Marco Antonio de Lacavalerie

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaMarco Antonio de Lacavalerie
Biografia
Naixement30 gener 1924 Modifica el valor a Wikidata
Mort23 novembre 1995 Modifica el valor a Wikidata (71 anys)
Causa de mortCàncer de fetge Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Ocupaciópresentador de televisió Modifica el valor a Wikidata

Marco Antonio de Lacavalerie Moreau (Maripérez, Caracas; 30 de gener de 1924-Caracas, 23 de novembre de 1995),[1] més conegut pel seu sobrenom "Musiú", va ser un destacat narrador esportiu i presentador de televisió veneçolà.

Carrera[modifica]

Fill d'emigrants d'origen francès, va estudiar al Colegio San Ignacio de Loyola i el 1940 marxà a Xile per tal d'estudiar enginyeria elèctrica a la Universitat Nacional. Poc després va deixar els estudis i començà a treballar com a locutor al programa Gran Colombia de Radio Cervantes CB 134. El 1941 torna al seu país i comença a treballar a Radio Caracas Radio als programes Desayuno Musical i Tijeretazos del Dial, i posteriorment als musicals A gozar muchachos i Fiesta Fabulosa, ambdós amb l'orquestra Billos Caracas Boys.

El 1955 va substituir Pancho Pepe Cróquer a Cabalgata Deportiva Gillette, que va començar a retransmetre els partits de la lliga nacional de beisbol, i en la qual va fer famós el seu malnom, el Musiú. Posteriorment fou presentador de televisió a Venevisión, on va popularitzar el programa El batacazo de la suerte.[2] Va morir el 23 de novembre de 1995, víctima del càncer de fetge.[3] Va rebre un dels Premis Ondas 1960.[4]

Referències[modifica]