Marisa Rojas

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaMarisa Rojas
Biografia
Naixement1970 Modifica el valor a Wikidata (53/54 anys)
Marratxí (Mallorca) Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Ocupaciócantant Modifica el valor a Wikidata
InstrumentVeu Modifica el valor a Wikidata

Marisa Rojas és una intèrpret mallorquina. Nascuda l'any 1970 a Marratxí, comença la seva carrera artística com a vocalista de diversos grups de rock, i fent els cors i alguns duets en les actuacions de Tomeu Penya.

L'any 1997 publica un primer àlbum (Marisa Rojas) que inclou algunes versions de temes americans, dels Bee Gees ("Sola" / "Alone"), Carole King ("Tens un amic" / "You've got a friend"), Linda Ronstadt ("M'és tan fàcil" / "So easy") i Nilsson ("Tothom em parla" / "Everybody's talkin'"), i cançons fetes expressament per a ella per altres músics i cantants illencs: Tomeu Matamalas ("Agredolç", "M'agrada"), Toni Terrades ("No vull tornar-te a veure"), Guillem Sansó ("El conte de Peter Pan", "Si vull canviar aquesta vida") i Biel Mesquida, del grup Ossifar ("No vull somiar amb tu", "Falsa imatge").

Alguns mesos després, el CD és reeditat amb un tema suplementari escrit per Guillem Sansó: "Com una guitarra". El 1999 apareix Som, un segon CD de característiques similars a l'anterior.[1]

Referències[modifica]

  1. Pujadó i García, Miquel: Diccionari de la Cançó: D'Els Setze Jutges al Rock Català. Enciclopèdia Catalana, Barcelona, abril del 2000. ISBN 84-412-0467-5, plana 251.

Enllaços externs[modifica]