Vés al contingut

Next (programa)

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de programa audiovisualNext
Tipusprograma de televisió Modifica el valor a Wikidata
Gènereprograma de cites Modifica el valor a Wikidata
ProductoraMTV Modifica el valor a Wikidata
País de produccióEstats Units d'Amèrica Modifica el valor a Wikidata
Canal originalMTV Modifica el valor a Wikidata
Durada dels capítols22 min Modifica el valor a Wikidata
Primer programa4 abril 2005 Modifica el valor a Wikidata
Últim programa21 desembre 2008 Modifica el valor a Wikidata
Temporades6 Modifica el valor a Wikidata
Episodis288 Modifica el valor a Wikidata
IMDB: tt0449460 Metacritic: tv/next TMDB.org: 3387 Modifica el valor a Wikidata

Next és un programa de la cadena MTV. Està realitzat especialment per a solters i solteres desesperats per aconseguir parella.

Temàtica[modifica]

La seua temàtica consisteix a triar un xic o xica que busque parella. Després, la producció s'encarrega de trobar cinc persones amb perfils distints, els pugen a un autobús i els duen fins a on està el participant.

Un a un van baixant els candidats, si al participant li agrada la persona, ho convidarà a realitzar alguna activitat, pla o cita, si a mesura que passa el temps, veu que no li atrau, no li agrada o simplement no tenen molt en comú, aquest dirà la paraula Next ("següent o pròxim" en anglès) per a "expulsar-lo" i així donar pas al següent concursant.

A mesura que els candidats vagen passant el temps amb el concursant, aquests guanyaran diners, depenent de la quantitat de minuts que hagen passat junts. Si al final de la cita, el participant tria a un dels concursants, aquest tindrà dret a triar una segona cita, o dur-se els diners acumulats; si tria altra cita, aquesta es realitza fora de càmeres i sense guanyar diners. Per cada minut l'home o la dona es guanya US$1. ($500 En Xile)

Curiositats[modifica]

  • En la mateixa versió, hi ha una jove dita Daniela, la qual ha anat 3 vegades al programa, la primera vegada va ser com pretendent on es va dur els diners, la segona vegada va ser com pretendent però va ser rebutjada, i la tercera vegada va ser com protagonista on es va quedar amb un pretendent.

Programes relacionats[modifica]

Enllaços externs[modifica]