Patricia Montero Villega

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaPatricia Montero Villega
Biografia
Naixement15 juliol 1988 Modifica el valor a Wikidata (35 anys)
València Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Ocupaciómodel, actriu Modifica el valor a Wikidata
Activitat2001 Modifica el valor a Wikidata –

IMDB: nm1686507 TMDB.org: 588817
Twitter (X): patrymontero Instagram: patrymontero Modifica el valor a Wikidata

Patricia Montero Villena (València, País Valencià, 15 de juliol del 1988) és una actriu de cinema i televisió i model valenciana.

Biografia[modifica]

Va estudiar primària i secundària a la seva ciutat natal.En un començament es va dedicar a estudiar dansa clàssica i va destacar molt en el ballet, després va ser model i va tenir molt èxit fent fitness, convertint-se en campiona de dansa acrobàtica a Espanya i subcampiona a tot Europa. Però Patricia sempre va voler treballar a la pantalla i convertir-se en actriu, per això no va descartar la idea d'estudiar actuació i d'aconseguir oportunitats que li facilitin el seu accés al cinema i la televisió.

El seu debut com a actriu seria quan va fer 17 anys en la sèrie Rocio, casi madre, del Canal Sur, posteriorment, es muda a la ciutat de Madrid per a seguir els seus estudis d'interpretació i perfeccionar-se com a actriu. Però la fama li va arribar recentment en el 2008 quan va aconseguir el paper de "Beatriz Berlanga" en la sèrie de televisió Yo soy Bea. Quan aquesta producció va acabar, va aparèixer en Los Hombres de Paco, donant-li vida a "Lis".

A la sèrie Yo soy Bea, que va ser una adaptació de la sèrie colombiana Yo soy Betty la fea, els personatges originals van ser modificats i els seus perfils es van tornar a escriure per al públic espanyol. La seva data d'estrena va ser el 10 de juliol de 2006 i va finalitzar el 16 d'agost del 2009, després de 773 episodis i més de tres anys d'emissió. En BuenAgente li va donar vida a "Alícia".

Quan va treballar en la sèrie Yo soy Bea, va conèixer a l'actor Álex Adrover, amb qui va iniciar un romanç. A causa de l'èxit que va tenir amb la sèrie estatunidenca Ghost Whisperer que protagonitzava l'actriu Jennifer Love Hewitt, es crea El don de Alba, un remake espanyol de l'anterior, on Patricia encarna una mèdium que té comunicació freqüent amb fantasmes. En el cinema no ha tingut moltes participacions, però és molt recordada la seva actuació en la comèdia universitària Fuga de cerebros 2, rodada l'any 2011.[1]

Filmografia[modifica]

Cinema[modifica]

Televisió[modifica]

Referències[modifica]

  1. «Biografía de Patricia Montero» (en castellà). biografias. [Consulta: 28 febrer 2014].