Placa al treball President Macià

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Plantilla:Infotaula esdevenimentPlaca al treball President Macià
Tipusguardó Modifica el valor a Wikidata
EstatEspanya Modifica el valor a Wikidata

La Placa al treball President Macià és una distinció que atorga el Govern de la Generalitat de Catalunya a les empreses o organitzacions que hagin destacat pels serveis prestats en benefici dels interessos generals, dins del món del treball. La Medalla al treball President Macià és una distinció atorgada a persones que hagin destacat dins del món del treball.[1]

Aquestes medalles i plaques van ser creades el 1938 per recompensar mèrits laborals, sigui dels treballadors/ores individuals, sigui de les empreses. La concessió d'aquests guardons és oberta a qualsevol persona o entitat, sempre que hagi estat proposada per un dels departaments de la Generalitat o a instància d'una persona o entitat que desenvolupi activitats empresarials, sindicals, socials o d'altres similars.

La concessió és anual i la relació de persones i d'entitats que reben aquesta distinció es publica al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Categories[modifica]

La distinció de la Placa al treball President Macià s'atorga com a reconeixement a les empreses o organitzacions, en les categories següents:

a) Seguretat i salut en el treball.

b) Igualtat d'oportunitats en el treball i conciliació de la vida personal, laboral i familiar.

c) Responsabilitat social empresarial.

d) Foment de la creació d'empreses i de l'ocupació de qualitat.

Vegeu també[modifica]

Referències[modifica]

Enllaços externs[modifica]