb la seva terapeuta Gloria, que més tard es va convertir en la seva xicota i també addicta a les drogues. 
159 "Los Muertos" Deborah ChowAlan Page28 d'agost de 2016
Nick és testimoni del sacrifici voluntari d’un home als vagabunds i Luciana, una dona de la colònia, li explica que és costum que aquells que estan a prop de la mort es lliurin als vagabunds que actuen com a "mur de protecció" del comunitat; aquest darrer està dirigit per Alejandro, un antic farmacèutic aparentment mossegat per un vagabund, però va sobreviure. Nick i Luciana van a una banda local per canviar drogues per menjar i aigua; es descobreix que el noi roba, però aconsegueix fer xantatge al líder de la banda Marco, afirmant ser els únics que poden subministrar-li oxicodona per a la seva germana addicta. Mentrestant, Madison, Alicia, Ofelia i Victor, després de buscar en va a Nick durant dos dies, van a l'Abigail, descobrint que ha desaparegut. Després de deixar un missatge a la sorra, es refugien en un hotel aparentment buit. El grup baixa la guàrdia, però el soroll que provoquen fa que Madison i Victor estiguin envoltats de caminants que s’amaguen a les diverses habitacions poc després; Ofelia sembla haver desaparegut i Alicia troba el camí bloquejat pels caminants. 
1610 "Do Not Disturb" Michael McDonoughLauren Signorino4 de setembre de 2016
En un flashback, hi havia un casament al Rosarito Beach Hotel. Quan va esclatar l'epidèmia, Elena i Hector, dos empleats de l'hotel, van tancar els hostes a la sala de recepció per intentar frenar la plaga. Mentrestant, Alicia, en un intent d’arribar a la seva mare, es troba amb l’Elena que explica que els hostes supervivents han segrestat el seu nebot Héctor per aconseguir les claus de l’hotel que té. Alicia la convenç per ajudar-la a trobar Madison, Victor i Ofelia i junts aconsegueixen arribar a la planta baixa. Les dues dones topen amb els convidats supervivents i es veuen obligades a lliurar les claus per lliurar Héctor. Desfeu-vos dels caminants per crear una diversió, fugint trobant a Madison i Victor sans i estalvis. Mentrestant, Chris i Travis es troben amb tres nois que els ofereixen unir-se al viatge a San Diego: Travis no confia en ells i, per insistència de Chris, accepta ser escortat només a la ciutat següent. Al parar a una granja, el propietari els amenaça i, mentre Travis intenta moderar la situació, el propietari fa mal a un dels nois i Chris el mata. 
1711 "Pablo & Jessica" Uta BriesewitzKate Erickson11 de setembre de 2016
Madison i Victor escapen dels infectats disfressant-se de la seva sang i es retroben amb Alicia, Elena i Hector. Madison convenç altres hostes perquè treballin junts per netejar l’hotel i convertir-lo en una llar per a tothom. Tots junts atrauen a tots els caminants al moll i, després, fan caure al mar. L Mentre el grup es reuneix per sopar, Victor va a l’Oscar, el nuvi, i el convenç perquè el deixi matar finalment la seva dona Jessica, encara un rodamón. Mentrestant, Nick augmenta les reserves d’oxicodona de la colònia barrejant-les amb llet en pols. El noi torna a la colla per portar-los l’opioide i mantenir-los en silenci; Luciana l'acompanya i es desencadena amb la recent mort de Pablo, el seu germà. Aquella mateixa nit, la Luciana visita Nick i els dos, després de conèixer-se millor, es besen. 
1812 "Pillar of Salt" Gerardo NaranjoCarla Ching18 de setembre de 2016
Francisco, un explorador de la Colònia, escapa amb la seva família, però aviat és capturat per Marco i els seus homes de colla. Mentre Ofelia viatja sola amb la camioneta que va robar, tothom a l’hotel treballa per protegir-lo, però la mare de la núvia, Jessica, apunyalà Victor per matar finalment la seva filla. La dona es manté sota vigilància i Madison, Elena i Oscar van a la banda de Marco per canviar peix i gel per les medicaments necessàries. Durant l’intercanvi, Madison escolta l’interrogatori de Francisco i es convenç que el noi estranger de cabells descarnats que es diu és Nick, entrometent-se per saber-ne més. Elena aconsegueix parar-la abans que comprometi l'intercanvi i ells aconsegueixen tornar a l'hotel amb la droga. Un cop allà, Madison encén el rètol en un intent d’atraure Nick que és vist per Travis. Mentrestant, a la Colònia, assabentat de la fugida de Francisco, Alejandro prohibeix a tothom marxar tot i que Nick insisteix a anar a la banda de Marco per fer un altre intercanvi. Mentre observa la sortida de la colònia, Nick s’adona que Marco el mira. 
1913 "Date of Death" Christoph SchreweBrian Buckner25 de setembre de 2016
A la granja, Travis atén a James, el noi ferit per l'agricultor, i després enterrar-lo. Travis i Chris discuteixen el que va passar, ja que el noi no sent cap remordiment. Després d'una setmana, els nois decideixen marxar, però James demostra que no pot continuar. Chris i els dos nois consideren matar James, però Travis s'hi nega. Chris, enganyant-lo, permet als dos nois matar el company. Travis intenta una última vegada convèncer Chris perquè es quedi amb ell, però el noi es nega i marxa amb els dos nois Brandon i Derek. Molts refugiats s’han acostat a les portes de l’hotel, atrets pel rètol il·luminat de Madison. Els ocupants de l’hotel decideixen finalment deixar-los entrar; entre ells també hi ha Travis que explica a Madison el que va passar. La dona queda impressionada i decideix confessar a Alicia que el seu pare es va suïcidar. A la nit arriben altres persones a l'hotel, inclosos Brandon i Derek. 
2014 "Wrath" Stefan SchwartzKate Barnow2 d'octubre de 2016
Ofelia es veu obligada a continuar a peu després d'una avaria de recollida; travessada la frontera amb els Estats Units, està amenaçada per un nord-americà armat. Nick roba una mica d’oxicodona i intenta proposar-li un tracte amb el gàngster Marco, però aquest li diu que ja no els necessiten i suggereix a la comunitat que se’n vagi perquè aviat arribaran a matar-los. Nick explica a Luciana i Alejandro què va passar i, mentre discuteixen, un pacient es gira i mossega algunes persones, inclòs Alejandro. Nick decideix marxar i demana a Luciana que el segueixi, després obliga a Alejandro a confessar que no és immune a la malaltia i encara menys a la mossegada del braç, de fet la mossegada rebuda en el passat era la d’un ésser humà. Tot i això, tot i estar decebuda, Luciana no vol abandonar la Colònia. A l’hotel, Madison coneix Derek i Brandon, que també són ben rebuts i s’adona que són els dos nois que estaven amb Chris. Els dos expliquen que el noi és mort i, per consell de Victor, decideix no dir res a Travis. Madison intenta foragitar-los, però Travis els nota i els obliga a explicar el que va passar. Travis detecta algunes inconsistències en la seva història i llança contra els nois que li confessen que el va matar perquè va resultar ferit a la cama després d'un accident de cotxe. Furiós, Travis mata a Brandon i Derek amb les seves mans nues i durant la baralla lesiona greument a Oscar que havia intentat aturar-lo. 
2115 "North" Andrew BernsteinDave Erickson2 d'octubre de 2016
Nick abandona la Colònia, però després decideix tornar, dient que va veure un camp de refugiats a la frontera amb helicòpters de rescat i tracta de convèncer Alejandro perquè deixi marxar la gent de la Colònia. A l’hotel Elena i els altres volen exiliar Travis; Incapaços d’oposar-se, Madison i Alicia decideixen marxar amb ell l'endemà. Més tard, l'Oscar mor després de la seva lesió, de manera que el seu germà Andrés i Héctor van a Travis amb la intenció de matar-lo. Alicia clava a Andres abans que ho faci i Travis aconsegueix superar Héctor. Víctor es precipita i ajuda a Travis, Alicia i Madison a escapar, però decideix quedar-se a l'hotel. Els tres fugitius arriben a la base de la banda, trobant-la deserta, i busquen pistes sobre la ubicació de la Colònia on hauria d’estar Nick. Mentrestant, Marco i la resta de la banda eludeixen l’horda de caminants i entren a la Colònia, trobant-la buida. Alejandro, restat amagat, fa que l’horda de caminants s’aboca a la Colònia. Quan Madison, Travis i Alicia hi arriben, descobreixen que Marco i la resta de la colla han quedat aclaparat pels caminants. Els tres troben a Alejandro que, moribund, els explica que Nick es dirigeix cap al nord cap a la frontera. Mentrestant, Nick i Luciana condueixen tota la colònia a través de la frontera, però són atacats per soldats que capturen Nick i Luciana. 

Tercera temporada[modifica]

# Núm. Títol original Dirigit per Escrit per Data d'estrena als Estats Units
221 "Eye of the Beholder" Andrew BernsteinDave Erickson4 juny de 2017
Madison, Travis i Alicia són capturats per un grup de militars i portats a un recinte militar, on se separen: Travis és portat a un soterrani mentre Madison i Alicia a una oficina, on Troy, el líder del grup, els qüestiona sobre qui són i sobre les seves intencions. Al soterrani, Travis troba Nick i es troba amb la ferida greu Luciana, juntament amb altres presoners. Aquests, al seu torn, són assassinats pels soldats per mesurar el temps de transformació en un rodamón. Travis, Nick, Luciana i Steven, un altre presoner, intenten escapar, però només Luciana i Nick desapareixen en un canal subterrani, mentre que Travis és recuperat i Steven mort. Mentrestant, Madison pren a Troy com a ostatge i exigeix deixar lliure la seva família mentre Alicia busca un mitjà per escapar. Mentrestant, Travis és llançat a un pou ple de caminants, però aconsegueix matar-los a tots amb armes improvisades. Mentrestant Nick i Luciana topen amb una horda de caminants i tornen a conèixer Alicia, però tots són capturats. Amb l'ajut del germà de Troy, Jake, Madison està convençuda d'aturar les hostilitats i retrobar-se amb els altres. Jake renya el seu germà i ofereix a Madison i als altres l'oportunitat de seguir-los al ranxo del seu pare, però ella es nega. Abans de poder marxar, però, l’horda de caminants arriba al complex i es separa: Travis, Luciana i Alicia surten en helicòpter amb Jake, mentre que Madison i Nick segueixen en vehicles amb Troy. 
232 "The New Frontier" Stefan SchwartzMark Richard4 de juny de 2017
L'helicòpter amb Alicia i Travis és atacat i aquest últim és atropellat per una bala al coll. Conscient de ser condemnat, es llença des de l’helicòpter. Mentrestant, un grup de refugiats arriben al Rosarito Beach Hotel i intenten forçar la porta perquè han sentit que hi ha un metge. Per salvar la situació, Victor diu que és metge i els deixa entrar improvisant el tractament dels ferits. Mentrestant, Madison i Nick arriben amb els altres a Broke Jaw Ranch i són rebuts pel pare de Troy i Jake, Jeremiah Otto, descobrint que l'helicòpter encara no ha arribat. Nick li diu a la seva mare que no confia en aquells homes i Madison li diu que només confia en ella, revelant que ella va robar una arma en secret. Mentrestant, després d'un aterratge accidental, mentre tornaven a peu, Alicia i els altres topen amb caminants que maten a Charlene, el pilot d'helicòpter. Alicia i Jake aconsegueixen portar Luciana al ranxo, explicant el que va passar. Troy no vol deixar entrar Luciana perquè està ferida i Nick, després de fingir que vol acabar amb el seu patiment, amenaça de matar Troy amb l'arma que va aconseguir. Jeremiah intervé acceptant portar Luciana a la infermeria sempre que estigui lligada, i després va a Madison, destruïda per la pèrdua de Travis, dient-li que sap que va agafar l'arma, però que la pot conservar si no ho és. un perill per a la comunitat. Mentrestant, Víctor es veu obligat per Elena i Hector a deixar el Rosarito Beach Hotel i marxa amb un cotxe agafat del pàrquing. Mentrestant, Madison explica als seus fills que vol quedar-se al ranxo i convertir-lo en casa seva. 
243 "Teotwawki" Deborah ChowRyan Scott11 de juny de 2017
Madison, Nick i Alicia aviat s'adonen que diversos ramaders no els volen, sobretot Troy que llança amenaçades contra Nick. Madison demana a Jake i Jeremiah que mantinguin a ratlla el mal humor i és convidat per aquest a veure alguns vells anuncis en què Jeremiah profetitzava la fi del món. Mentre parlen, tots dos troben punts en comú i Jeremies mostra a la dona un enorme magatzem de subministraments i armes. Mentrestant, Alicia, en un intent d’integrar-se, accepta participar en un grup d’estudi sobre la Bíblia, tot descobrint que els nois es troben fumant secretament drogues i fent broma amb el cap d’un caminant que encara es mou. Mentrestant, Nick accepta anar a caçar amb Troia alguns senglars que devastin els camps: els dos arriben aviat a l'enfrontament físic, però Nick guanya simpatia per Troia quan aquest nota l’actitud sense escrúpols que els distingeix. L'endemà al matí, Jeremies informa a tothom que els homes del lloc avançat no tenen més notícies, de manera que Troy farà un reconeixement amb alguns voluntaris, a la qual també s'uneix Madison. Mentrestant, Victor s’uneix a Dante, un antic soci comercial que controla una presa. Inicialment, l’acull cordialment, després l’amenaça amb matar-lo recordant-li que en el passat sempre ha estat llaminer. Víctor li prega que l'estalvi i li ofereix la seva ajuda per organitzar intercanvis de recursos amb l'exterior, quedant empresonat de moment. Més tard, un vell conegut seu el visita a la seva cel·la: Daniel Salazar. 
254 "100" Alex Garcia LopezAlan Page18 de juny de 2017
Després de vagar per Baja California ferit, Daniel és rescatat per Efraìn, un supervivent que recull secretament aigua per a les persones que viuen a la presa de Dante, ja que Dante no té problemes per deixar-los morir de set. Després de ser tractat en secret per Lola, amiga d’Efraìn a la presa, Daniel és atacat per un caminant i acaba en una séquia, on és trobat pels assistents que s’encarreguen de mantenir-lo net dels cadàvers dels caminants. Al no poder-ho amagar més, Lola el té contractat com a conserge; més tard J.C., cap de seguretat, assetja Daniel que, en resposta, el clava amb una forquilla. Dante també assisteix a l'escena, reconeixent a Daniel com l'exoficial d'El Salvador format pel C.I.A. durant la guerra civil i el promou a membre de seguretat. Daniel participa així en una operació per trobar un lladre d’aigua, que aviat s’adona que és Ephraìn. Per evitar que J.C. i els altres per descobrir la font de l'aigua amagada, Daniel es veu així obligat a lliurar-los Ephrain. Més tard, Daniel és testimoni de l'arribada de Victor a la presa i el visita a la seva cel·la, preguntant per Ofèlia. Víctor li diu que està viva i li proposa alliberar-lo per anar al Rosarito Beach Hotel on l'espera, però Daniel no creu les seves paraules. Després se li demana que torturi a Efraìn per dir-li qui l’ajudava des de l’interior i Daniel, després de xiuxiuejar que es veu obligat a matar-lo per no involucrar a Lola també, comença a apallissar-lo. Abans que el pugui matar, però, la noia s’interposa, sent detinguda i condemnada a mort juntament amb Efraìn i Victor. Quan Dante ordena a Daniel que els llanci de la presa, mata a Dante, J.C. i els altres guàrdies, demanant perdó a la Lola. 
265 "Burning in Water, Drowning in Flame" Daniel StammSuzanne Heathcote25 de juny de 2017
Alicia s’acosta a Jake compartint intimitat i la noia confessa que després de l’apocalipsi ha abandonat tot l’interès per la poesia i les arts. Madison, Troy i els altres arriben al lloc d’aterratge de l’helicòpter, però descobreixen que se l’han endut. En arribar al lloc avançat, estan envoltats pels homes de Qaletaqa, un nadiu americà que els ordena que abandonin el ranxo perquè aquesta terra pertany al seu poble. Qaletaqa confisca armes, vehicles i botes a Troia i als altres, que es veuen obligats a tornar al ranxo. Mentrestant, Daniel i Victor arriben al Rosarito Beach Hotel, però el troben envaït pels caminants. Víctor confessa en aquell moment que Ofèlia va marxar fa un temps i que Daniel l’abandona fugint amb el cotxe. De tornada al ranxo, Troy obliga als homes a marxar forçadament, però Madison es nega a continuar, trobant el suport dels altres homes. Un cop instal·lat el campament per a la nit, Troy apunta un ganivet a la gola de Madison mentre ell dorm, però ella el convenç perquè es rendeixi, ja que és un home millor. Mentrestant, Nick intenta que la Luciana se senti a gust, i continua volent marxar. Durant la nit, però, Luciana abandona el ranxo, deixant una carta de comiat a Nick. 
276 "Red Dirt" Courtney HuntWes Brown2 de juliol de 2017
Madison torna al ranxo amb els altres i explica el que va passar. La por a una confrontació aviat s’estén entre la comunitat i alguns es plantegen abandonar el ranxo. Entre ells, Vernon, un dels dos fundadors de la comunitat que va romandre amb Jeremiah, decideix marxar amb la seva família i, malgrat les protestes de Troy, es deixa anar. Mentrestant, Jake decideix marxar en secret per anar a Qaletaqa i intentar arribar a un acord. Alicia, tot i protestar, el deixa anar, però després decideix seguir-lo. L'endemà al matí, un dels poltres que Vernon s'havia endut torna al ranxo, de manera que Jeremiah, Madison i Nick van a investigar, descobrint que Vernon va ser assassinat juntament amb la seva família després d'un tiroteig. Els tres porten els cossos al ranxo i Madison fa un sincer discurs dient que Qaletaqa va matar Travis i els seus amics, però no hi ha res, així que hem de mantenir-nos units i defensar el ranxo. Més tard, Nick li pregunta a la seva mare com pot mentir tan descaradament, però Madison replica que només ho va fer per protegir-lo a ell i a Alicia. Poc després s'enfronta a Troy, que diu que no tenia intenció de matar Vernon i els altres, però va perdre el control quan Mike, el fill de Vernon, no va tenir el coratge de mirar-lo a la cara per dir-li que volia marxar. Madison reprova al noi dient que creu que és la millor persona per prendre el lideratge després del seu pare, però mai no ha de passar que perdi el control. 
287 "The Unveiling" Jeremy WebbMark Richard9 de juliol de 2017
Alicia s'uneix a Jake i tots dos arriben al subministrament de Black Hat per discutir una treva amb Qaletaqa. Alicia troba a Ofelia que li diu que els habitants de la reserva la van salvar un temps abans. Mentrestant, Jake arriba a un acord informal i organitza un intercanvi d’ostatges per assegurar-lo. Alicia ofereix mantenir-se a la reserva, mentre Ofelia torna amb Jake al ranxo, on troba el rebuig del seu pare, que com Troy i Madison no vol arribar a un acord amb els nadius americans. Mentrestant, Qaletaqa il·lustra a Alicia la bellesa de la reserva, inclòs el nou helicòpter que van recuperar, però Alicia li respon que també estava en aquest helicòpter quan va ser abatut i l'acusa de matar Travis. Qaletaqa continua bocabadat i li explica una profecia que després de l’apocalipsi recuperarien les seves terres. Mentrestant, Madison convenç Troy perquè organitzi una missió de rescat per a Alicia. La sortida té èxit i alguns nadius americans són assassinats. Jake per intentar reparar la relació va a la reserva per tornar Ofelia i donar-los aigua, però Qaletaqa està furiós i només la intervenció d'Ofelia li impedeix escalfar Jake. Aquest últim torna enrere i més tard Ofelia també és abandonada davant del ranxo magullat, on diu que Qaletaqa l’ha acusada d’haver-los revelat informació sobre la reserva i expulsada. Durant la nit, molta gent se sent malalta i mor de llevar-se com a vagabunda. Mentre el ranxo està en el caos, Nick veu que Ofelia fuig i s’adona que ho fa, però ell també comença a sentir-se malalt. Madison deixa Alicia amb el seu fill i després comença a perseguir Ofèlia. 
298 "Children of Wrath" Andrew BernsteinJami O'Brien9 de juliol de 2017
Ofelia, després de travessar la frontera, va ser trobada per Jeremiah que es va negar a portar-la amb ell al ranxo Perduda al desert, Qaletaqa la va salvar d’una mort segura. En l'actualitat, Madison captura Ofelia, que confessa haver enverinat la milícia amb cafè per posar-los malalts i permetre la conquesta del ranxo sense vessament de sang. Madison va a Black Hat prenent-la com a ostatge per preguntar-li amb què van ser enverinats: Qaletaqa revela que és àntrax i la deixa anar admirant la seva valentia. Al vespre, Ofelia exposa els seus dubtes a Qaletaqa, ja que no vol fer mal als Clarks; mentre parlen, Madison, Nick, Alicia, Troy i el que queda de la milícia prenen foc a la reserva i aconsegueixen fugir amb el tràiler en el qual es guarden les relíquies de Qaletaqa. Mentrestant, Nick, recuperant-se de l’intoxicació, escava sota l’antiga casa de Jeremiah per trobar un crani. Quan demana una explicació a aquest últim, diu que el conflicte amb els nadius americans ha estat des de molt abans que l’apocalipsi i el crani pertanyessin al pare de Qaletaqa. Madison i els altres tornen al ranxo, seguits dels homes de Qaletaqa que els envolten. Madison li ofereix el crani del seu pare i la resta de relíquies a canvi de la pau, però Qaletaqa es nega, donant-li dos dies per deixar el ranxo. Mentrestant, Victor troba el seu vaixell "Abigail" encallat a la platja, però descobreix que ja no és capaç de navegar. Mentre es lliura a la desesperació mentre beu una ampolla de xampany, entra en contacte amb la ràdio amb un cosmonauta rus perdut a l'espai que li revela que el món sencer s’ha infectat, però que no ha de perdre l'esperança. Després, Víctor recupera els subministraments del vaixell, i després els crema amb els esperits restants, tornant cap a l'interior. Mentrestant, al ranxo, Madison explica als seus fills que va matar el seu pare alcohòlic per protegir la seva mare que era colpejada i que tornaria a matar per protegir-los. esprés es dirigeix a Jeremies i li revela que Qaletaqa ha ofert pau a canvi del seu cuir cabellut, i després li ofereix la possibilitat de suïcidar-se per salvar Jake, Troy i la resta del ranxo. Jeremiah es nega categòricament a dir que té intenció de resistir fins al final i que en el cas haurà de ser Madison per matar-lo. Nick arriba al lloc i quan Jeremiah comença a insultar-lo, el mata. Després, Madison allunya Nick i ajusta el cos perquè sembli un suïcidi esperant l’arribada de Jake i Troy. Més tard, pren secretament el cap de Jeremies del fèretre i el lliura a Qaletaqa, que l’accepta satisfet. 
309 "Minotaur" Stefan SchwartzDave Erickson & Mike Zunic10 de setembre de 2017
Els habitants de la reserva es traslladen al ranxo i, tot i que tant Jake com Qaletaqa insten a tothom a la pau, alguns ramaders com Troy no accepten la situació. Terrance, un ranxo, empès per Troy intenta disparar a un nadiu americà, però és detingut. En aquest moment, Qaletaqa s’obliga a accedir a les armes sota pany i ordres i ordena requisar-les a tots els habitants. Quan arriben a Troy, ell es nega i amenaça amb un tiroteig; Nick deixa sortir a tothom i intenta que es rendeixi, però quan Troy està a punt de replantejar-se, els homes de Qaletaqa comencen a disparar. Troy i Nick es fan barricades al primer pis mentre aquest intenta convèncer el primer de rendir-se. Quan estan a punt de trencar la porta, Nick confessa a Troy que va matar Jeremiah perquè faria matar a tothom per no sacrificar-se. Llavors Troy es deixa capturar i és condemnat a l'exili. Madison l'acompanya fora del ranxo, però Troy es rebel·la de sobte intentant aclaparar-la. Madison recupera el control de la situació però obliga a Troia a marxar, sense voler matar-lo. Mentrestant, a la presa Daniel ajuda a Lola a mantenir el control de la presa després de la mort de Dante; els dos intercanvien consells recíprocs sobre com afrontar les dificultats i Lola diu a Daniel que no es cansi de la recerca d'Ofelia. 
3110 "The Diviner" Paco CabezasRyan Scott10 de setembre de 2017
L’aqüífer del ranxo s’acaba, de manera que Madison i Qaletaqa marxen a un centre comercial a pocs dies, deixant a Ophelia i Crazy Dog amb les úniques armes per a la seguretat del ranxo. A Nick se li acosta el que queda de la milícia que el creu un heroi per haver resistit junt amb Troy i decideix anar amb ells, justificant-se amb Alicia que ho fa per mantenir-los sota control. Amb el racionament de l’aigua, la situació aviat va empitjorar i les dues parts van acusar l’altra de prendre més aigua de la que haurien de fer. Quan Alicia, en un intent de portar a la raó a tothom, revela que només tenen sis setmanes d’aigua racionada, esclata el caos; Crazy Dog intervé per calmar el to i prendre el control de l'únic bé utilitzat, però Nick resisteix juntament amb altres. Per mantenir la pau, Crazy Dog es retira i les dues parts es divideixen amb la intenció de treure tanta aigua com sigui possible del seu propi pou. Mentrestant, Qaletaqa i Madison arriben al "Bazar", intentant arribar a un acord per omplir d'aigua el seu petrolier. Mentre negocien, Madison veu que Victor és arrossegat per la seguretat i intervé per alliberar-lo; els dos tenen l’oportunitat d’explicar-se el que va passar, però Víctor aviat és recuperat i condemnat a treballs forçats fins que es paga el seu deute. Madison utilitza les monedes per comprar aigua per pagar el deute de Victor i explica a Qaletaqa que Victor els portarà a una presa que solucionarà els problemes de l’aigua definitivament. Mentrestant, al ranxo Nick dirigeix un grup de rebels amb la intenció de robar les armes per la força, però abans d’arribar a la batalla veu que Alicia s’ha unit a un grup d’indígenes que estan excavant un nou pou amb la radiestesia. En aquesta vista, les dues parts van deixar les armes i treballar per ajudar a l'excavació. 
3211 "La Serpiente" Josef WladykaMark Richard & Lauren Signorino17 de setembre de 2017
Madison, Qaletaqa i Victor van camí de la presa quan es troben amb un ramat de caminants. Després d'abandonar el petrolier, Victor els condueix al clavegueram on amb certa dificultat aconsegueixen arribar a la presa, trobant-se amb Daniel. Aquest últim els condueix a Lola, però la dona es nega a fer negocis per l’aigua, només més tard ofereix a Ofelia, Madison i els seus fills que es traslladin a la presa. Madison, però, rebutja l'oferta, confessant posteriorment a Victor que el ranxo li recorda el lloc on va créixer al camp. L'endemà al matí, Qaletaqa torna al ranxo furiós, amenaçant de forçar a tots aquells que no formen part del seu poble. Mentrestant, Víctor posa en marxa un atac fent esclatar un petrolier de manera que quan entren els caminants, seguit d’una multitud revolta, Lola s’adona que necessita armes per protegir la presa i accepta un intercanvi amb Madison: armes per a l’aigua. Madison i Victor tornen al ranxo amb un petrolier ple d’aigua i recuperen Qaletaqa pel camí. 
3312 "Brother's Keeper" Alrick RileyWes Brown24 de setembre de 2017
Troy, després de passejar pel desert, detecta alguna cosa i crida la seva atenció. Aquella nit, visita Nick al ranxo, li diu que ve alguna cosa que ho arrasarà tot i desapareixerà a la foscor. L'endemà al matí, Jake i Nick van a trobar Troy i veuen que atrau una enorme horda de caminants al ranxo; Nick intenta aconseguir que es rendeixi i, quan Jake està a punt de matar-lo, l'esquiva per aturar-lo. Jake és mossegat per un caminant i Nick es veu obligat a amputar-li el braç per intentar salvar-lo, després amb Troy intenta portar-lo de tornada al ranxo per curar-lo. Mentrestant, al ranxo, Alicia adverteix la visita d'Ofelia i Crazy Dog of Troy i aviat s'adonen de la imminent arribada de l'horda. Crazy Dog té a tots armats i intenta crear una barricada amb els mitjans, però l’horda aconsegueix passar-la sense parar i després tots es refugien al búnquer amb armes i subministraments. No gaire lluny, Jake mor de l’hemorràgia i Troy es veu obligat a deixar-lo, mentre Nick li diu que hauran de trobar la manera de salvar la gent al ranxo. 
3413 "This Land Is Your Land" Meera MenonSuzanne Heathcote1 d'octubre de 2017
Al búnquer Ofelia i Crazy Dog noten que el conducte d’aire queda bloquejat per alguna cosa i aviat s’ofegarà. Mentre els dos s’aventuren al seu interior per arribar al ventilador de la superfície, Alicia demana a tothom que hagi estat mossegat que s’avanci i es sacrifiqui, per no consumir aire i augmentar les possibilitats de supervivència dels altres. Molt a contracor, la gent fa un pas endavant i després de donar-los dosis massives de morfina, Alicia es veu obligada a apunyalar-les d’una en una, cosa que la destrueix emocionalment. Mentrestant, Nick i Troy intenten arribar al dipòsit de combustible per crear una diversió, però la seva recollida és aturada per l’horda de caminants i es veuen obligats a refugiar-se a l’helicòpter proper, que, però, no poden començar. Mentrestant, Ofelia i Crazy Dog aconsegueixen alliberar el conducte, però és massa tard: al búnquer la gent ja asfixia i mossega els altres, amb Alicia que intenta resistir-se intensament. Quan tot sembla perdut, Qaletaqa, Madison i Victor fan explotar el dipòsit de combustible atraient els caminants, salvant finalment només Nick, Troy, Ofelia, Crazy Dog i Alicia. Aquesta última es nega, però, a anar a la presa dient que té la intenció d'anar a comprovar un lloc que Jake li havia indicat. Encara que reticent, Madison la deixa anar i també accepta que Nick i Troy la segueixin. Els altres es dirigeixen amb el petrolier a la presa. 
3514 "El Matadero" Stefan SchwartzAlan Page8 d'octubre de 2017
Mentre es dirigeixen al centre comercial per conèixer Daniel, Ofelia cau del petrolier i més tard confessa que va ser mossegada. Mentrestant, Nick i Troy arriben a Alicia, però la noia es nega a tornar amb ells i els nois la deixen anar per tornar als altres. Madison i els altres arriben al "Basar" i entren a descansar Ofelia i li troben alguns medicaments. Mentrestant, Alicia entra a un restaurant de menjar ràpid a la recerca de menjar, però els caminants i els amaguen hi arriben, veient com roben els subministraments una altra noia que arriba matant els caminants; reprenent el viatge, la troba en un centre comercial més endavant i accepta dividir els subministraments. Mentrestant, al Bazar, Victor torna a tenir problemes i li diu a la seguretat que ha de parlar amb el supervisor perquè té alguna cosa que definitivament vol. Mentrestant, Troy i Nick s'uneixen als altres i aquest roba una mica d'hidrocodona presa per Madison per alleujar el dolor d'Ofelia i amb Troy va a "el carnisser", un traficant de drogues que els subministra altres drogues. Al vespre, Madison porta Ofelia a conèixer Daniel, però la noia es desmaia de la consciència poc abans de l'arribada del seu pare, que es veu obligat a donar-li el cop de gràcia. Al matí, després d’haver enterrat la seva filla, Daniel accepta donar la benvinguda a Madison i els altres a la presa, però Nick i Troy decideixen quedar-se uns dies al Bazar amb l'excusa de trobar contactes comercials. Mentrestant, Alicia ofereix viatjar una estona amb la noia que va conèixer. 
3615 "Things Bad Begun" Andrew BernsteinJami O'Brien15 d'octubre de 2017
Al Bazar, Troia descobreix que els Procuratores, la banda que controla el mateix Bazar, entre altres coses, planeja conquerir la presa. Ell i Nick hi van per alarmar Madison i els altres. Lola i Daniel intenten organitzar les defenses, mentre que Qaletaqa i Crazy Dog decideixen marxar al nord a la recerca de més gent. Victor li revela a Nick que ha fet un tracte amb el supervisor, cap dels Procuradors, per introduir-los a la presa i, a canvi, serà nomenat per encapçalar-la quan marxin. Nick intenta arribar a la seva mare per avisar-la, però és detingut per Daniel que el pregunta insistentment sobre l’horda de caminants per esbrinar qui és el responsable i, en conseqüència, de la mort d’Ofelia. Nick intenta convèncer-lo que no sap res, i després afirma que és culpa de Jake i Daniel sembla creure-ho deixant-lo anar. Nick arriba a la seva mare que està amb Troy, advertint-los de l'acord que va fer Victor i també es veu obligat a revelar que Troy és el líder de l'horda perquè està segur que Daniel ha entès que ell és el culpable. Mentre Troy explica les seves raons, Madison el mata amb un martell. Mentrestant, Alicia i la seva nova amiga Daiana són atacades per bandits: Alicia aconsegueix allunyar-los i porta Daiana, ferida a la cama, al Basar. Allà la nota Eddie, un metge que la convenç per ajudar-la a treure un tumor de l'esquena de John, que resulta ser el supervisor dels Procuratores. L'operació té èxit i John agrada que Alicia l'obligui a acompanyar-lo a la presa on mentrestant ha començat l'atac. De fet, Victor ha creat una entrada pels túnels desviant el curs d’aigua i quan Lola i Daniel el descobreixen, té una baralla amb aquest darrer on el fa ferir a la mandíbula amb un tret. Lola s’escapa amb Daniel mentre Victor li diu als procuradors que són morts, després troba a Madison i Nick i els fa amagar prometent que farà tot per protegir-los. 
3716 "Sleigh Ride" Andrew BernsteinDave Erickson & Mark Richard15 d'octubre de 2017
Alicia arriba a la presa amb John i els seus homes, on coneix Victor. La noia fa veure que no el coneix, però John ho nota i més tard li pregunta per què el coneix. En saber que és la filla de la dona que Victor volia estalviar, promet complir la seva promesa si Alicia ve amb ell a Houston. Lola deixa a Daniel amagat i va a buscar Efraìn, trobant-lo mort, i després pren una arma per venjar-se. Mentrestant, Victor intenta fer escapar Madison i Nick fent-los semblar treballadors, però l'arribada de Lola que comença a disparar contra els procuradors arruïna els seus plans. Lola és assassinat pel proper John, que pren Víctor, Madison i Nick sota custòdia. Després d’escoltar les seves històries, decideix fer-les executar per ser massa perilloses. Nick, però, demostra que té el detonador de les càrregues posades anteriorment com a últim recurs per a la defensa de la presa i obliga a John a deixar anar la seva mare, Alicia i Victor. Els tres comencen a sortir cap al llac artificial amb una barca de goma, però en aquest moment John recorda a Nick que encara no pot explotar la presa o la seva família no estarà segura. Ordena als seus homes que el capturin, però Nick és salvat per Crazy Dog, que dispara als procuradors amb un rifle de franctirador des d’un turó proper, i Daniel, que ha descobert el cadàver de Lola, també es venja. Nick, per molt arraconat que sigui, fa explotar la presa de manera que John i els Procuratores es veuen obligats a retirar-se. Mentre Crazy Dog i Qaletaqa marxen cap al nord, Daniel s’uneix a Nick per rescatar-lo abans que la presa s’ensorri completament. Mentrestant, Victor, Alicia i Madison són arrossegats riu avall pel corrent i acaben a l'aigua. Amb l’aigua corrent lliure i la gent que s’afanya a prendre-la per si mateixa, Madison aterra al moll. 

Quarta temporada[modifica]

# Núm. Títol original Dirigit per Escrit per Data d'estrena als Estats Units
381 "What's your Story?" John PolsonScott M. Gimple & Andrew Chambliss & Ian Goldberg15 d'abril de 2018
Morgan Jones, un temps després de la derrota de Negan, rep les visites de Jesus, Carol i Rick que li demanen que es reuneixi a les comunitats, però l'home decideix marxar cap a l'oest per arribar a Texas. Allà coneix a John Dorie, un expert supervivent solitari amb l'arma que li ofereix menjar i dorm a la seva camioneta. Durant la nit Morgan marxa, però poc després és capturat per un grup de bandits; En John el rescata, però també és capturat per un altre bandit amagat. No obstant això, els dos són salvats per Althea, un periodista que viatja en una furgoneta blindada i fortament armada. La dona obliga els bandolers a canviar els dos homes per subministraments i després els porta al seu campament on explica que a canvi vol conèixer la seva història. John diu que busca una dona anomenada Laura de la qual s'ha separat, mentre Morgan es nega i comença a marxar. Abans que pugui fer-ho, els bandits els tornen a atacar i es produeix un tiroteig on els tres aconsegueixen treure'ls, però Morgan queda ferit a la cama. Per amortitzar el seu deute, decideix parlar d'ell mateix, dels assentaments en què ha estat i de la guerra amb els Salvador, però es nega a explicar per què ha abandonat aquestes comunitats ara segures, dient només que la pèrdua d'algú l'ha portat perdre's. Se’n va sol, però aviat s’adona que té problemes amb la ferida a la cama i, atacat per dos caminants, és salvat per John. Morgan decideix quedar-se amb els dos i poc després, al llarg de la carretera, Althea nota que una noia es va doblegar al mig de la carretera; es van aturar per ajudar-la, descobreixen que la noia, en realitat Alicia Clark, els ha preparat una trampa i es veuen obligats a rendir-se juntament amb Nick Clark, Victor Strand i Luciana Galvez. 
392 "Another Day in the Diamond" Michael E. SatrazemisAndrew Chambliss & Ian Goldberg22 d'abril de 2018
Després de la destrucció de la presa Madison, Nick, Alicia, Victor i Luciana es van trobar establint una comunitat en un estadi de beisbol. Un any després de la seva fundació, Nick descobreix que els naps cultivats estan infestats de paràsits, mentre que Madison, Alicia, Victor i Luciana van a la recerca de subministraments i la família de Charlie, una nena que s’ha unit recentment a la comunitat. Els quatre troben les restes d’un campament destruït on hi ha una bandera blanca numerada i topen amb Naomi, una supervivent que intenta robar el seu cotxe, però que acaba en un tanc ple de caminants. Madison i els altres la rescaten i la porten a l'estadi, demanant-li que es quedi i descobrint que era infermera. Poc després, un comboi de camions i camperes apareix a les portes de l'estadi, i el grup que en descendeix atrapa els caminants propers en un camió, mostrant una bandera blanca amb el nombre de caminants capturats. Madison surt a parlar amb Melvin, el seu líder, que exigeix que els donin tot el que tenen, demostrant que sap moltes coses del camp; quan Madison li pregunta com coneix aquesta informació, Melvin truca a Charlie, en realitat un espia d’aquest grup, els Vultures. Madison, al percebre que són els mateixos atacants que van destruir el camp proper, replica que no rebran res i que estan ben defensats, tornant a l'interior de la tanca. Després, els voltors acampen fora de l'estadi, en una mena de setge silenciós. En l'actualitat, Nick, Alicia, Victor i Luciana descobreixen una bandera dels voltors al tanc d'Althea, trobada per la dona poc abans, carregant-la, Morgan i John al vehicle i ordenant-los que els portin al lloc on la van trobar. . 
403 "Good Out Here" Dan LiuShintaro Shimosawa29 d'abril de 2018
Durant el viatge, Althea intenta prendre a Nick com a ostatge per revertir la situació i, en la lluita, el tanc es desvia en un pantà. Mentre Nick, Alicia, Luciana i Victor queden estupefactes per l’incident, els altres tres prenen el control de la situació i els convencen de cooperar. Mentre Nick i Morgan segueixen esperant al vehicle, els altres van a la recerca d’un mitjà per treure el vehicle blindat del pantà. Nick intenta conèixer Morgan, però Morgan es nega a respondre les seves preguntes; quan se’n va a practicar, Nick mira el vídeo realitzat per Althea per descobrir que ha perdut algú. Mentrestant, Morgan veu un cotxe que passa i intenta amagar-se al cotxe blindat, però Nick veu que és el d’Ennis, germà de Melvin dels voltors i intenta perseguir-lo. Morgan intenta aturar-lo i en la lluita van ajustar el botó de la banya: per tant, es veuen obligats a allunyar-se perquè el soroll atraurà tots els caminants. Els dos es refugien en una botiga on Morgan canvia els embenatges de la ferida a la cama; Nick aprofita per dir-li que va veure el vídeo i li pregunta qui va perdre, però Morgan encara es nega a parlar. Poc després, els dos es troben amb Ennis: Morgan suggereix que aquest marxi, però veient que Nick comença a burlar-se d’ell com ja ho havia fet en el passat. Mentrestant Alicia i els altres recuperen un vehicle i tornen al vehicle blindat, envoltats de caminants. John entén per les pistes que Morgan i Nick s’han separat, de manera que accepten cooperar i intercanviar informació. Mentrestant, malgrat l'oposició de Morgan, Nick ataca Ennis i finalment aconsegueix matar-lo; Morgan, preocupat per l'incident, li explica que va perdre la seva dona, el seu fill i molts amics abans de tornar-se boig, explicant-li com Eastman el va salvar i li va regalar el llibre "Art of Peace", que ofereix a Nick. El grup d’Althea recupera el tanc i arriben a Morgan qui els diu que és Nick a la part posterior. Aquest últim, mentre llegeix i observa la flor del lupí recollida prèviament immers en records, és colpejat al pit per una bala disparada per Charlie que després fuig veient arribar els altres. Víctor, Alicia i Luciana s’afanyen a intentar salvar-lo, però el noi mor poc després. 
414 "Buried" Magnus MartensAlex Delyle6 de maig de 2018
Mentre amb el cotxe blindat Victor, Alicia i Luciana són conduïdes al lloc per enterrar Nick, els tres comencen a explicar a Althea com van acabar allà. Amb una fam a l'estadi i amb els voltors ja saquejant els voltants, Madison va enviar grups reduïts a llocs on no esperaria trobar menjar. Nick i Luciana van anar a una llibreria on el noi volia trobar llibres per a Charlie amb l'esperança de tornar-la amb ells, mentre que Luciana insistia a convèncer tothom de sortir de l'estadi i triar a l'atzar un nou lloc per viure d'un llibre de geografia. Víctor, acompanyat de Cole, després de trobar algunes plantes comestibles en un hivernacle, li va mostrar un cotxe amagat ple de provisions i va proposar que fugissin junts, però ell es va negar i va tornar sol a l'estadi. Alicia i Naomi van explorar un campament destruït en un parc aquàtic i van trobar molts medicaments i equip. Mentre Alicia estava distreta, Naomi va intentar escapar en un cotxe al qual va trobar les claus, però va trobar que no tenia combustible. Alicia no es va enfadar i la va ajudar a recuperar-ne algunes, però li va dir que pensés bé. Per tant, els grups van tornar a l'estadi completament: Victor confessa que no va deixar creure a Madison que havia trobat els subministraments, Nick i Luciana van proposar buscar recursos al nord en un lloc identificat al llibre de geografia i Naomi es va proposar crear una 'infermeria comunitària. Al final del conte, Victor, Alicia i Luciana lamenten aquestes opcions, ja que els fets següents van provocar la mort de Nick. Un cop al seu destí, els tres revelen que en realitat han estat conduïts al lloc on van enterrar moltes armes, amb les quals volen venjar-se dels voltors. Althea s’enfada perquè creu que han inventat la seva història, però els tres repliquen que només han deixat de banda els detalls i li ofereixen que els acompanyi per veure com sortirà la història amb els seus ulls. Mentre preparen les armes al tanc, John reconeix la motxilla de Naomi i a dins troba la segona arma amb les seves inicials. John s'adona que Naomi és en realitat Laura, però Alicia i Luciana li diuen que la dona va morir quan van sortir de l'estadi. John, desesperat, continua al seu lloc amb Morgan mentre els altres se’n van. 
425 "Laura" Michael E. SatrazemisAnna Fishko13 de maig de 2018
John vivia solitari en una petita casa a la vora d’un riu; una nit va trobar una dona ferida portada pel corrent i la va cuidar i li va donar el nom de Laura, ja que ella no li va revelar-ho. De fet, Laura es va mostrar inicialment hostil i malhumorada, però lentament es va obrir a la bondat de John, revelant-li que havia perdut un fill durant l’apocalipsi. La dona, en canvi, es va adonar que John dormia molt poc i es negava a utilitzar les seves armes contra els caminants, confessant que no les ha fet servir des que va matar accidentalment un atracador quan encara era policia. Una nit, atacat per un nombrós grup de caminants, John es va veure obligat a utilitzar armes per salvar Laura, després li va donar un dels dos i va confessar que estava enamorat d'ella. La dona semblava correspondre, però a la nit, mentre John gaudia de la seva primera nit de son, va sortir de casa deixant un missatge de disculpa a l’home. En l'actualitat, Morgan anima a John dient que creu que realment l'estimava i que l'important és seguir vivint i no buscar la mort com Alicia, Victor i Luciana. 
436 "Just in Case" Daisy von Scherler MayerRichard Naing20 de maig de 2018
John intercepta un membre dels Voltor i li pregunta per Laura, però Laura diu que no sap res i, convençut per Morgan, el deixa anar. Quan encara eren a l'estadi Naomi / Laura un dia va sortir dient que sabia un lloc on podia trobar subministraments i llavors per replantar la collita. Madison i Victor la van acompanyar i la dona del viatge els va confessar que inicialment tenia intenció d'abandonar el grup i deixar-los les indicacions cap a aquest lloc on havia viscut des de feia temps. Durant la nit, Naomi va marxar sola i va arribar al lloc designat, trobant un munt de subministraments, però quedant atrapada pels caminants. Madison i Victor, tan bon punt van arribar, la van rescatar i els va revelar que quan formava part d’aquesta comunitat, la seva filla va caure malalta de pneumònia i va ser ella qui va infectar els altres supervivents. Els tres tornen amb els subministraments a l'estadi i els voltors, en adonar-se que poden esperar al final de la comunitat, van abandonar la zona deixant vagues amenaces. Preocupat, Madison va dir a Alicia que preparés un vehicle per a una fugida d'emergència. En l'actualitat, Morgan i John arriben al lloc de trobada dels voltors, trobant a Luciana, Alicia i Victor amb les armes a punt. Els voltors arriben poc després, amb els braços a la mà, i Morgan intenta convèncer tothom per resoldre el problema sense violència. L'estancament mexicà es resol amb l’arribada del vehicle d’emergència de l'estadi, del qual surt Naomi. Alicia, sentint-se traïda per la dona, dispara i colpeja en John que s’interposa. 
447 "The Wrong Side of Where Are You Now" Sarah BoydMelissa Scrivner Love3 juny de 2018
Naomi rescata a John, ja que comença un tiroteig amb els voltors. Gràcies a la superioritat de les seves armes, Alicia, Luciana i Victor obliguen els seus oponents a retirar-se: Melvin intenta escapar, però Alicia detona el seu vehicle amb una magrana. Morgan convenç Althea perquè deixi de gravar la lluita per rescatar John i Naomi, salvant també Charlie, que es queda sol. Alicia, Luciana i Victor maten els voltors restants, inclòs el mateix Melvin, i persegueixen el tanc d'Althea, que es dirigeix a l'estadi. Quan encara eren a l'estadi, poc després que els Vultures marxessin, Charlie es va presentar a la porta demanant ajuda per a Melvin, implicat en un accident i abandonat pels seus companys d’equip. Madison va decidir rescatar-lo i portar-lo a l'estadi, però tan bon punt es va despertar, els va alarmar que el seu germà Ennis tenia intenció d'atacar l'estadi amb un ramat de caminants i va demanar que marxés amb Charlie. Com dubtava que el millor fos escapar, Madison, tot i estar ferit, li va donar un cotxe i el va perseguir de l'estadi. Al vespre, quan les portes estaven barricades en previsió de l’atac, Alicia i Nick van sortir i van trobar a Melvin, desaparegut al costat de la carretera. Quan van tornar a l'estadi, els voltors també van venir i van crear un rastre de flames i van alliberar els caminants capturats i coberts d’oli, que envoltaven el cotxe amb Alicia, Nick i Melvin. Al present, Althea i el grup entren a l'estadi trencant les portes i el troben ple de caminants carbonitzats que els envolten immediatament. 
458 "No One's Gone" Michael E. SatrazemisIan Goldberg & Andrew Chambliss10 de juny de 2018
Abans dels esdeveniments de l'estadi, Madison va conèixer Althea i li va dir que buscava els seus fills amb l'esperança de trobar un lloc per mantenir-los segurs, motivat per un esdeveniment del passat on Nick i Alicia van tenir cura d'un ocellet anomenat Amina sense renunciar mai. En el present, Althea trenca els caminants amb metralladores que permeten a Morgan i Naomi arribar a la infermeria. Mentrestant, però, Alicia, Victor i Luciana arriben a l'estadi i amb un llançador de coets trenquen la porta del cotxe blindat. Alicia puja a bord i, en la lluita amb Althea, veu el mateix ramen instantani que la seva mare havia trobat misteriosament, després buscant a través de les cintes en troba una que es diu "Amina", veient el vídeo de Madison. Alicia arriba a Naomi i Morgan amb la intenció de venjar la seva mare, però aquesta, en intervenir, la dissuadeix de seguir el camí de la violència i la venjança. Tots es reuneixen pacíficament i surten de l'estadi, permetent que John sigui tractat per Naomi. Aquesta última revela a l'home que el seu nom real és June, mentre que Alicia, Strand i Luciana conclouen la història de l'última nit de l'estadi. Madison, Victor i Luciana van deixar les parets per salvar Nick i Alicia, però la resta d'habitants, convençuts que tot estava perdut, van abandonar l'estadi però van quedar aclaparat pels caminants. Mentre Charlie aconseguia posar-se al dia amb Melvin i fugir amb ell, Naomi, que havia intentat dissuadir els vilatans de resistir-se, també va haver d’escapar i més tard va ser trobada pels voltors als quals es va unir, ja que quedava sola. Deixada sola i envoltada, Madison, per salvar els seus fills, Víctor i Luciana, va atreure els caminants a l'interior de l'estadi i sense cap via d'escapament, va incendiar-ho tot. 
469 "People Like Us" Magnus MartensAnna Fishko12 d'agost de 2018
Morgan decideix tornar a Alexandria i demana a Althea que l'acompanyi; Llavors proposa a John, June i Charlie que vinguin amb ell, però els tres planegen tornar a la barraca on vivia John. Fins i tot Víctor i Luciana, que s’han abandonat a la malenconia, es neguen a seguir-lo, mentre Alicia està ocupada intentant salvar algú que deixa missatges d’ajuda als caminants. Morgan decideix ajudar-la i els dos que segueixen les pistes arriben a una serradora abandonada, on, però, descobreixen que l’home ja està mort. Althea passa per saludar John i els altres i, en notar que hi ha diverses drifters al riu, June decideix revisar riu amunt si hi ha algun problema i Althea decideix acompanyar-la. Mentre les dues dones s’han anat, Charlie s’escapa sense dir ni una paraula i John demana ajuda a Victor per anar a buscar-la. Mentrestant, June confessa a Althea que tem que no sigui la persona de la qual es va enamorar John, però Althea la tranquil·litza que ho ha demostrat cuidant-lo. Poc després, en adonar-se d’un estol d’ocells anòmals, June s’adona que ve un remolí i s’afanyen cap enrere, avisant a John del perill per ràdio. Quan la tempesta comença a colpejar la zona, Charlie passa per la casa de la Luciana, deixant-li el llibre que li havia regalat i fugint immediatament. La noia, adonant-se’n, surt a la recerca, mentre que Morgan i Alicia se separen a la tornada. 
4710 "Close Your Eyes" Michael E. SatrazemisShintaro Shimosawa19 d'agost de 2018
Alicia troba refugi de la tempesta en una casa, eliminant fredament els quatre caminants que formaven la família resident. Poc després també troba a Charlie a la casa i, enfadada perquè creu que la segueix, intenta marxar amb el cotxe aparcat fora, però cau colpejant-se al cap i es desmaia. Charlie la torna a la casa i, quan es recupera, Alicia va a preguntar-li sobre això, insultant-la i culpant-la de la mort de Madison i Nick. Més tard, Charlie s’acosta perillosament a un caminant atrapat en un arbre, però Alicia la salva dient-li que no sap per què ho va fer, però segur que haurà de conviure amb remordiments pel que va fer. A la nit, Alicia s’adona que Charlie organitza les fotos de la família que havia llençat i els dos discuteixen perquè Charlie creu que és correcte conservar-les si passa algun familiar de la família. Mentrestant, la tempesta travessa una finestra i les dues noies busquen refugi al soterrani, tot i que es troben inundades i bloquejades per un col·lapse. Charlie, temerós del pitjor i no voler transformar-se, demana a Alicia que la mati, però aquesta no ho aconsegueix. De sobte, el caminant enganxat a l'arbre cau, desbloquejant la sortida al jardí del soterrani, permetent a les dues noies escapar. L'endemà al matí, Alicia enterra els quatre cossos per fer les paus amb Charlie i li dóna l'arma a aquest últim; les dues noies van tornar al lloc on acampaven les altres, però no van trobar ningú. 
4811 "The Code" Tara Nicole WeyrAndrew Chambliss & Alex Delyle26 d'agost de 2018
Morgan es refugia en un llit de camions per protegir-se de la tempesta i hi passa la nit. Quan es desperta, el camió s’ha desplaçat i ha arribat a una benzinera a Mississippi, on descobreix que el camió pertany a Wendell i Sarah, dos germans camioners autodenominats que posseeixen nombrosos subministraments i deixen caixes amb subministraments en el camí cap al camió. Morgan obté subministraments i un cotxe per tornar a Texas, però pel camí ha pensat i va emetre una ràdio a Wendell i Sarah, dient que la carretera està bloquejada perquè el pont es va esfondrar i els va demanar que l'acompanyessin a Virgínia. A la tornada, Morgan rescata a Jim, un cerveser que afirma que va ser segrestat i després abandonat per les seves receptes. Els dos tornen a Wendell i Sarah, descobrint que en realitat són dos estafadors i que han robat el camió a l’autèntic propietari que va deixar les caixes pel camí. Els dos intenten extorsionar la posició d'Alexandria de Morgan en el seu camí cap a Virgínia, però durant una escala, mentre Jim fa un acord amb els dos "germans", Morgan acaba enganxat al sostre d'un cotxe amb les mans lligades i envoltat de caminants. A Sarah se li mostra el camí a canvi d’ajuda, però els tres abandonen Morgan al seu destí demostrant saber que ell també ha abandonat els seus amics a Texas. Quan cau la nit, Morgan aconsegueix escapar dels caminants i continua per la carretera, trobant el camió al matí al llarg de la carretera, ja que els dos germans es van adonar que les direccions eren incorrectes. Aleshores, Morgan convenç als dos germans de tornar a Texas per recuperar Alicia i els altres, i després els conduirà a Virgínia deixant caixes de subministraments al llarg del camí. Per la ràdio, intenta advertir al propietari que se li torna el camió, però el missatge el rep una dona que parla amb un caminant dient que tornaran a Texas. 
4912 "WWeak" Colman DomingoKalinda Vazquez2 de setembre de 2018
Després de la tempesta, June i Althea es queden sense combustible al tanc i romanen a peu. June convenç l’altre perquè marxi a peu per trobar gasoil i altres subministraments. Mentre Althea cau malalta d'algun virus, les dues dones troben la manera de continuar, tot i que descobreixen que algú ha robat el cotxe blindat. Intenten seguir-lo, però punxen una roda, de manera que Althea convenç a June d’anar a buscar el vehicle blindat sola després d’escoltar trets de metralladora a prop. Mentrestant, Morgan intenta contactar amb els altres per ràdio, però no pot rebre recepció; mentre buscava un punt més elevat per comunicar-se, es troba amb la dona que havia escoltat la seva retransmissió que està revisant una de les caselles del costat de la carretera. Els dos intercanvien algunes paraules i, quan Morgan se’n va, la dona contamina l’aigua continguda a les ampolles de la caixa. Mentrestant, June arriba al cotxe blindat, sent assassinat per un home: no pot convèncer-lo que renunciï en paraules, però aconsegueix agafar-li l'arma i el persegueix acusant-lo d'haver perdut la seva oportunitat. June aconsegueix trobar els medicaments per a Althea, preguntant-li per què el cotxe blindat és tan important per a ella; Althea confessa que la seva història i la de les persones que estimava i que ja no hi són també són presents als enregistraments. De sobte, poden sentir Morgan a la ràdio fent una cita en un punt precís, de manera que June convenç a Althea de deixar el cotxe blindat per unir-s'hi immediatament. Quan cau la nit, les dues dones es reuneixen amb Morgan i els seus nous companys; June va emetre per ràdio a l'home amb qui va lluitar, anomenat Quinn, convidant-lo a unir-se al grup. De camí, però, Quinn queda emboscada per la misteriosa dona que el fa matar per un caminant. La dona deixa anar el caminant i fa que Quinn es transformi, emportant-lo al cotxe blindat. 
5013 "Blackjack" Sharat RajuIan Goldberg & Richard Naing9 de setembre de 2018
La misteriosa dona, Martha, contacta amb Morgan i els altres per fer-los saber que va fer que Quinn es convertís en un caminant, afirmant que era fort, però que ajuda a la gent s'està convertint en feble. Morgan reconeix la dona que mirava a la caixa, però ignora les seves advertències i continua deixant caixes amb subministraments al llarg del camí, deixant també la freqüència de ràdio indicada per posar-se en contacte amb ell. En altres llocs, John i Victor es troben encallats en un illot creat per la inundació de la tempesta: mentre John intenta construir una bassa, Victor s’ha tornat a lliurar al nihilisme. Convençuts per John, fent servir la coberta d’un pick-up com a bassa improvisada, els dos intenten creuar l’aigua infestada per un caimà creant una diversió amb els caminants, però fracassen i es veuen obligats a tornar enrere. Mentrestant, Luciana, que encara busca Charlie, troba un home atrapat en un cotxe després d’un accident: incapaç d’alliberar-lo, intenta complir el seu últim desig i va a la recerca d’una cervesa. Després d’una llarga recerca, troba una de les caixes deixades per Morgan que contenia la cervesa de Jim i la porta a l’home, que abans de morir li agraeix cordialment i li diu que porti els seus diaris on indiquin llocs plens de subministraments, coneguts per la seva anterior feina de conductor de camió. Luciana es posa en contacte amb la freqüència que s’indica a la caixa i es retroba amb Morgan, que s’adona que l’home era l’autèntic propietari del camió. Poc després, Charlie i Alicia contacten amb el grup, que també ha trobat una caixa, però de sobte Martha s’introdueix a la conversa descontenta que no l’hagin escoltat. El vehicle blindat apareix immediatament darrere del camió i s’hi uneix, disparant metralladores. 
5114 "MM 54" Lou Diamond PhillipsAnna Fishko & Shintaro Shimosawa16 de setembre de 2018
Martha va estar involucrada en un accident de trànsit i va esperar en va que algú s’aturés per ajudar el seu marit, ferit i atrapat en un cotxe. Amb la seva mort, Martha es va espantar i va començar a matar camioners que deixaven caixes a la carretera, considerant-los febles perquè ajudaven els altres. En l'actualitat, Morgan i els altres baixen del camió on el combustible s'està vessant perillosament; Martha intenta matar June amb un caminant, però Wendell la dispara, ferint-la. El camió, però, explota de sobte, atraient nombrosos caminants i permetent a Martha escapar amb el cotxe blindat. Morgan i els altres fugen perseguits per caminants i es refugien a un hospital, on tenen l'oportunitat de medicar; els viatgers, però, els posen al dia i envaeixen l’hospital obligant-los a retirar-se als pisos superiors. Althea es queda enrere per engegar els generadors d'emergència, cosa que permet als altres utilitzar l'ascensor per arribar al terrat: un cop fora de perill, June s'adona que Jim ha estat mossegat. Mentrestant, Alicia i Charlie han trobat el camió sinistrat, de manera que Alicia decideix no buscar els altres i dirigir-se cap al mar. Tot i que viatja, Charlie nota un llac creat pel riu desbordant i troba el barret de John, observant alguna cosa a la riba oposada. 
5215 "I Lose People..." David BarrettKalinda Vazquez23 de setembre de 2018
June intenta contactar amb Althea per ràdio i Alicia li respon i li diu que han trobat John i Victor. Alicia i Charlie busquen un vaixell per salvar els dos homes, però són atacats per Martha que, no obstant això, passa de la seva ferida. Així, Alicia la captura i, amb el vehicle blindat, el John i el Victor estan fora de perill, i després es dirigeixen a l’hospital per reunir-se amb els altres. Mentrestant, mentre Jim decideix quedar-se al terrat, Morgan i els altres baixen a buscar Althea i una ruta d’escapament. Troben un missatge de la dona que afirma que la seva ràdio està morta i que ha estat buscant una escapada per si mateixa, de manera que Morgan decideix crear una diversió per permetre als altres escapar. De nou al terrat, llença un caminant al cotxe que hi ha a sota, fent saltar l'alarma i permetent a Luciana, June, Sarah i Wendall retrobar-se amb Alicia i els altres. El grup troba un camió escala i després torna a salvar Morgan: recuperant-lo, el grup es troba envoltat de caminants. Jim, després de donar la seva recepta a Sarah, es llança des del terrat a un cotxe que fa saltar l'alarma i distreu els caminants per permetre als altres tornar al cotxe blindat i escapar. Mentrestant, Martha ha desaparegut i a la nit troba el cos de Jim, esperant que es converteixi en un vagabund. 
5316 "...I Lose Myself" Michael E. SatrazemisAndrew Chambliss & Ian Goldberg30 de setembre de 2018
Althea, que ha fugit de l’hospital i ha estat perseguit pels caminants, troba una ràdio que intenta contactar amb els altres sense èxit. De tornada a l’hospital, la Martha li sorprèn que li diu que vol enviar missatges de text a Morgan i que la deixa atordida. Althea es desperta al tanc on John i June li diuen que la van trobar sola al carrer amb una cinta per a Morgan. Al vespre, el grup decideix anar a Alexandria i Morgan els escriu indicacions; a la nit, però, Morgan, després de concertar una cita amb els altres a la benzinera on va conèixer Sarah i Wendall, se'n va sol a buscar Martha. Morgan la troba al lloc on va morir el seu marit mig desmaiat i la carrega al cotxe per portar-la als altres. En el camí, la dona explica el tràgic final del seu marit, però després ataca Morgan provocant un accident. Llavors Martha desafia l’home a matar-la abans que ella faci el mateix, ja que va ser mossegada i aviat es convertirà en un vagabund. Mentrestant, June contacta amb Morgan dient que tothom a l'estació se sent malament: Martha confessa haver enverinat els subministraments d'aigua amb anticongelant. Després d’un moment d’ira, Morgan lliga la dona amb el cotxe i marxa per unir-se als seus amics; finalment s’acosta prou com per respondre a la ràdio i els adverteix del que ha descobert. June diu que l'antídot és etanol, de manera que el grup intenta recuperar-lo d'un tanc tancat aparcat a l'exterior. Tot i així, en un intent d’eliminar els caminants que hi ha a l'exterior, Althea colpeja el petrolier i el fa inútil. Quan tot sembla perdut, Morgan arriba a la benzinera amb la cervesa de Jim, salvant-los. Morgan torna amb el grup per eliminar a Martha, ara vagabunda, i enterrar-la, de manera que proposa no anar a Alexandria, sinó continuar la feina del camioner d’ajudar els altres, de manera que ningú es converteixi en Martha. Després dels seus diaris, el grup s’instal·la en una fàbrica on van sortir els camions i comença a buscar les persones que Althea havia entrevistat. 

Cinquena temporada[modifica]

# Núm. Títol original Dirigit per Escrit per Data d'estrena als Estats Units
541 "Here to Help" Michael E. SatrazemisIan Goldberg & Andrew Chambliss2 de juny de 2019
Els germans Dylan i Max són testimonis d’un accident aeri. En arribar al lloc del xoc, descobreixen que a bord hi ha Alicia, Morgan, John, June, Althea i Luciana. Aquest últim és ferit i bloquejat per una barra metàl·lica, de manera que mentre Alicia i Morgan mantenen allunyats els caminants, els altres l’ajuden. En la turbulència, Althea contacta amb Victor dient que es van estavellar i li demana que miri la cinta amb l'etiqueta "ratllada". Expliqueu que l'home que hi ha té un avió petit i l'haurà d'utilitzar per anar a buscar-los. Quan tots estan preparats per marxar, Annie, la germana de Dylan i Max, arriba en una furgoneta i porta a tots a la seguretat. Al llarg del camí, Annie els adverteix sobre el perill de la zona, mentre que Morgan i els altres diuen que es dirigeixen a una benzinera per ajudar a Logan, un home que només coneixen a la ràdio i la base del qual és assetjada pels caminants. El grup arriba a la benzinera indicada per Logan, però el troba abandonat durant molt de temps. Mentre medicava a Luciana, Morgan explica que ajuden a la gent a continuar la feina de Clayton, el conductor del camió, però els tres nois rebutgen la idea i marxen aconsellant-los que facin el mateix. Morgan finalment aconsegueix contactar amb Logan amb la ràdio, que, però, revela que els va atraure per ocupar la seva base amb el seu grup: en realitat era el company de Clayton, però no compartia en absolut la seva feina. Tancats de la fàbrica, Victor, Charlie, Sarah i Wendall recuperen les coses que Logan va deixar fora com a poc interessants. Victor troba la cinta indicada per Althea i descobreix que l'home en possessió de l'avió és Daniel Salazar. Durant la nit, Althea torna al lloc de l’accident per investigar un caminant que s’havia adonat que portava algun tipus de vestit antiavalots. Troba un mapa amb un símbol i una abreviatura, però quan es posa en contacte amb Morgan per advertir-lo del descobriment, queda sorprès per algú que porta un vestit com el Walker. 
552 "The Hurt That Will Happen" Jessica LowreyAlex Delyle9 de juny de 2019
Victor s’uneix a Daniel, demanant-li que perdoni el seu passat, i li explica que és allà a l’avió, convencent-lo perquè es posi en contacte amb els altres per ràdio per verificar la seva història. Mentrestant, Alicia, Morgan, June i John tornen al lloc de l’accident en adonar-se que algú ha segrestat Althea i s’ha endut les armes a les caixes. Els quatre es van separar per buscar-la: John i June es dirigeixen cap al sud, mentre que Alicia i Morgan es dirigeixen cap al nord. Aquest últim es troba amb dos caminants i els enderroca, però és derrotada per Grace, una dona que porta un vestit de radiació i que li ordena que es despullés. Arriba Alicia i desarma la dona, que explica el problema a tots dos: no gaire lluny hi va haver la fusió d’un reactor nuclear i Morgan va ser contaminat per partícules radioactives presents en un dels vagabunds. Grace ha descontaminat Morgan i explica mantenir-se allunyat dels caminants que tenen dosímetres, perquè són perillosos. Morgan i Alicia decideixen ajudar Grace amb els caminants radioactius mentre busquen Althea, alertant a John i June del perill. Va caure la nit, Grace diu que va gestionar la central nuclear propera després de l’apocalipsi, però va resultar inútil quan van caure les ciutats i no hi havia necessitat d’electricitat: ara es passeja per la zona per caçar tots els vagabunds radioactius que un cop van treballar al central elèctrica. Mentrestant, John i June arriben a un càmping i troben altres caminants radioactius, avisant als altres que s’uneixen a ells. Mentrestant, Luciana aconsegueix contactar amb Victor per explicar-li el que va passar, però la comunicació s’interromp quan el vent fa malbé l’antena de llarg abast. Morgan i Alicia ofereixen la seva ajuda a Grace per rastrejar els caminants i després fer-la acompanyar, però la dona es nega, revelant que ha estat exposada a la radiació i que podria ser un perill per a ells. El grup torna a Luciana, descobrint que algú hi ha estat, deixant els caps dels caminants penjats en una cartellera. Mentrestant, Daniel dispara a Victor de la seva base, afirmant que no vol ajudar els seus amics i que estaran bé sense ell. 
563 "Humbug's Gulch" Colman DomingoAshley Cardiff16 de juny de 2019
El grup continua buscant Althea, trobant contínuament barres de camins lligats entre si. Mentre en lliuren un, algú comença a disparar contra John i June. Després, travessen el bloqueig i arriben a un parc temàtic occidental anomenat Humbug's Gulch, on John espera trobar armes, després d'haver treballat en un parc de la mateixa cadena. Mentrestant, Alicia intercepta una comunicació a la ràdio entre els nois que ja ha conegut i intenta convèncer-los perquè es trobin per demostrar les seves bones intencions. Mentrestant, John i June troben les armes, però quan tornen al cotxe, els tornen a disparar punxant els pneumàtics. Els dos aconsegueixen apropar-se al supervivent i atordir-lo, que resulta ser Dwight. John i June l’interroguen i descobreixen que fa més d’un any que busca la seva dona Sherry i insisteixen que vindrà amb ells. Quan es dirigeixen cap al cotxe de Dwight, Dwight puja a bord del cotxe al qual van arribar, envoltat de caminants. En comunicar-se amb un walkie-talkie, Dwight explica que els va atacar perquè, a partir de les pistes que va deixar Sherry, esperava que la màquina contingués algunes pistes fonamentals per trobar-la, però en no haver-ne trobat cap, ara ha perdut tota esperança i contempla el suïcidi. June el convenç perquè no es rendeixi explicant-li la història similar entre ella i John, i els dos eliminen tots els caminants. John torna a comprovar el cotxe i descobreix que no era el que buscava Dwight, instant-lo a continuar la recerca. Alicia, Luciana i Morgan s’uneixen a ells i aquest reconeix a Dwight, assegurant-li que no té rancor. Dwight condueix el grup a una gran barrera de caminants que no es poden saltar, però abans que puguin travessar-la, Max es posa en contacte amb Alicia dient que són a la zona de servei on es divideixen. El grup es dirigeix cap allà, però al llarg del camí troben la furgoneta dels nois amb Dylan dins, aterrida. En un altre lloc, Max i Annie estan preparant un altre obstacle per a caminants i discutint sobre com van deixar la trampa perquè el grup s’assegurés que mai més es tornaran a molestar. 
574 "Skidmark" Tara Nicole WeyrSamir Mehta23 de juny de 2019
Charlie es cola al dipòsit de Daniel per obrir la porta un cop surt, però és vist per Sgommata, el gat de Daniel, i s'amaga a la seva furgoneta que després deixa. Mentrestant, mentre el juny, John i Dwight estan buscant Sherry, Dylan dóna a Morgan i Alicia falses indicacions per acampar. Mentrestant, Victor, Sarah i Wendall entren al dipòsit i troben l'avió, però falten els instruments a bord i troben un missatge de Daniel que demostra que s'havia adonat del que passava. A la benzinera, mentre Luciana i Dylan reparen l'antena, aquest se'n va a contactar amb els germans, però mentre parlen, els dos es troben amb un dels homes uniformats i s'amaguen. Mentrestant, Alicia i Morgan no troben res a les coordenades indicades i demanen una explicació a Dylan que, preocupat pels seus germans, admet haver mentit i els demana que els vagin a salvar. Mentrestant, Daniel i Charlie intenten entrar a una botiga desbordada pels caminants creant una distracció, però Sgommata els atrau sense voler obligant-los a retirar-se. Daniel té la intenció de portar el petit ramat al dipòsit per eliminar-los amb les armes a la seva disposició, però Sarah diu que ha enderrocat la tanca. En aquest moment, Daniel deixa el cotxe i els instruments de l’avió a Charlie, mentre ell es queda per distreure els caminants. Charlie torna als altres que decideixen anar a rescatar Daniel: intenten utilitzar el vehicle blindat d’Althea, però les metralladores no disparen, de manera que Victor utilitza les pales de l’avió per atraure els perduts i trencar-los a trossos, tot i que fa malbé l’avió. Mentrestant, Morgan i Alicia salven Annie i Max caçats per alguns caminants, però estan envoltats per un grup d’altres nois que agafen les armes de l’avió: Annie es posa en contacte amb Dylan que la convenç de les bones intencions de Morgan i els altres, després accepten ajudar-los. per trobar Althea. Al magatzem, Daniel deixa Sgommata i el magatzem sota la custòdia dels altres, dient que ha de marxar per tenir cura d'alguna cosa. Mentrestant, Luciana aconsegueix posar-se en contacte amb Victor que li explica sobre l'avió malmès, mentre Morgan i Alicia són guiats pels nois cap al bosc: de sobte, s'enlaira un helicòpter amb el mateix símbol trobat per Althea. 
585 "The End of Everything" Michael E. SatrazemisAndrew Chambliss & Ian Goldberg30 de juny de 2019
Althea recupera la consciència i, mentre la persona que l’havia atordida crema el cos de la seva parella, intenta escapar amagant la cinta que acaba de gravar. Althea torna a ser capturada per descobrir que l'home amb uniforme és en realitat una dona, que li pregunta sobre la cinta. Al matí, Althea aconsegueix alliberar-se i troba l’helicòpter, intentant contactar amb els seus companys, però connectant amb la base de la dona, que arriba i respon la trucada: explica que el seu company està mort i ha de recuperar el combustible per a l’helicòpter, però espera tornar en 72 hores amb l'enviament; la base, en canvi, adverteix que, si falla, s’enviarà un equip de remediació. La dona pregunta a Althea sobre la cinta que ha amagat perquè ha d’amagar les seves petjades, mentre la periodista demana a canvi que s’expliqui la seva història. Com que cap dels dos vol donar informació a l’altre, procedeixen a recuperar el combustible de l’helicòpter a la part superior d’una paret rocosa. Durant el viatge, la dona troba una cinta titulada "El pantà" a la bossa d'Althea, però, mirant-la, descobreix que, al començament del brot, la recerca del que passava d'Al va impedir-li acomiadar-se del seu germà. Per tant, la seva insistència a copsar les històries de l’apocalipsi és la seva manera de donar sentit a la mort del seu germà. Les dues dones s’enfilen per la roca i comencen a vincular-se i en arribar al cim la dona confessa a Althea que finalment haurà de matar-la per guardar el secret del que estan fent per garantir un futur al món. Recuperant el combustible, malgrat tot, Althea condueix la dona a la cinta oculta, que la destrueix, i també li dóna la cinta "El pantà" dient-li que compti aquesta història. La dona finalment decideix no matar Althea, diu que es diu Isabelle i els dos es besen, separant-se i guardant-se en secret. Isabelle marxa amb l'helicòpter, informant a la base que tornarà amb la càrrega i que no ha deixat cap rastre, mentre Althea es reuneix amb Morgan, Alicia i els altres nois dient que simplement els perseguien els perseguidors. 
596 "The Little Prince" Sharat RajuMallory Westfall7 de juliol de 2019
Morgan i la resta del grup es reuneixen a la benzinera i amb l'ajuda dels nois comencen a reparar l'avió per deixar la zona, però Annie reitera que els nois no abandonaran la zona. Mentre John i Dwight reprenen la seva recerca de Sherry, Victor, Charlie i Sarah discuteixen com fer arribar les fulles del seu avió trencat als altres per completar les reparacions. Mentrestant, Grace es posa en contacte amb Morgan dient-li que necessita el seu generador per refredar el segon reactor de la central nuclear i evitar un altre col·lapse. Annie li explica a Alicia que després de l'apocalipsi els nois van viure amb les seves famílies al càmping: un dia van ser atacats per caminants radioactius i els adults, tot i que aconseguien matar-los, van romandre irradiats. L'Annie va tenir l'encàrrec de protegir els altres nens i l'Alicia percep el pes que porta, intentant fer-li pensar que els seus pares no haurien volgut veure'ls vius amagats darrere dels morts. Mentrestant, Dwight i John troben el cotxe indicat per Sherry: John descobreix una carta de la dona que li diu a Dwight que deixi de buscar-la perquè tem que pugui morir, de manera que diu que no va trobar res a Dwight. Mentrestant, Victor i Charlie arriben a la zona a bord d'un globus aerostàtic, que transporten les hèlixs necessàries, però es queden sense combustible i aterren a la zona radioactiva, acompanyats de caminants. Mentre Alicia va a la recerca dels nois desapareguts, Morgan entra al terreny erm per anar al rescat de Víctor i Charlie. 
607 "Still Standing" Marta CunninghamRichard Naing14 de juliol de 2019
Alicia s’obre camí a través d’una barrera de caminants i s’uneix als nois intentant convèncer-los perquè s’uneixin de nou sense èxit. Mentrestant, per suggeriment de Grace, Morgan busca cases properes per trobar un vestit de radiació i una camioneta amb la qual rescati a Victor i Charlie. Quan aquests últims tornen amb les hèlixs a la benzinera, Morgan s’assabenta de Grace que el generador ha fallat immediatament i la fusió probablement tindrà lloc en menys de 24 hores, de manera que va a la dona per convèncer-la que marxi amb ells. Mentrestant, Althea i June van a buscar combustible per a l'avió: durant el viatge, Althea esmenta la seva trobada amb Isabelle i June la insta a no perdre l'esperança. John s’adona que Dwight no abandonarà la zona creient que encara trobarà Sherry, així que li lliura la carta i Dwight, entenent el seu gest, el perdona i diu que vol seguir buscant la seva dona malgrat tot. Mentre Annie i Max reconstrueixen la barrera del vagabund, s’alliberen i els persegueixen fins al refugi, assetjant-la. Alicia es deixa enfrontar als caminants fent fugir els nois i Annie, impactada pel seu gest, porta els nois a la benzinera. Mentrestant, Alicia descobreix que ha entrat en contacte amb un vagabund radioactiu i sacsejada per l'incident condueix el ramat al bosc, tot i que tranquil·litza Morgan per ràdio. Aquest últim, mentre torna amb Grace a l'àrea de servei, sent les sirenes d'alarma de la central nuclear. 
618 "Is Anybody Out There?" Michael E. SatrazemisMichael Alaimo21 de juliol de 2019
Alicia s’uneix a Morgan i Grace, fent-se una dutxa per intentar descontaminar-se. Encara perseguits pel ramat, els tres la porten a la planta intentant explotar les sirenes, però de sobte s’apaguen decretant el trencament de la contenció. Els tres fugen cap a l'avió que la resta del grup prepara per a la sortida. John i Dwight també tornen a l'avió, però no troben la manera d'aconseguir-los a temps: John es posa en contacte amb June i li fa prometre marxar sense ells si no tornen en el temps. Mentrestant, Sarah coneix a Logan i li demana que l'ajudi a il·luminar el rastre, però l'home s'hi nega egoístament, dient-li que abandonaran la fàbrica perquè no han trobat el que buscaven. Mentrestant, Morgan, Alicia i Grace s'uneixen als altres i es preparen per marxar, perseguits pels caminants, quan arriben John i Dwight, aconseguint així deixar tots amb l'avió. Mentrestant, Sarah i Wendall s'uneixen a Daniel, que els va escoltar a la ràdio i amb la seva ajuda il·luminen la pista de ball amb llums de Nadal. A l'avió, John demana a June que es casa amb ella i ella accepta. Quan estan a punt d’aterrar, dos caminants envaeixen la pista desconnectant el cable elèctric dels llums i Wendall s’arrisca a ser mossegat per poder tornar-lo a connectar. L’avió aconsegueix aterrar i tots es troben fent presentacions, quan de sobte una dona es posa en contacte amb Morgan a la ràdio dient que necessita ajuda. Tot i això, la comunicació s’interromp i Logan arriba al lloc i explica que ha ocupat la fàbrica perquè buscava els diaris de Clayton: de fet, contenen la solució al problema que la gasolina va malament, cosa que dificulta els viatges. Després, Logan els demana ajuda per trobar la ubicació indicada per les revistes abans que ho faci el seu grup. 
629 "Channel 4" Dan LiuDavid Johnson11 d'agost de 2019
El grup es fa més gran i comença a viatjar en un comboi intentant ajudar a tanta gent com sigui possible. Recollint altres càmeres, comencen a filmar el seu treball i les seves entrevistes on reflexionen sobre com el que fan els ajuda a millorar, volent distribuir-les per arribar a més gent amb el seu missatge. Sarah relata que van robar un camió cisterna de Logan, deixant-lo a peu, mentre Morgan parlava de la seva reunió amb Tess, la dona que demanava ajuda a la ràdio. De fet, va quedar atrapada a la seva pròpia casa amb el seu fill, envoltada de mines col·locades pel seu marit, que havia sortit a buscar un inhalador per al seu fill i no va tornar mai més. Morgan va demanar a Alicia, June i Victor que cerquessin el marit de Tess i l'inhalador, però van trobar que després de trobar-lo l'home es va convertir en un vagabund. Després d’intentar convèncer-la de sortir per la porta, d’intentar aturar els vagabunds atrets contínuament per les explosions de mines, Morgan va arribar davant de l'entrada i va acabar trepitjant una mina. Amb l'ajut de la mateixa Althea i Tess, Morgan va aconseguir desfer-se de la mina, lliurant l'inhalador a la dona i convencent-la perquè s'unís al grup, malgrat la pèrdua del seu marit. Un d'aquests vídeos és vist per Wes, un jove supervivent, al qual aviat s'uneix Logan i el seu grup, que li roben i destrueixen la moto, deixant-li només una ràdio i el convida a contactar amb el grup de Morgan. 
6310 "210 Words Per Minute" Ron UnderwoodIan Goldberg & Andrew Chambliss18 d'agost de 2019
Morgan, Grace i Dwight arriben a un centre comercial després del missatge de Chuck, un supervivent que els informa que hi ha molts escortes presents i, des que va ser mossegat, els demano que el maten i l'enterrin quan arribin. En assenyalar la situació, Morgan demana a Dwight que torni al comboi i el porti allà per recuperar subministraments, mentre ell i Grace intenten engegar el generador d'emergència. De fet, Grace s’ha desmaiat i vol utilitzar la maquinària del centre mèdic present per diagnosticar l’avenç de la seva intoxicació per radiació. Els dos aconsegueixen reiniciar el generador, però quan arriben al centre mèdic activen l'alarma, atraient i sent caçats pels nombrosos viatgers presents. Quan van a la sala de seguretat per desactivar-lo, descobreixen per les càmeres que Chuck encara és viu al terrat, on va anar a admirar les estrelles per última vegada. Els dos arriben a ell i projecten un cel estrellat per compensar el cel ennuvolat, i allà passen els seus darrers moments amb Chuck. Mentrestant, la ràdio Dwight informa que la seva ubicació la trobaran els homes de Logan, però un d’ells la captura. L'home intenta que se li indiqui on és el gas amenaçant de cremar totes les cartes de Sherry, però Dwight aconsegueix alliberar-se i capgirar la situació. Però deixa anar a l’home, volent donar-li una segona oportunitat de canviar com algú del passat ho feia. Mentrestant, al centre comercial, després d’enterrar Chuck, Grace decideix no utilitzar el centre mèdic, preferint no saber quant de temps li queda. Al matí, el comboi arriba amb Dwight i carrega tots els subministraments disponibles, però Morgan decideix no continuar amb ells i ajudar Althea. 
6411 "You're Still Here" K.C. ColwellMallory Westfall & Alex Delyle25 d'agost de 2019
Alicia està fascinada per diversos arbres en què troba pintat el mateix missatge: "Si esteu llegint això, vol dir que encara esteu aquí". Juntament amb Victor es posa en contacte amb Wes, que els demana que l'acompanyin al seu germà, ja que el grup de Logan va danyar la seva bicicleta. Arribat al lloc Wes entra a la comissaria de policia i dispara a l’home: ferit, s’escapa robant la camioneta de Morgan i Alicia. Abans que el puguin perseguir, se'ls uneixen diversos caminants i es refugien a l'interior de l'estació. Mentrestant, Althea i Morgan amaguen les cintes de l'entrevista dins d’una caixa forta del banc. Els dos són contactats per Alicia que els demana que vagin a buscar l’home ferit per evitar que sagnés fins a la mort. Al llarg del camí, però, els dos troben el camí bloquejat per Logan i el seu grup, que pretenen fer-los procedir només a canvi de la ubicació dels jaciments de petroli que busquen. Mentrestant, utilitzant les armes trobades a la comissaria, Wes, Alicia i Victor eliminen els caminants i amb un altre cotxe arriben al ferit que camina per la carretera: ataca Wes que es veu obligat a apunyalar-lo per alliberar-se. Alicia i Victor descobreixen que l'home li havia robat el manuscrit a Wes i Wes, preocupats per haver matat el seu primer humà, que marxa. Alicia i Victor, units també per Morgan i Althea, enterren l’home i desplaçant-se pel manuscrit descobreixen que Wes és l’autor dels escrits sobre els arbres. Mentrestant, aquella nit, Logan i el seu equip irrompen al banc i porten tots els registres d’Althea per trobar informació sobre els camps de petroli. 
6512 "Ner Tamid" Michael E. SatrazemisAndrew Chambliss & Ian Goldberg1 de setembre de 2019
El rabí Jacob salva a Charlie d’alguns que vaguen fora de la seva sinagoga, donant-li hospitalitat per passar la nit. L'endemà al matí, Charlie contacta amb la caravana dient que s’ha allunyat perquè buscava un lloc on establir el grup, ja que està farta de viatjar tot el temps. June i John s’uneixen a ella, però ella insisteix a establir el grup a la sinagoga. Mentrestant, els homes de Logan intercepten la caravana obligant-la a fugir: Sarah contacta amb June dient-li que torni a correcuita amb el cotxe blindat per protegir el petrolier, però després de sortir de la sinagoga troben la plaça envaïda pels caminants. El rabí Jacob confessa que és la seva congregació, de la qual és l'últim supervivent, tancat prèviament en un edifici proper. John i June intenten arribar al cotxe blindat que passa pels sostres dels cotxes, però estan envoltats; June demana a Charlie que intervingui, però no vol sacrificar aquest lloc per empresonar els caminants. Jacob la convenç explicant que paradoxalment va sobreviure perquè havia perdut la fe i havia abandonat la comunitat abans que caiguessin les coses, de manera que els dos atrauen els vagabunds a la sinagoga, atrapant-los dins. Mentrestant, al petrolier s’uneixen els homes de Logan, que, però, s’allunyen quan arriba el vehicle blindat. En realitat, és el pla de Logan: mentre els seus homes mantenien ocupada la caravana, ell i altres arriben als camps de petroli, després d’haver-los rastrejat a través dels vídeos d’Althea. 
6613 "Leave What You Don't" Daisy von Scherler MayerAshley Cardiff & Nick Bernardone8 de setembre de 2019
Abans, Logan va intentar ajudar una dona que es deia Serena, però va arribar massa tard. Al lloc se li va unir un grup dirigit per una dona anomenada Virginia que va proposar col·laborar. Actualment, Logan i el seu grup ocupen els camps de petroli, capturant a Luciana i els altres presents i obligant-los a treballar per produir gasolina. Sarah, Dwight, June i John arriben demanant la seva llibertat, però només aconsegueixen la llibertat d'Annie i dels seus germans a canvi del treball de dos d'ells. Logan explica que algú necessita gasolina per ajudar-lo molt més que ells i explica quan va intentar ajudar a Serena, revelant que no podia salvar-la perquè Sarah i Wendell acabaven de robar el camió a Clayton temps. Quan arriba la nit, un grup de caminants envaeixen els camps i tots els presents busquen refugi a les barraques mentre John i June, ajudats per Annie, Tess i Jacob, que venen, eliminen els caminants. Sarah porta Logan a salvo en una barraca on intercepten la comunicació de Janis, una dona en dificultats a la qual Alicia i Victor intenten arribar. Logan intueix que la dona es troba a la mateixa benzinera on estava Serena i la convida a utilitzar l’arma que ens va deixar per suïcidar-nos, ja que no arribarà cap ajuda. Tanmateix, Wes arriba i salva la dona poc abans de l'arribada d'Alicia i Víctor: Janis afirma estar fugida d'un grup de persones amb qui ja no podia estar. Al matí, als camps de petroli, Logan s’adona dels seus errors i es proposa canviar, però de sobte és assassinat junt amb els seus homes per un gran grup de persones que ocupen els camps. El seu cap, Virginia, ofereix a Dwight, June i els altres que treballin per a ells a canvi d’ajudar-los a aconseguir el que volen, però es neguen. No obstant això, per evitar que siguin assassinats pel grup de Virginia, Luciana els ofereix ajudar-los a produir el gas que necessiten i accepten, deixant anar els altres. 
6714 "Today and Tomorrow" Sydney FreelandRichard Naing & David Johnson15 de setembre de 2019
Morgan i Althea es troben amb Tom, un supervivent perseguit pels pioners, el grup de Virginia, i s'amaguen d'ells. Tom explica que havia viscut en un edifici d'apartaments des del principi i quan les coses van començar a anar malament, es van unir als pioners, que els van ajudar a arreglar l'edifici d'apartaments. Però van pensar que Tom era inútil i va fugir abans de ser assassinat, però tem per la seva germana Janis que hi havia romàs. Morgan i Althea es colen al condominio quan cau la nit: mentre Morgan busca a Janis, Althea diu que vol buscar algú que ja ha conegut, pensant que els pioners són el grup d’Isabelle. Morgan no troba Janis i s'adona que la nena ja s'ha escapat, però quan intenta marxar amb Althea, es veu sorprès per Virginia i els seus homes. La dona explica la seva visió del món als dos i fa entendre a Althea que no té res a veure amb Isabelle, demanant-los que s’uneixin al grup, però es neguen a la cruel manera en què operen. Virginia encara els allibera retornant les seves pertinences i fins i tot tenint fixat el bastó de Morgan. Quan tornen amb Tom a la caravana, Morgan contacta amb Grace, que també tornava a la caravana amb Daniel, i es refugia en un bar per passar la nit. No obstant això, la dona va començar a sentir-se malament per la intoxicació per radiació. 
6815 "Channel 5" David BarrettMichael Alaimo & Samir Mehta22 de setembre de 2019
Virginia crea un vídeo per atraure gent al seu grup. Per respondre a això, Althea i la resta de membres de la caravana comencen a filmar diversos moments del dia sense filtres, dient obertament que el vídeo de Virginia és fals. De fet, mostren dificultats diàries, com la malaltia de Grace i la incertesa de trobar un lloc per establir-se abans que s’acabi el combustible. Un vespre maten un caminant que prové d’un altre parc temàtic occidental Humbug’s Gulch i, descobrint que és a prop, decideixen dirigir-s’hi. Per trobar gotes que ajudin a Grace, la caravana fa una desviació, però s’enganxa mentre creua un pont que s’esfondra. Se'ls uneix Virginia, que una vegada més demana unir-se al seu grup i, davant una nova negativa, atrau un ramat proper que hi vagi abans de marxar. Aleshores, el grup de la caravana abandona tots els vehicles i creua el pont perseguit pels caminants. Tom, en un intent de recuperar-se el màxim possible, és assassinat quan el ramat col·lapsa el pont. El grup camina cap a Humbug's Gulch, però el troben envaït pels caminants. Sense més subministraments, gasolina i vehicles, Victor proposa demanar ajuda a Virginia. Dwight es nega i marxa, però la resta del grup accepta la idea. 
6916 "End of the Line" Michael E. SatrazemisIan Goldberg & Andrew Chambliss29 de setembre de 2019
Morgan es posa en contacte amb Virginia i per la seva ajuda es veu obligada a acceptar que estan separades en els diversos assentaments dels colons. Poc després, Dwight torna amb alguns cavalls que ha trobat, demostrant que hi ha aigua a prop i donant esperança al grup que ve amb un pla: utilitzar els caminants de Humbug's Gulch per contraatacar Virgínia. Mentre Víctor i Daniel vigilen el cotxe blindat, John, June, Grace, Morgan i Dwight condueixen el ramat a prop, disposats a atacar Virginia i els seus homes quan arribin. Quan arriba Virginia, però, també veuen a Luciana amb ella i cancel·len el pla: mentre Victor va als colons a negociar, Dwight està envoltat de caminants i separat dels altres. Els seus companys, però, no l’abandonen i el salven, dirigint el ramat cap a un riu del qual són arrossegats. El grup torna a Humbug's Gulch i gaudeix dels darrers moments junts abans de l'arribada de Virginia: John i June es casen i Dwight els dóna els anells de casament de Sherry. Virginia arriba amb el seu grup a bord del cotxe blindat i Morgan la convenç perquè accepti tothom del seu grup, fins i tot gent gran, nens o malalts, en cas contrari no tindrà ningú. Virginia finalment està d'acord i el grup es divideix, mentre que Morgan i Grace confessen els seus sentiments els uns pels altres abans de separar-se. Quan només queda Morgan, Virgina el dispara, però abans que pugui donar-li el cop de gràcia, rep una trucada del metge al qual va confiar Grace: la dona no està malalta, sinó simplement desnutrida i embarassada durant uns mesos. Rient de la situació, Virginia el deixa ferit als caminants que s’apropen: amb la força que queda, Morgan envia un missatge per ràdio als seus amics dient que no perdin l'esperança. 

Sisena temporada[modifica]

# Núm. Títol original Dirigit per Escrit per Data d'estrena als Estats Units
701 "The End Is the Beginning" Michael E. SatrazemisIan Goldberg & Andrew Chambliss11 d'octubre de 2020
Un home anomenat Walter busca ajuda a un altre supervivent anomenat Emile perquè s’adona que algú el persegueix des de fa un parell de dies. Tanmateix, aquest últim és precisament el seu caçador que el decapita brutalment, prenent possessió d’una clau que portava Walter. Poc després, Emile rep una trucada de Virginia per demanar-li que persegueixi Morgan. Aquest últim encara és viu, però amb la ferida Gangrena, tan moribunda que els caminants tendeixen a ignorar-lo. Morgan coneix a Isaac, un altre supervivent, que l'ajuda a escapar d'Emile i el torna al seu refugi. Llavors Isaac li demana ajuda per portar subministraments a la seva dona Rachel, a punt de donar a llum, el refugi del qual és assetjat pels caminants. No obstant això, Emile els rastreja i Morgan per defensar-se es veu obligat a disparar-lo al braç, robant-li el pick-up per escapar. Morgan finalment accepta ajudar Isaac quan explica que el seu refugi també és òptim per acollir els seus amics, revelant que coneix que tot el grup ha vist els seus enregistraments i que és un antic membre del grup de Virgínia, que va escapar creient que podria tenir un millor futur. Arribats al seu destí, Morgan i Isaac maten tots els caminants que havien envoltat el refugi i van arribar a Rachel. Aquell mateix vespre, però, se'ls uneix de nou amb Emile: Morgan vol rendir-se a ell, però Isaac explica que el necessita per sobreviure per tenir cura també de la seva dona, revelant que va ser mossegat. Morgan i Isaac s’enfronten així a Emile i després d’una baralla Morgan el mata, abandonant la llàstima que sempre l’havia distingit. L'endemà al matí, Morgan es desperta al descobrir que Isaac ha tret la bala i que Rachel ha donat a llum una nena, que porta el seu nom, però Isaac ha mort. Morgan troba la clau en poder d’Emile i abandona simbòlicament el seu personal, agafant la destral d’Emile. Temps després Virginia troba una caixa amb el cap d'Emile, de manera que amenaça Morgan per la ràdio de no tractar de contactar amb els seus companys, en cas contrari els matarà un per un, perquè hauran de seguir pensant que és mort. Ell replica que Morgan Jones ha mort i que ara haurà d'enfrontar-se a una altra persona. Mentrestant, en altres llocs, dos homes esperen en va a Walter que hauria d’haver lliurat la clau per poder obrir un submarí. 
712 "Welcome to the Club" Lennie JamesNazrin Choudhury18 d'octubre de 2020
Un grup de presoners de Virgínia té l'ordre de netejar un magatzem de vagabunds presents, però tots peroren en l'intent excepte un anomenat Sanjay que s'ha retirat. Mentrestant, a Lawton, Alicia i Victor es barallen amb un guardabosc que els humilia mentre neteja les letrines de l'assentament, sent defensats per una noia anomenada Dakota que diu que els coneix. Per oposar-se a un guardabosc, són castigats per Virginia, que els envia al camp de presoners. Un cop allà, troben a Charlie i Janis i se’ls ordena netejar el magatzem de caminants. Els quatre discuteixen què fer: Victor proposa rebel·lar-se i matar els guàrdies, mentre que Alicia creu que és una bogeria atreure la ira de Virginia. Mentre discuteixen, apareix Dakota que els ha seguit en secret: la noia revela que és la germana de Virginia i pretén ajudar-los, dient-los que dins del magatzem hi ha una arma que Virginia considera essencial per a la supervivència. Tots junts creen un canal perquè els caminants surtin, matant-los poc a poc, però trenquen les barreres augmentant el magatzem i matant fins i tot els guardaboscos que intenten salvar Dakota. Separat dels altres, Victor apunyalà Sanjay alimentant-lo als caminants per atraure-los, de manera que Alicia i Janis puguin agafar les armes del guardabosques i eliminar-los. Un cop netejat el magatzem, no troben res útil i es rendeixen a Virginia quan arriba a la recerca de la seva germana. Virginia explica que va ser una prova de lideratge i recompensa a Victor donant-li la tasca de decidir l'allotjament de la gent. Aquell mateix vespre decideix allunyar-se d'Alicia i Charlie, perquè la seva presència li impedeix dur a terme certes accions de dubtosa moralitat. Mentrestant, Morgan, que apareix humil davant de tothom i sembla que no recorda res, és abordat per Morgan, demostrant fingir amb tots els altres. 
723 "Alaska" Colman DomingoMallory Westfall25 d'octubre de 2020
Dwight i Althea, per ordre de Virgínia, examinen els refugis envaïts pels caminants per entendre el que els va provocar la mort. Dwight descobreix que la seva parella està vigilant els missatges de ràdio d’Isabelle i l’insta a anar a un punt de trobada que ha deduït, i després fingeix la seva mort per escapar de Virgínia. Un cop a la zona comencen a pujar a un gratacel per arribar al terrat: després de passar uns caminants, topen amb Nora i el seu grup que els adverteixen que l'últim que ha pujat al terrat ha estat assassinat. Nora els demana ajuda perquè molts d’ells estan malalts, però Althea s’adona que estan malalts de pesta bubònica i decideix continuar pujant, pensant que no tenen esperança. Tot i això, Dwight aviat descobreix que s’ha infectat i, juntament amb Nora, decideixen acompanyar Althea abans d’anar a buscar antibiòtics. Althea arriba al terrat i dispara un coet de senyal que es troba, però finalment decideix advertir a Isabelle per ràdio que el lloc està ple de persones malaltes i, per tant, no està segur. Isabelle li agraeix i revela que hi ha antibiòtics als subministraments del terrat perquè Dwight i els altres puguin ser tractats. Mentre tornen enrere, argumentant que el brot es va provocar a propòsit, Sherry es posa inesperadament en contacte amb ells per ràdio després d'haver vist el flamar. Dwight es queda fora de l'edifici i els dos finalment s’abracen de nou. 
734 "The Key" Ron UnderwoodDavid Johnson1 de novembre de 2020
John treballa com a alguacil a Lawton, intercanviant cartes secretament amb June, a través de Janis que treballa a la bugaderia. Cameron, el seu company vigilant, es troba mort un dia i decideix investigar les circumstàncies sospitoses de la mort. Troba una arracada al lloc, però Virginia l’insta a no continuar la investigació. Durant el funeral de Cameron, Janis es deixa d’intentar escapar i troben el segon pendent a la motxilla, de manera que és empresonada. John la qüestiona i afirma que estava emmarcada, confessant que va tenir una aventura amb Cameron i va planejar la seva fugida amb ell. John exhuma Cameron i descobreix que té la gola tallada i el tros de ganivet a la mà. Li explica a Víctor el que ha descobert i junts busquen a l’armeria, només per descobrir que l’arma assassina ha desaparegut i que el registre ha estat arrencat. Mentrestant, Janis decideix assumir la culpa i demana a John que escapi amb la moto que Cameron havia amagat per a la seva fugida. A la nit, John intenta alliberar-la, però descobreix que ja ha estat alimentada amb els caminants, ja que Victor li va dir a Virginia que hi havia un risc d'escapament. Virginia decideix premiar la feina de John com a alguacil, nomenant-lo guardabosc i traslladant a June a prop seu. Mentrestant, Morgan, després de rebre una dessuadora Grace de Daniel, intenta localitzar-la amb el gos i la pastilla que pertanyien a Emile. Durant el camí, els dos homes el copegen buscant la clau que pertanyia a Walter, de manera que Morgan es veu obligat a matar-los quan l’atacen. 
745 "Honey" Michael E. SatrazemisAshley Cardiff8 de novembre de 2020
Dwight i Althea són capturats per un grup que porta màscares i descobreix que són els enemics de Virgínia, dels quals Sherry també forma part. El grup ataca el vehicle blindat que ara posseeix Virginia i Dwight, va aconseguir pujar a bord, aconsegueix llançar el pilot i prendre el comandament. L'home el va veure a la cara, però poc després es van unir Morgan que va capturar el pilot abans que pogués escapar. Morgan intenta convèncer tothom de no precipitar-se als atacs i els convida a traslladar-se al lloc on es prepara per conviure amb tothom, però tant el grup de Dwight com el de Sherry volen matar Virginia immediatament. Després d’intentar interrogar el pilot sense èxit, la ràdio Dwight contacta amb els pioners per intentar atraure Virginia a una emboscada. Morgan i Althea volen evitar-ho, però són detinguts i empresonats juntament amb el mateix Dwight. Quan arriben els pioners, Virginia no és present i Dwight, aconseguint alliberar-se, convenç a Sherry de no disparar sobre els enemics presents, posant en perill els seus amics que estan amb Virginia. Sherry es rendeix, però allunya Dwight, sense voler implicar-lo en el pla de venjança del seu grup. A continuació, Dwight, Althea i Morgan vesteixen a dos caminants com els dos primers en falsificar la seva mort, i juntament amb Nora i el seu grup es dirigeixen al lloc on Morgan va trobar. 
756 "Bury Her Next to Jasper's Leg" Sharat RajuAlex Delyle15 de novembre de 2020
Virginia s'enfronta a Paige, un membre dels pioners sospitosos de formar part d'un grup subversiu que deixa escriure sobre la fi del món. La dona es nega a respondre a l'interrogatori i en lloc de ser portada de tornada a Lawtown roba l'arma a un guardabosc i se suïcida. Mentrestant, June i Sarah dirigeixen un hospital mòbil a bord d’un camió, sovint no aconsegueixen salvar la gent perquè han de cobrir una àrea massa gran. Després d'un altre fracàs, se'ls uneix John, que intenta convèncer June per fugir amb ell, però tots dos són retirats als pous de petroli de Tank Town. En el lloc descobreixen que un dels pous ha explotat i alguns treballadors encara estan dins. Virginia també arriba i entra amb ells per donar fe de la situació, trobant un altre escrit i determinant que era un sabotatge. Virginia retarda les operacions exigint interrogar els ferits abans de portar-los a la seguretat, en particular Wesley, entre els efectes que troben les llaunes esprai. A causa d'això, els ferits moren convertint-se en caminants: mentre es rescata Wesley, una altra explosió separa June i Virginia dels altres. Aquest últim és mossegat a la mà per un caminant, però June li impedeix amputar-la, acusant-la de ser la causa de les seves desgràcies. Virginia afirma que només vol protegir la seva gent i després li demana que tingui cura de la seva germana Dakota, provocant la llàstima de June mentre li amputa la mà i atura el sagnat. June aconsegueix així l’autogestió de l’hospital mòbil i que Wendell es reuneixi amb la seva germana. John, en saber que la seva dona ja no té intenció de fugir amb ell a mesura que les coses han canviat, encara decideix marxar pel seu compte. 
767 "Damage from the Inside" Tawnia McKiernanJacob Pinion22 de novembre de 2020
Mentre Victor escorta a alguns guardaboscos de Dakota a un lloc segur, surt a explorar i, quan torna, descobreix que algú ha matat l'escorta i que falta Dakota. Llavors es posa en contacte amb Alicia, que treballa com a guaita amb Charlie, demanant-li que la busqui. Alicia la rastreja fins a una cabana al bosc en companyia d’Ed, un taxidermista del qual es va refugiar després de l’atac. Charlie també es cola i avisa a Alicia que Ed ha tancat les portes i les finestres. Alicia va emetre una ràdio a Virginia i accepta recuperar Dakota a canvi de la llibertat per a ella i Charlie, però durant la nota Ed atrau els caminants perquè creu que els poden mantenir segurs. Alicia i els altres intenten fugir, però Ed és sorprès per Ed i en la lluita que segueix és travessat per una banya. Mentrestant, els caminants travessen l'entrada i devoren Ed, però les noies aconsegueixen desfer-se d’elles ajudades per l'entrada de Morgan. Aquest últim els convida a seguir-lo fins al seu amagatall on Virginia no els podrà trobar, però Alicia s’oposa quan descobreix que va ser ell qui va atacar la caravana i vol utilitzar Dakota com a ostatge. Morgan, per no separar-se de nou, accepta donar la benvinguda a Dakota, però una vegada que se’n van es topen amb Victor. Vol tornar a Dakota a la seva germana com a part del seu ampli pla per guanyar-se la confiança de Virginia, però Morgan i els altres s’hi oposen, de manera que es veu obligat a tornar amb les mans buides a Lawton, revelant que Dakota està amb Morgan, Alicia i Charlie. Virginia mostra a Victor l’amagatall on es guarda Grace, volent fer-lo servir per recuperar tot el grup de Morgan. 
778 "The Door" Michael E. SatrazemisIan Goldberg & Andrew Chambliss11 d'abril de 2021
John, tornat a la seva cabina, contempla suïcidar-se, però es veu constantment distret pels vagabunds que porta el corrent. Puja pel riu fins al pont on hi ha molts caminants reunits en una barricada i troba Dakota i Morgan a la botiga general. A aquest darrer es torna a obrir la ferida i els dos són caçats pels rangers de Virginia. Morgan intenta convèncer-lo perquè s’uneixi al seu grup, però John ja no troba cap propòsit per viure i només pretén ajudar-los a creuar el pont. Mentrestant, Virgínia es posa en contacte amb ells per ràdio amenaçant de matar a Grace i a tots els altres si fan mal a Virgínia. Els tres reinicien una camioneta amb la qual travessen la barricada del pont i la netegen de caminants, i després Morgan es posa en contacte amb Virginia fent servir la cabina de John com a punt de trobada per evitar que s'amagui. Mentrestant, John descobreix accidentalment a Dakota en possessió de la daga amb la qual va ser assassinat Cameron: la noia confessa que ho va fer perquè no revelés a tothom la manera com podria sortir de Lawton, i després li dispara a John perquè ho faci. no ho diguis a ningú, empenyent-lo al riu. Morgan, en adonar-se del que havia passat, amenaça a Dakota, que, però, revela que va ser ella qui va salvar la vida quan va ser afusellat per Virginia. Morgan es posa en contacte amb aquest últim per demanar-li que busqui John al costat del riu. Mentre els guardaboscos el cernen, John arriba a la cabina arrossegat pel corrent: June, present amb Virginia, intenta rescatar-lo, però ja s’ha convertit en un vagabund i es veu obligat a matar-lo. 
789 "Things Left to Do" Michael E. SatrazemisNick Bernardone18 d'abril de 2021
June enterra John preguntant a Virginia per què la va matar la seva germana, però ella respon que no ho sap. De tornada a Lawton, Virginia reuneix els amics de Morgan amenaçant-los i interrogant-los sobre el seu parador, però en aquest moment arriba el mateix Morgan i revela als presents la veritat sobre l'assassinat de Cameron. Victor fa girar els guardes contra Virginia i comença un tiroteig: Virginia està ferida, però aconsegueix segrestar Grace i Daniel ordenant a un guardabosques fidel que els amagui, i després convenç a Morgan de no matar-la per salvar els seus amics. Morgan s'escapa amb ella, caçat pels guardes de Victor i el grup de Sherry, mentre que Virginia li prega que conegui Dakota revelant que en realitat és la seva filla. Els dos arriben al campament de Morgan, però els grups de Victor i Sherry apareixen a la porta per demanar el cap de Virginia. Aquest, en adonar-se que no té cap fuita, decideix alliberar Grace i Daniel proposant una mort ràpida per part de Morgan, però finalment decideix estalviar-la, fent-la parlar amb Dakota a qui finalment li pot revelar que és la mare. Mentrestant, Morgan convenç els altres grups per estalviar-la i els convida a unir-se a ells, però Victor i Sherry decideixen continuar amb els seus respectius grups. June medica Virginia, que confirma que ha cobert Dakota: acusant-la de ser la causa de la mort del seu marit, June mata Virginia i abandona el campament. 
7910 "Handle with Care" Heather CappielloAshley Cardiff & David Johnson25 d'abril de 2021
Daniel explica la història del seu dia: Victor, Sherry i Sarah, entre d'altres, arriben al campament de Morgan per discutir l'amenaça dels que deixen escrits i havien sabotat Tank Town. Mentrestant, Morgan surt amb el rabí Jacob al cotxe blindat per buscar un monitor fetal per a Grace. La dinamita esclata al campament i atrau nombrosos caminants, però quan Daniel obre el magatzem d’armes descobreix que han desaparegut. Preocupat per la situació, envia Grace i Charlie a un cobert proper, després deixa entrar a alguns caminants i sorprèn a Victor amb una pistola. Daniel l'acusa de robar les armes i l'amenaça amb dir-li on les va amagar, quan Morgan torna eliminant els caminants amb el cotxe blindat. Traçats a Grace i Charlie, afirmen que Daniel els ha dirigit a una cova inexplorada i poc després es troben les armes al cobert de Daniel. Aquest últim explica llavors què va passar amb June que li diagnostica un trastorn psicològic. Mentrestant, Dakota suggereix que, segons el que deia Virgínia, les persones que busquen podrien tenir un refugi subterrani a prop de Dallas: Luciana i Wesley decideixen llavors arribar a Alicia i Althea, a buscar subministraments, per explorar la zona. Mentrestant, Daniel abandona el campament pensant que és un perill, de manera que Victor li ofereix tornar a Lawton a la seva comunitat. 
8011 "The Holding" K.C. ColwellChanning Powell2 de maig de 2021
Althea, Alicia, Wes i Luciana, fent-se passar per refugiats, arriben al pàrquing subterrani on viuen els cultistes de la fi del món. A continuació, se’ls pregunta sobre el seu passat i se’ls porta davant d’un caminant lligat a un arbre, demanant que pugui interpretar-ne el significat. Entre els membres del grup, Wesley reconeix al seu germà Derek a qui creia mort: ell, igual que els altres, no respon a les preguntes que es fan al moment. Wesley i Althea busquen a través de les pertinences de Derek, trobant mapes i revistes que confirmen la seva participació a Tank Town. Wesley s'enfronta aparentment al seu germà convencent-lo de fugir amb ells per tornar a Morgan, però són capturats perquè Derek només pretenia ajudar-los. Wesley és portat pel seu germà de nou davant del caminant i s'adona que ja no és la persona que coneixia, ja que havia atacat Tank Town tot i que sabia que era allà. Els dos es barallen i en la lluita Wesley mata al seu germà, després salva els seus amics i intenten escapar. Perseguida pels enemics, Alicia es queda enrere per fer fugir als altres iniciant un foc que destrueix el refugi subterrani. Els altres tres, van tornar a Morgan, van explicar el que va passar i es van organitzar per trobar Alicia. Mentre Althea busca una manera de contactar amb Isabelle i avisar-la del perill d’aquest nou grup, Alicia torna a ser capturada i coneix Teddy, el líder de la comunitat, que diu que està convençut de portar-la al seu costat. 
8112 "In Dreams" Michael E. SatrazemisAndrew Chambliss & Ian Goldberg & Nazrin Choudhury9 de maig de 2021
Grace es desperta a l'aire lliure atacada per alguns caminants i és salvada per una noia anomenada Atenea. La fan tornar al campament on han passat inexplicablement setze anys: sembla que tot va bé i Grace coneix un vell Morgan que inicialment no la reconeix. Diu que va morir en el part, però el naixement d’Atena va reunir tothom. Morgan, Athena i Grace, surten a passejar i troben un cotxe amb l'escriptura habitual, però això de sobte explota i Morgan desapareix. Grace continua escoltant Morgan com la crida i recorda haver estat involucrada en la mateixa explosió després de sortir amb Morgan per dirigir-se a l'hospital de June. En realitat, Morgan intenta fer-la despertar per donar a llum, però parlant a la ràdio amb June per demanar ajuda, revela la seva ubicació, sent així unit al grup underground. Mentrestant, en el somni, Grace convenç a Athena perquè l’acompanyi al mateix lloc on Morgan intentarà despertar-se. Allà confessa a Athena que és la seva mare i aconsegueix despertar, mentre que Morgan aconsegueix expulsar els atacants. Un d’ells, Riley, torna armat amb una pistola i aconsegueix que Morgan li lliuri la clau que li havia robat a Emile. Grace finalment aconsegueix parir, però el nen neix mort: s’adona que el somni que va tenir era una manera de viure els seus darrers moments amb ella. 
8213 "J.D." Aisha TylerNick Bernardone & Jacob Pinion16 de maig de 2021
June arriba al campament per visitar Grace, però Morgan la rebutja, culpant-la del que va passar. June torna a Tank Town a la recerca de pistes on Dwight i Sherry se sumen a ella, preocupats per ella. De sobte, algú els dispara: mentre Dwight i Sherry lluiten contra els caminants atrets pels trets, June intenta arribar a l'atacant i troba un campista on es col·loquen mapes amb molta informació sobre el grup de grafits. Agafada per sorpresa pel propietari de la RV, June diu que explica que estan del mateix costat i el convenç de dirigir-se a un altre lloc amb pistes. Aviat l'home reconeix l'arma com a seva i June s'adona que és el pare de John, també anomenat John Dorie. Explica que està a la pista de Theodore "Teddy" Maddox, un predicador boig que lidera el culte sobre la fi del món des que va ser policia als anys setanta. Quan el camper es trenca, June convenç a John d'anar a la cabina on creu que Ranger Hill, la mà dreta de Virgínia, es refugia, esperant que pugui tenir més informació sobre aquest grup. Mentrestant, Dwight i Sherry, a la recerca de June, troben el campista i una carta de juny on els actualitza sobre el que s’ha descobert. Sherry li diu a Dwight que vol tornar cap a l'est per matar Negan, però finalment la convenç de començar junts on són ara, oblidant el passat. Durant una parada a la botiga general, John tanca a June en una habitació perquè no vol que arrisqui la seva vida i es dirigeix tot sol a la cabina. Allà troba el guardià Hill que diu que no té informació i els dos es barallen: John està ferit, però June, alliberat per Dwight i Sherry, arriba i mata Hill. Els quatre fan un homenatge a la tomba de John i June llegeix la carta que li va deixar. Els quatre tornen al campament on Morgan demana perdó a June i ella li presenta el pare de John, posant-se a treballar per aturar el grup de Teddy. 
8314 "Mother" Janice CookeChanning Powell & Alex Delyle23 de maig de 2021
Teddy, arrestat per John Senior abans de l'apocalipsi, va fugir quan els caminants van envair la presó. Actualment, arriben nous reclutes del grup de Teddy, entre els quals Alicia reconeix Dakota. Teddy decideix endur-se Alicia i Dakota amb ell, deixant la clau recuperada a Riley. Teddy amb les dues noies eximeix el cos de la seva mare d'un cementiri, però a la tornada, el cotxe punxa un pneumàtic per a alguns claus a la carretera. Als tres s’uneixen alguns caminants i els ajuda l’arribat Cole, un dels supervivents de l'estadi on vivia Alicia. Cole els condueix a un taller de reparacions per buscar pneumàtics nous, però allà estan envoltats per la resta del grup de Cole que revelen que s'han convertit en bandits. El grup arregla el cotxe i Cole intenta obligar Teddy a revelar on està el seu refugi després d’haver sentit a parlar dels subministraments que posseeix: enfada el cos que porten, però Teddy revela que no és la seva mare, sinó només una excusa per mostrar a Alicia. el món actual. Cole i el seu grup volen executar Teddy i les dues noies, però l'arribada d'alguns caminants inicia una baralla on Alicia mata a Cole i el seu grup és devorat pels caminants. Satisfet amb el que va passar, Teddy explica a Alicia que la clau s’utilitza per activar un míssil d’un submarí varat que destruirà el món. Alicia decideix llavors matar Teddy, però Dakota el defensa assenyalant-li un rifle. Alicia utilitza la ràdio i revela el pla descobert a Victor, però Riley la captura de nou i la resta del grup que ha arribat. Després, Teddy condueix Alicia a un búnquer subterrani dins d'un complex turístic i allà la tanca, dient-li que a partir d'aquí haurà de reconstruir un nou món. 
8415 "USS Pennsylvania" Heather CappielloNazrin Choudhury & Nick Bernardone6 de juny de 2021
Teddy, Riley i Dakota són a bord del submarí per llançar les ogives nuclears que transporta i matar a tothom, inclosos ells. Mentrestant, Morgan, Victor, Dwight, Sherry, June i John entren al submarí en un intent d’aturar-los mentre Grace es queda a l'entrada per mantenir-se en comunicació amb Luciana i els altres, dirigint-se a la base naval per buscar informació sobre el submarí. Morgan i els altres entren al submarí desbordat per vagabunds un cop membres de la tripulació, utilitzant la ràdio d'emergència per comunicar-se amb Grace. Teddy irromp en la comunicació dient que no els aturaran i descobreix que John també està amb ells. Atacat per caminants, el grup es separa: Morgan i Victor busquen una manera alternativa d’evitar un compartiment altament radioactiu, però acaben envoltats de caminants. Victor empeny Morgan a crear una ruta d’escapament i arriba a la porta del pont, sent detingut per Dakota amb una arma a la mà: la noia de la ràdio explica a tothom que va matar Morgan i que va seguir Teddy per desfer-se de persones egoistes com Victor, però és detinguda pel mateix Morgan que la sorprèn. Ell i Victor finalment arriben al pont, però Riley i Teddy aconsegueixen llançar un míssil amb deu ogives abans de ser detinguts. Morgan els pregunta sobre on impactaran, però ells també ho ignoren i decideixen deixar-los anar. 
8516 "The Beginning" Michael E. SatrazemisIan Goldberg & Andrew Chambliss13 de juny de 2021
Morgan intenta aturar el míssil nuclear i envia a tothom un missatge per ràdio dient a tothom que aprofiti al màxim els que podrien ser els seus darrers moments. Rachel, ferida mentre intentava arreglar el cotxe i no pot continuar, carrega la seva filla a la motxilla, es lliga al gos i es suïcida en ser portada com a vagabunda. Mentrestant, Rollie ha capturat Riley que ha revelat l'existència d'un búnquer proper: a bord del cotxe blindat que vol portar-hi Daniel, Sarah, Charlie, Jacob i Wesley, però pel camí Daniel entén de les seves paraules que Rollie també és un acòlit del culte i el mata a sang freda. Charlie dispara a Riley quan intenta atacar-los i confirma la sospita de Daniel. El grup decideix llavors dirigir-se cap a les coordenades escoltades per la ràdio de Daniel, on són rescatats per un helicòpter CRM, enviat per Althea. Mentrestant, Dwight i Sherry arriben a una casa al bosc els propietaris dels quals revelen que els membres del grup de Teddy han ocupat el seu refugi subterrani: Dwight i Sherry aconsegueixen caçar-los i refugiar-se allà amb la seva família. Mentrestant, Teddy porta Dakota a un bon lloc on veure l'explosió, però se'ls uneixen John i June que li diuen a Dakota que la perdonen per matar John i no confiar en Teddy, revelant que no vol sacrificar-se, sinó El Port de Barcelona conduïa a l 'entrada d'un refugi contra falles. Els dos no poden convèncer-la, però aconsegueixen entrar al refugi mentre Dakota mata a Teddy i després és assassinat per l'explosió atòmica. Mentrestant, Victor es refugia en un edifici on coneix a Howard, un professor d’història que ha acumulat artefactes, relatant el que va passar, però fent-se passar per Morgan. Però quan tots dos sobreviuen a l'explosió, es riu del seu destí revelant que es diu Victor i que és un aprofitat. Grace, que va romandre al submarí amb Morgan, el convenç de suïcidar-se junts perquè fins i tot sobreviure a l'explosió no vol reviure el que li va passar a la seva exparella ni les conseqüències de l'exposició a la radiació. Abans de poder fer-ho, senten el crit de la filla de Rachel, que el gos va criar allà: decideixen cuidar-la i refugiar-se sota un vehicle que queda il·lès. 

Setena temporada[modifica]

# Núm. Títol original Dirigit per Escrit per Data d'estrena als Estats Units
861 "The Beacon" Michael E. SatrazemisIan Goldberg & Andrew Chambliss17 d'octubre de 2021
872 "Six Hours" Michael E. SatrazemisAndrew Chambliss & Ian Goldberg24 d'octubre de 2021
883 "Cindy Hawkins" Ron UnderwoodNick Bernardone & Jacob Pinion31 d'octubre de 2021
894 "Breathe with Me" Tara Nicole WeyrNazrin Choudhury & David Johnson7 de novembre de 2021
905 "Till Death" Lennie JamesJustin Boyd & Ashley Cardiff14 de novembre de 2021
916 "Reclamation" Bille WoodruffAlex Delyle & Calaya Michelle Stallworth21 de novembre de 2021
927 "The Portrait" Heather CappielloNick Bernardone28 de novembre de 2021
938 "PADRE" Michael E. SatrazemisIan Goldberg & Andrew Chambliss5 de desembre de 2021
949 "Follow Me" Heather CappielloAndrew Chambliss & Ian Goldberg17 d'abril de 2022
9510 "Mourning Cloak" Lennie JamesNazrin Choudhury & Calaya Michelle Stallworth24 d'abril de 2022
9611 "Ofelia" Alycia Debnam-CareyAlex Delyle & David Johnson1 de maig de 2022
9712 "Sonny Boy" Ron UnderwoodJustin Boyd & Jacob Pinion8 de maig de 2022
9813 "The Raft" Gary RakeNazrin Choudhury & Nick Bernardone15 de maig de 2022
9914 "Divine Providence" Edward OrnelasAlex Delyle & David Johnson22 de maog de 2022
10015 "Amina" Michael E. SatrazemisIan Goldberg & Andrew Chambliss22 de maig de 2022
10116 "Gone" Sharat RajuIan Goldberg & Andrew Chambliss5 de juny de 2022

Vuitena temporada[modifica]

# Núm. Títol original Dirigit per Escrit per Data d'estrena als Estats Units
1021 "Remember What They Took from You" Michael E. SatrazemisIan Goldberg & Andrew Chambliss14 de maig de 2023
1032 "Blue Jay"" Heather CappieloIan Goldberg & Andrew Chambliss21 de maig de 2023
1043 "Odessa" Ron UnderwoodIan Goldberg & Andrew Chambliss28 de maig de 2023
1054 "King County" Kenneth RequaDavid Johnson & Calaya Michelle Stallworth4 de juny de 2023
1065 "More Time Than You Know" Heather CappieloIan Goldberg & Andrew Chambliss11 de juny de 2023
1076 "All I See Is Red" Michael E. SatrazemisIan Goldberg & Andrew Chambliss18 de juny de 2023
1087 "Anton" Danay GarcíaNazrin Choudhury & Justin Boyd22 d'octubre de 2023
1098 "Iron Tiger" S.J. Main MuñozNick Bernardone & Jacob Pinion29 d'octubre de 2023
1109 "Sanctuary" Phil McLaughlinJustin Boyd & David Johnson5 de novembre de 2023
11110 "Keeping Her Alive" James ArmstrongNazrin Choudhury & Calaya Michelle Stallworth12 de novembre de 2023
11211 "Fighting Like You" Haifaa al-MansourNick Bernardone & Jacob Pinion & Kelly Jane Costello19 de novembre de 2023
11312 "The Road Ahead" Michael E. SatrazemisIan Goldberg & Andrew Chambliss19 de novembre de 2023

Referències[modifica]

  1. Ross, Dalton. «And the title of The Walking Dead companion series is...». Entertainment Weekly, 27-03-2015. [Consulta: 27 març 2015].
  2. Prudom, Laura. «‘Fear the Walking Dead’ Cast and Creators Talk Kickstarting the Apocalypse». Variety, 05-08-2015. [Consulta: 12 agost 2015].
  3. Slezak, Michael. «Fear the Walking Dead Trailer Is Finally Here! (And So's the Premiere Date!)». TVLine, 10-07-2015. [Consulta: 10 juliol 2015].
  4. Petski, Denise. «'Fear The Walking Dead' Renewed For Season 7 By AMC», 03-12-2020. [Consulta: 3 desembre 2020].
  5. Lussier, Germain. «Fear the Walking Dead Season 7 Gets a First Look at SDCC 2021». Gizmodo, 25-07-2021. [Consulta: 25 juliol 2021].