Llista d'episodis de Fear the Walking dead

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca
Fear the Walking Dead-Logo.svg

Fear the Walking Dead és una sèrie de televisió de drama post-apocalíptic nord-americana creada per Robert Kirkman i Dave Erickson.[1] És una sèrie acompanyant de The Walking Dead,[2] que es basa en la sèrie de còmics del mateix nom de Robert Kirkman, Tony Moore i Charlie Adlard. Es va estrenar a la xarxa de cable AMC el 23 d'agost de 2015.[3]

A partir del 13 de juny de 2021, s'han emès 85 episodis de Fear the Walking Dead, que conclou la sisena temporada. El 3 de desembre de 2020, la sèrie es va renovar per una setena temporada,[4] que s'estrenarà el 17 d'octubre de 2021.[5]

Visió general de la sèrie[modifica]

Temporada Episodis Emissió a EUA
Estrena Final
Primera temporada 6 23 d'agost de 2015 (2015-08-23) 4 d'octubre de 2015 (2015-10-04)
Segona temporada 15 10 d'abril de 2016 (2016-04-10) 2 d'octubre de 2016 (2016-10-02)
Tercera temporada 16 4 de juny de 2017 (2017-06-04) 15 d'octubre de 2017 (2017-10-15)
Quarta temporada 16 15 d'abril de 2018 (2018-04-15) 30 de setembre de 2018 (2018-09-30)
Cinquena temporada 16 2 de juny de 2019 (2019-06-02) 29 de setembre de 2019 (2019-09-29)
Sisena temporada 16 11 d'octubre de 2020 (2020-10-11) 13 de juny de 2021 (2021-06-13)

Primera temporada[modifica]

# Núm. Títol original Dirigit per Escrit per Data d'estrena als Estats Units
11 "Pilot" Adam DavidsonRobert Kirkman i Dave Erickson23 d'agost de 2015
Nick Clark, un noi addicte a les drogues, es desperta en una església abandonada freqüentada per altres com ell i busca la seva parella que, enmig de sorolls i cadàvers estranys, es troba intenta arrencar un cadàver i també està interessada en menjar. Nick escapa de l'església, però és atropellat per un cotxe i portat a l'hospital. Madison Clark, mare i consellera de Nick a l’escola secundària Paul R. Williams, és notificada de l’incident mentre li cometia a l’alumne Tobias un ganivet amb el qual el noi voldria defensar-se dels monstres fantasma. Madison i el seu mestre Travis Manawa, un altre professor de l'escola, van a l'hospital on Nick, per por de no creure's sobre el motiu de la seva fugida de l'església, no revela el que realment va passar. Nick més tard revela al seu padrastre el que va passar i ell va a l'església, però només troba restes evidents de sang. L’endemà, Nick s’escapa de l’hospital i rastreja el seu traficant de drogues, Calvin, un amic de la família, que acabaven de contactar amb els pares de Nick. Per por de ser descobert, Calvin condueix Nick a una zona desolada amb l'objectiu de matar-lo, però es produeix una baralla en què Nick aconsegueix matar l'adversari. Nick decideix llavors posar-se en contacte amb Travis i Madison que s’uneixen a ell al moment, però el cos sembla haver desaparegut. Calvin s’acosta poc després amb una mirada vacant i coixera que ataca Madison, però Nick l’atropella amb el camió de Travis. Els tres que després observen el cos de Calví, que encara mou el cap i emet sorolls. 
22 "So Close, Yet So Far" Adam DavidsonMarco Ramirez30 d'agost de 2015
Travis, Madison i Nick recuperen la germana de Nick, Alicia, amb la intenció de tenir cura del seu xicot a casa seva, febril per la mossegada d'un d'aquests éssers. De tornada a casa, Travis decideix anar a recuperar la seva exdona Liza i el seu fill Chris, mentre que Madison va a la recerca de medicaments per al seu fill que està a la vora d’una crisi de retirada. Mentrestant, a tot Los Angeles, gent "malalta" és assassinada per policies i la població, que no sap el que està passant, interpreta el gest com un abús i comença a protestar. Travis s'uneix a Liza i els dos van a recuperar Chris, que mentrestant s'ha unit a una manifestació contra la policia. La protesta aviat es converteix en violència i Travis, Liza i Chris troben refugi amb la família Salazar que es barricada a la seva botiga. Mentrestant, Madison recupera algunes drogues a l’escola i allà coneix a Tobias, que li demana el ganivet i amb la qual va a buscar conserves al menjador de l’escola. De fet, tots dos entenen la gravetat dels esdeveniments que tenen lloc. Mentre busquen la sortida, es troben amb el director de l’escola que s’ha transformat en un no-mort i es veuen obligats a eliminar-lo. Després d’acompanyar Tobias a casa seva, torna a casa on decideix amb els seus fills esperar a Travis. Durant la nit, Madison, Alicia i Nick observen impotents com un zombi ataca el seu veí, a la qual Madison havia intentat explicar la gravetat del que ella mateixa havia vist en un parell de dies, però que la ràdio i les notícies encara menystenien. 
33 "The Dog" Adam DavidsonJack LoGiudice13 de setembre de 2015
La botiga Salazar s’ha d’evacuar: a la fugida, la senyora Salazar, Griselda, es lesiona greument el turmell. El grup encara aconsegueix arribar a la recollida de Travis i escapar de la multitud que la policia carrega. Van a l’hospital, però a l’entrada la policia els fa allunyar mentre disparaven alguns caminants. Quan arriben a casa de Madison, s’enfronten a un caminant que és assassinat per Daniel Salazar amb una escopeta que Nick va recuperar de la casa veïna. S’adonen que el caminant era el veí Peter, i la veïna Susan també s’ha convertit en caminant. A hores d’ara tothom s’adona del que està passant i Alicia està desesperada en pensar què li va passar a Matt, el seu xicot. L'endemà al matí, les famílies de Madison i Travis es preparen per marxar al desert, mentre que els salazar decideixen esperar el cosí de Daniel a casa, però la Guàrdia Nacional arriba i pren el control de la situació, elimina els caminants i s'emporta la gent. de contagi. 
44 "Not Fade Away" Kari SkoglandMeaghan Oppenheimer20 de setembre de 2015
Han passat uns dies i el barri es transforma en un refugi militar amb una tanca, de la qual ningú no pot entrar i dins del qual hi ha un toc de queda nocturn. Chris veu el que sembla ser senyals de llum d'un edifici fora de la zona tancada i ho informa al seu pare, però Travis, confiat en l'exèrcit, creu que això no és possible i ho atribueix tot a la imaginació del noi. Aquest últim li diu a Madison que, després de verificar la presència dels llums al turó, decideix abandonar la tanca i troba els cadàvers de persones, encara que no estiguin infectats, sospitant que els militars amaguen alguna cosa. Mentrestant, Lise es fa càrrec dels malalts fingint ser infermera, tot i que només és estudiant, fins que arriba un metge enviat pel govern i li demana que continuï fent veure que l’ajuda. Lise li mostra les condicions d'alguns pacients, inclosa la senyora Salazar, que ha de ser operada del seu peu, i Nick que, tot i professar que està desintoxicat de les drogues, roba dosis de morfina als malalts del barri. Travis informa de senyals de llum al tinent Moyers, comandant de l'exèrcit, però l'oficial descarta l'assumpte tal com va fer amb el seu fill. En traslladar a Griselda a la clínica per a la cirurgia, els militars també s’emporten Nick contra la seva voluntat. El metge convida a Lise a seguir-la i ella, encara que dubtosa, decideix pujar al comboi. Pujant al terrat per veure si també pot veure els llums, Travis és testimoni de l'explosió de trets a l'edifici que Chris havia assenyalat. 
55 "Cobalt" Kari SkoglandDavid Wiener27 de setembre de 2015
Daniel Salazar, amb l'ajut de la seva filla Ofelia, segresta un dels soldats per utilitzar-lo com a intercanvi per recuperar la seva dona. En realitat, desconeixent la seva filla, el tortura per informació com ho feia antigament al seu país natal, El Salvador. Mentrestant, Travis va a l'exèrcit i els fa entendre que si les coses continuen així, la població es rebel·larà; Aleshores, el tinent Moyers accepta acompanyar-lo a l’hospital on han estat traslladats els altres, però durant el viatge s’aturen per ajudar un altre equip en dificultats. Falta Moyers i els soldats restants porten Travis a casa. Mentrestant, Nick és ajudat pel seu company de cel·la que els impedeix tornar a emportar-se i confia que ho va fer perquè necessita la seva ajuda per escapar. Mentrestant, Lise s’ocupa de cuidar els malalts i és testimoni de la mort de la senyora Salazar, assabentant que qualsevol persona que mor es transforma i, per tant, ha de ser colpejat al cap abans que passi. Mentrestant, Daniel s'assabenta que l'operació Cobalt començarà la nit següent: els militars evacuaran Los Angeles suprimint els ciutadans. Travis i Ofelia, encara que horroritzats per la tortura, assabenten la notícia juntament amb Madison. Durant la nit, Daniel va a l'estadi observant, tal com va descriure el soldat torturat, que milers de caminants hi estan tancats. 
66 "The Good Man" Stefan SchwartzRobert Kirkman i Dave Erickson4 d'octubre de 2015
Travis i els altres, guiats per la informació rebuda del soldat Adams, es mobilitzen per anar a rescatar Liza, Griselda i Nick a l'hospital. El soldat convenç Travis perquè el deixi anar perquè probablement Daniel té la intenció de matar-lo un cop ja no sigui útil. Daniel atrau el ramat de zombis de l'estadi a l'hospital i crea una diversió per infiltrar-se. El grup finalment aconsegueix reunir-se amb Nick i el seu nou amic Strand. Fins i tot Liza, decidida a no marxar amb els soldats per anar a salvar Nick, troba el grup i els condueix al doctor Exner que, mentrestant, ha sotmès als pacients ara abandonats a l’eutanàsia abans que es transformin. El metge els mostra una via d’escapament, però ha perdut la voluntat de viure i no té intenció de fugir. Quan tornen als cotxes, Adams s'uneix a ells per venjar-se de Daniel, però li colpeja Ofelia al braç. Furiós, Travis el colpeja violentament deixant-lo ferit a terra. Strand condueix el grup a la seva casa costanera, on li revela a Nick que té la intenció d’unir-se a un iot just a la costa. Mentrestant, Lise li revela a Madison que va ser mossegada mentre fugia, demanant-li que la matés. Arriba Travis i, davant les proves, es veu obligat a matar la seva exdona, caient en la desesperació. 

Segona temporada[modifica]

# Núm. Títol original Dirigit per Escrit per Data d'estrena als Estats Units
71 "Monster" Adam DavidsonDave Erickson10 d'abril de 2016
El grup s’escapa de la mansió de Victor i s’embarca en el seu gran iot "Abigail", mentre que Los Angeles és bombardejada pels militars. De seguida comencen a sorgir desacords al vaixell perquè Victor es mostra contrari a salvar un grup de nàufrags. A Alicia, que en buscar ajuda per ràdio ha establert contacte amb un desconegut en un altre vaixell, també se li nega la possibilitat d'anar a buscar-lo per por que sigui una trampa. El vaixell es troba amb un altre naufragi amb vagabunds que suren al seu voltant; Nick, que ja era a l’aigua, s’aventura perillosament al naufragi i recupera el diari de registre. Víctor detecta un vaixell que s'aproxima del radar i, tement que pugui ser qui va enfonsar aquell naufragi, després de recuperar el noi, ràpidament condueix el vaixell. 
82 "We All Fall Down" Adam DavidsonBrett C. Leonard i Kate Barnow17 d'abril de 2016
El grup decideix atracar a la badia d’una illa veïna per deixar caure el vaixell que els persegueix. Victor, Daniel i Ofelia continuen a bord mentre els altres baixen a explorar. El grup és rebut per una família de supervivents que descobreix que tota la costa oest està perduda i que l’interior no va bé. Nick aprèn del seu fill petit, Harry, algunes pastilles que prendran per no emmalaltir i, buscant-les, Nick troba algunes pastilles d'eutanàsia. Més tard, la seva mare, Melissa, demana a Madison que porti amb ella els seus dos fills més petits, Harry i Willa, per donar-los un futur. El grup es prepara per marxar amb els dos fills, però és massa tard: Willa mor després de prendre una pastilla i es converteix en una vagabunda, matant a la seva mare, mentre el seu pare George es queda amb ells i demana a Travis que se l’emporti. Tanmateix, el seu fill gran Seth l’atura, que els impedeix endur-se el seu germà. Quan el vaixell s’allunya, Seth es veu obligat a matar la seva mare, ara convertida en vagabunda, davant del seu germà petit. 
93 "Ouroboros" Stefan SchwartzAlan Page24 d'abril de 2016
El iot té una avaria causada per una persona infectada atrapada als motors. Mentre esperen reparacions de Travis, Alicia, Nick, Chris i Daniel van a terra per buscar subministraments entre maletes escampades per la costa. Chris marxa per descobrir les restes d'un accident d'avió i es veu obligat a matar un supervivent que mor. Mentrestant, Madison s'enfronta a Victor i s'assabenta que l'home té un refugi a Mèxic on va i on accepta acollir-los. Daniel va a buscar a Chris i es troba amb un supervivent que és perseguit per una horda de caminants. Tots finalment es troben a la costa caçats pels caminants. Nick, descobrint per casualitat que no se li nota si està cobert de sang, aconsegueix obrir una ruta d’escapament cap al mar. El grup torna amb seguretat al iot, ara reparat, remolcant la barca del supervivent que transporta una altra persona ferida. Víctor no vol que el desconegui a bord i, al final, es decideix que seran remolcats a San Diego, donant-los menjar i aigua. Strand, però, ressentit, aviat talla la corda de remolc. 
104 "Blood in the Streets" Michael UppendahlKate Erickson1 de maig de 2016
A la nit, mentre Chris i Ofelia parlen al moll, un vaixell de goma puja al vaixell i, fent veure que té problemes, tres nois prenen el control del iot. Alicia reconeix a Jack, el noi amb qui va parlar a la ràdio per atraure-la. Víctor s’escapa a bord d’un bot lleuger, però el disparen i acaben a la deriva. Jack i els seus companys Reed i Vida truquen al seu cap Connor i esperen la seva arribada. Mentrestant, Nick, a petició de Victor, ha abandonat el vaixell abans d'embarcar-se i es troba a la costa amb Luis Flores, amic de Tomas Abigail, al seu torn parella i nuvi de Victor. Mentrestant, Connor arriba al vaixell i s’emporta Travis, que mentrestant ha aconseguit arrencar el vaixell sense claus, i Alicia, a petició de Jack. Reed es queda amb els altres dos homes de Connor al vaixell per acabar la feina, però se'ls uneixen Nick i Flores que treuen ràpidament els dos homes de Connor amb un rifle de franctirador, permetent als altres superar també Reed i recuperar el vaixell. Nick arriba a bord i explica als altres per què va marxar; més tard, Madison salva Víctor encara a la deriva, no gaire lluny. 
115 "Captive" Craig ZiskCarla Ching8 de maig de 2016
Daniel atura el sagnat de Reed, molt ferit en la lluita, obtenint informació valuosa del que deixa escapar. Madison dirigeix ​​llavors el vaixell cap al grup de Connor malgrat l'oposició de Flores. Mentrestant, Travis és empresonat i rep la visita d’Alex, la nena que havien deixat a la deriva, que li diu que havia de matar la seva parella ferida i que va ser ella qui va fer que Connor trobés l’Abigail. La ràdio Madison està d'acord amb Connor en un canvi de presó: el seu germà Reed per Alicia i Travis. Chris, però, mata a Reed amb el motiu que es transformaria i en realitat es desperta com a vagabund poc després. El grup l’encaputxa i el dissimula per tornar-lo a utilitzar per intercanviar-lo. Quan es fa el canvi, Reed mossega Connor matant-lo i Madison aprofita la situació per alliberar Travis i escapar amb ell i Alicia, que mentrestant es nega a quedar-se amb Jack per estar amb la seva família. 
126 "Sicut Cervus" Kate DennisBrian Buckner15 de maig de 2016
A Mèxic, un grup de feligresos prenen les armes i Tomas Abigail intenta aturar-los. Al iot, Luis i Victor intenten obrir el bloqueig militar amb una negociació, però les coses van malament i Flores queda ferit de mort. No obstant això, el grup aconsegueix arribar a la costa i, seguint Víctor, es troba envoltat de feligresos, que s'han tornat errants. El grup els elimina i arriba a la finca de Thomas Abigail; aquest darrer, però, va ser mossegat per un caminant i s’està morint. El grup aviat descobreix la creença que preval a la zona, en primer lloc la minyona Celia Flores, la mare de Luis, segons la qual els vagabunds no estan morts i, per tant, tornaran a la vida. A la nit, Daniel descobreix un grup de caminants segregats a la finca i s'adona que va ser Celia qui va enverinar els feligresos amb els hostes. La dona també en porta dos a Tomàs i Víctor perquè els puguin suïcidar. Mentrestant, Madison i Travis comenten el comportament de Chris que preocupa la dona. Més tard, el noi entra a l'habitació de Madison i Alicia mentre dormen i agafa una daga, però un tret desperta les dues dones: Victor ha impedit la transformació de Thomas que acabava de morir. 
137 "Shiva" Andrew BernsteinDavid Wiener22 de maig de 2016
Celia està furiosa perquè Víctor finalment hagi matat Tomas i doni temps al grup per deixar la finca per un dia. Mentrestant, Chris ha escapat i Travis va a buscar-lo. Nick recupera el caminant convertit en Luis i el porta a Celia, obtenint permís per quedar-se amb el grup, excloent Víctor. Mentrestant, Daniel, turmentat per les al·lucinacions de la seva dona, intenta escapar amb Ofelia fent servir la força, però és detingut i lligat perquè es considera perillós. Nick torna a sortir i rastreja a Travis, que mentrestant ha trobat a Chris, però els dos decideixen no tornar i demanen a Nick que no ho esmenti. Celia condueix Madison a la cel·la dels caminants per intentar convèncer-la de la seva idea, però Madison la tanca amb ells i se’n va. Mentrestant, Daniel s’allibera i dispara un foc per destruir els caminants que es mantenen a la finca, que tanmateix brilla a tota la vila. Víctor, que estava a punt de marxar en un Pick-up, recupera Madison, Alicia i Ofelia; Daniel sembla que falta i Nick, tan bon punt torna, els acusa de ser monstres que ho destrueixen tot i es nega a seguir-los. 
148 "Grotesque" Daniel SackheimKate Barnow21 d'agost de 2016
Els habitants de la finca Abigail es separen i es recomana a Nick que es dirigeixi al nord cap a Tijuana. Al llarg del camí es troba amb nombroses trampes, aviat es troba sense menjar ni aigua. Mossegat per un gos perdut, Nick és salvat per un nombrós grup de caminants amb qui es camufla, aconseguint aclaparar dos bandolers que prèviament havien intentat matar-lo. Ara feble, és deixat pels caminants i un grup d’homes l’observa, però decideix no anar al seu rescat. Malgrat això, gràcies a la pluja Nick aconsegueix recuperar-se i arribar als afores de Tijuana; allà, encara que amb recel, és rebut en una comunitat i la seva ferida és tractada. Mentrestant, en flashbacks explica el període de rehabilitació amb la seva terapeuta Gloria, que més tard es va convertir en la seva xicota i també addicta a les drogues. 
159 "Los Muertos" Deborah ChowAlan Page28 d'agost de 2016
Nick és testimoni del sacrifici voluntari d’un home als vagabunds i Luciana, una dona de la colònia, li explica que és costum que aquells que estan a prop de la mort es lliurin als vagabunds que actuen com a "mur de protecció" del comunitat; aquest darrer està dirigit per Alejandro, un antic farmacèutic aparentment mossegat per un vagabund, però va sobreviure. Nick i Luciana van a una banda local per canviar drogues per menjar i aigua; es descobreix que el noi roba, però aconsegueix fer xantatge al líder de la banda Marco, afirmant ser els únics que poden subministrar-li oxicodona per a la seva germana addicta. Mentrestant, Madison, Alicia, Ofelia i Victor, després de buscar en va a Nick durant dos dies, van a l'Abigail, descobrint que ha desaparegut. Després de deixar un missatge a la sorra, es refugien en un hotel aparentment buit. El grup baixa la guàrdia, però el soroll que provoquen fa que Madison i Victor estiguin envoltats de caminants que s’amaguen a les diverses habitacions poc després; Ofelia sembla haver desaparegut i Alicia troba el camí bloquejat pels caminants. 
1610 "Do Not Disturb" Michael McDonoughLauren Signorino4 de setembre de 2016
En un flashback, hi havia un casament al Rosarito Beach Hotel. Quan va esclatar l'epidèmia, Elena i Hector, dos empleats de l'hotel, van tancar els hostes a la sala de recepció per intentar frenar la plaga. Mentrestant, Alicia, en un intent d’arribar a la seva mare, es troba amb l’Elena que explica que els hostes supervivents han segrestat el seu nebot Héctor per aconseguir les claus de l’hotel que té. Alicia la convenç per ajudar-la a trobar Madison, Victor i Ofelia i junts aconsegueixen arribar a la planta baixa. Les dues dones topen amb els convidats supervivents i es veuen obligades a lliurar les claus per lliurar Héctor. Desfeu-vos dels caminants per crear una diversió, fugint trobant a Madison i Victor sans i estalvis. Mentrestant, Chris i Travis es troben amb tres nois que els ofereixen unir-se al viatge a San Diego: Travis no confia en ells i, per insistència de Chris, accepta ser escortat només a la ciutat següent. Al parar a una granja, el propietari els amenaça i, mentre Travis intenta moderar la situació, el propietari fa mal a un dels nois i Chris el mata. 
1711 "Pablo & Jessica" Uta BriesewitzKate Erickson11 de setembre de 2016
Madison i Victor escapen dels infectats disfressant-se de la seva sang i es retroben amb Alicia, Elena i Hector. Madison convenç altres hostes perquè treballin junts per netejar l’hotel i convertir-lo en una llar per a tothom. Tots junts atrauen a tots els caminants al moll i, després, fan caure al mar. L Mentre el grup es reuneix per sopar, Victor va a l’Oscar, el nuvi, i el convenç perquè el deixi matar finalment la seva dona Jessica, encara un rodamón. Mentrestant, Nick augmenta les reserves d’oxicodona de la colònia barrejant-les amb llet en pols. El noi torna a la colla per portar-los l’opioide i mantenir-los en silenci; Luciana l'acompanya i es desencadena amb la recent mort de Pablo, el seu germà. Aquella mateixa nit, la Luciana visita Nick i els dos, després de conèixer-se millor, es besen. 
1812 "Pillar of Salt" Gerardo NaranjoCarla Ching18 de setembre de 2016
Francisco, un explorador de la Colònia, escapa amb la seva família, però aviat és capturat per Marco i els seus homes de colla. Mentre Ofelia viatja sola amb la camioneta que va robar, tothom a l’hotel treballa per protegir-lo, però la mare de la núvia, Jessica, apunyalà Victor per matar finalment la seva filla. La dona es manté sota vigilància i Madison, Elena i Oscar van a la banda de Marco per canviar peix i gel per les medicaments necessàries. Durant l’intercanvi, Madison escolta l’interrogatori de Francisco i es convenç que el noi estranger de cabells descarnats que es diu és Nick, entrometent-se per saber-ne més. Elena aconsegueix parar-la abans que comprometi l'intercanvi i ells aconsegueixen tornar a l'hotel amb la droga. Un cop allà, Madison encén el rètol en un intent d’atraure Nick que és vist per Travis. Mentrestant, a la Colònia, assabentat de la fugida de Francisco, Alejandro prohibeix a tothom marxar tot i que Nick insisteix a anar a la banda de Marco per fer un altre intercanvi. Mentre observa la sortida de la colònia, Nick s’adona que Marco el mira. 
1913 "Date of Death" Christoph SchreweBrian Buckner25 de setembre de 2016
A la granja, Travis atén a James, el noi ferit per l'agricultor, i després enterrar-lo. Travis i Chris discuteixen el que va passar, ja que el noi no sent cap remordiment. Després d'una setmana, els nois decideixen marxar, però James demostra que no pot continuar. Chris i els dos nois contemplen matar James, però Travis es nega. Chris, enganyant-lo, permet als dos nois matar el company. Travis intenta una última vegada convèncer Chris perquè es quedi amb ell, però el noi es nega i marxa amb els dos nois Brandon i Derek. Molts refugiats s’han acostat a les portes de l’hotel, atrets pel rètol il·luminat de Madison. Els ocupants de l’hotel decideixen finalment deixar-los entrar; entre ells també hi ha Travis que explica a Madison el que va passar. La dona queda impressionada i decideix confessar a Alicia que el seu pare es va suïcidar. A la nit arriben altres persones a l'hotel, inclosos Brandon i Derek. 
2014 "Wrath" Stefan SchwartzKate Barnow2 d'octubre de 2016
Ofelia es veu obligada a continuar a peu després d'una avaria de recollida; travessada la frontera amb els Estats Units, està amenaçada per un nord-americà armat. Nick roba una mica d’oxicodona i intenta proposar-li un tracte amb el gàngster Marco, però aquest li diu que ja no els necessiten i suggereix a la comunitat que se’n vagi perquè aviat arribaran a matar-los. Nick explica a Luciana i Alejandro què va passar i, mentre discuteixen, un pacient es gira i mossega algunes persones, inclòs Alejandro. Nick decideix marxar i demana a Luciana que el segueixi, després obliga a Alejandro a confessar que no és immune a la malaltia i encara menys a la mossegada del braç, de fet la mossegada rebuda en el passat era la d’un ésser humà. Tot i això, tot i estar decebuda, Luciana no vol abandonar la Colònia. A l’hotel, Madison coneix Derek i Brandon, que també són ben rebuts i s’adona que són els dos nois que estaven amb Chris. Els dos expliquen que el noi és mort i, per consell de Victor, decideix no dir res a Travis. Madison intenta foragitar-los, però Travis els nota i els obliga a explicar el que va passar. Travis detecta algunes inconsistències en la seva història i llança contra els nois que li confessen que el va matar perquè va resultar ferit a la cama després d'un accident de cotxe. Furiós, Travis mata a Brandon i Derek amb les seves mans nues i durant la baralla lesiona greument a Oscar que havia intentat aturar-lo. 
2115 "North" Andrew BernsteinDave Erickson2 d'octubre de 2016
Nick abandona la Colònia, però després decideix tornar, dient que va veure un camp de refugiats a la frontera amb helicòpters de rescat i tracta de convèncer Alejandro perquè deixi marxar la gent de la Colònia. A l’hotel Elena i els altres volen exiliar Travis; Incapaços d’oposar-se, Madison i Alicia decideixen marxar amb ell l’endemà. Més tard, l'Oscar mor després de la seva lesió, de manera que el seu germà Andrés i Héctor van a Travis amb la intenció de matar-lo. Alicia clava a Andres abans que ho faci i Travis aconsegueix superar Héctor. Víctor es precipita i ajuda a Travis, Alicia i Madison a escapar, però decideix quedar-se a l'hotel. Els tres fugitius arriben a la base de la banda, trobant-la deserta, i busquen pistes sobre la ubicació de la Colònia on hauria d’estar Nick. Mentrestant, Marco i la resta de la banda eludeixen l’horda de caminants i entren a la Colònia, trobant-la buida. Alejandro, restat amagat, fa que l’horda de caminants s’aboca a la Colònia. Quan Madison, Travis i Alicia hi arriben, descobreixen que Marco i la resta de la colla han quedat aclaparat pels caminants. Els tres troben a Alejandro que, moribund, els explica que Nick es dirigeix ​​cap al nord cap a la frontera. Mentrestant, Nick i Luciana condueixen tota la colònia a través de la frontera, però són atacats per soldats que capturen Nick i Luciana. 

Tercera temporada[modifica]

# Núm. Títol original Dirigit per Escrit per Data d'estrena als Estats Units
221 "Eye of the Beholder" Andrew BernsteinDave Erickson4 juny de 2017
 

Referències[modifica]