Nailsworth

Plantilla:Infotaula geografia políticaNailsworth
Imatge

Localització
Map
 51° 41′ 43″ N, 2° 13′ 24″ O / 51.6954°N,2.2234°O / 51.6954; -2.2234
EstatRegne Unit
PaísAnglaterra
RegióSud-oest d'Anglaterra
Comtat cerimonialGloucestershire
Comtat no metropolitàGloucestershire
Districte no metropolitàStroud Modifica el valor a Wikidata
Identificador descriptiu
Codi postalGL6 Modifica el valor a Wikidata
Fus horari
Prefix telefònic01453 Modifica el valor a Wikidata

Lloc webnailsworthtown.co.uk Modifica el valor a Wikidata

Nailsworth és un poble de Gloucestershire (Regne Unit) situat en una de les valls de Stroud, a les Cotswolds. A 2011 tenia 5.794 habitants i és travessat per la carretera A46.

En temps antics era un assentament ubicat a la confluència de la vall d'Avening i la vall de Woodchester, a la riera de Nailsworth. Posteriorment es convertí en un petit poble moliner i actualment és una localitat reposada i tranquil·la que a l'estiu és visitada pels senderistes i celebra un mercat cada dos caps de setmana.

El petit centre del poble ha crescut a principis del segle xxi i ara hi ha diverses botigues poc comunes i d'alta qualitat, com ara un forn de pa, una xarcuteria, magatzems d'eines, una carnisseria, una llibreria o una galeria d'art. L'equip de futbol, els Forest Green Rovers, és un dels millors de la Football Conference (competicions regionals d'Anglaterra).

Cada primavera s'hi celebra el Nailsworth Festival, durant el qual hi ha molts esdeveniments culturals i un concert gratuït de rock (Nailstock) als camps dels afores, on els grups locals poden mostrar el seu talent.

Nailsworth està agermanat amb Lèves (França).

Enllaços externs[modifica]

A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a: Nailsworth