Panda Security

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'organitzacióPanda Security
Dades
TipusSocietat Limitada
Indústriaindústria de programari i seguretat de la informació Modifica el valor a Wikidata
Camp de treballProgramari
Forma jurídicasocietat de responsabilitat limitada Modifica el valor a Wikidata
Història
CreacióDurango, Espanya (1990), Bilbao Modifica el valor a Wikidata
Activitat
ProdueixAntivirus, firewall
Governança corporativa
Seu 
Persona rellevantJuan Santana (CEO)

Lloc webpandasecurity.com
Facebook: PandaSecurity Twitter (X): Panda_Security Instagram: pandasecurity Youtube: UCZqQjs8_41oYoXCFnudQ4WA Modifica el valor a Wikidata

Panda Security S.L., anteriorment Panda software, és una companyia multinacional de seguretat informàtica fundada el 1990 per l'exdirector general de Panda, Mikel Urizarbarrena, a la ciutat de Bilbao (País Basc). Centrada inicialment en la producció de programari antivirus, la companyia ha expandit la seva línia d'aplicacions per incloure tallafocs, aplicacions per a la detecció de correu brossa i programari espia, tecnologia per a la prevenció del cibercrim, aplicacions de seguretat i altres eines de seguretat i gestió per a empreses i usuaris domèstics.

Els productes de Panda inclouen eines de seguretat per a usuaris domèstics i empreses, incloent protecció contra el cibercrim i tipus de programari maliciós que poden danyar sistemes d'informació, com spam, furoners, programari espia, dialers i contingut web no desitjat, així com detecció d'intrusions en xarxes WiFi. Les seves tecnologies patentades, anomenades TruPrevent, són un conjunt de capacitats proactives encaminades a bloquejar virus desconeguts i intrusos.