New Forest

Infotaula de geografia físicaNew Forest
Imatge
TipusBosc, pastura i bosc reial Modifica el valor a Wikidata
Localitzat en l'àrea protegidaNew Forest National Park (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata
Localització
Entitat territorial administrativaHampshire (Anglaterra) Modifica el valor a Wikidata
Map
 50° 51′ 47″ N, 1° 37′ 05″ O / 50.8631°N,1.6181°O / 50.8631; -1.6181
Activitat
Creació2005 Modifica el valor a Wikidata

El New Forest (en català "Bosc Nou") és una zona al sud d'Anglaterra que inclou grans extensions de pastures, bruguerars i boscs antics, que es troben a l'àrea altament poblada del sud-est d'Anglaterra. L'hàbitat que forma el New Forest cobreix el sud-oest de Hampshire i part del sud de Wiltshire. La porció que comprèn el Parc Nacional de New Forest està situat a Hampshire, encara que també hi ha alguna part de territori a Wiltshire. Addicionalment el districte de New Forest és una subdivisió de Hampshire que abasta la majoria del bosc, i algunes zones veïnes. Hi ha diverses petites poblacions disperses a la zona.

El punt més elevat del New Forest és Piper's Wait, a l'oest de Bramshaw. El seu cim es troba a 125 metres sobre el nivell del mar.

Història[modifica]

Com a gran part d'Anglaterra, el New Forest era una zona en origen boscosa, però parts van ser buidades per conrear des de l'Edat de Pedra a l'edat del bronze. No obstant això, la baixa qualitat del sòl del nou bosc significava que les zones buidades es tornaven terres "ermes" de bruguerars.

Curiositat[modifica]

Es diu que els ponnies del new Forest , són descendents dels que es van salvar dels vaixells enfonsats en la batalla del Solent amb l'armada invencible.[1]

Galeria de fotos[modifica]

Referències[modifica]

  1. Judith Bamber; Helena Smith. The rough guide to walks in London and Southeast England. Rough Guides, 26 agost 2003, p. 143 -. ISBN 9781858289380 [Consulta: 22 abril 2011]. 

Enllaços externs[modifica]

A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a: New Forest