PlanetTech

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de lloc webPlanetTechNews.com
URLplanettechnews.com
TipusRevista en línia. Notícies i anàlisi agregador i blog
Comerç ?No
RegistreOpcional
PropietariPlanetTechNews Ltd en col·laboració amb UCL
CreadorAlex Muller
LlançamentNovembre de 2011
EstatActiu

PlanetTechNews.com és una revista en línia que proporciona les últimes novetats i les notícies diàries en les àrees relacionades amb la tecnologia, la ciència i la innovació. El contingut està destinat a ser accessibles a un públic ampli; inclosos estudiants, científics i altres professionals, així com entusiastes sense coneixements tècnics.[1]

Llançat al novembre 2011, PlanetTechNews.com és un lloc web que té el suport de la University College de Londres (UCL). També és notable per la seva combinació d'agregació de notícies amb l'atractiu visual d'una revista en línia.[2]

Història[modifica]

PlanetTechNews Ltd, l'empresa propietària de la pàgina web, es va fundar a finals de 2011 per l'estudiant empresari Alex Muller.[cal citació] Muller va començar el lloc web després de guanyar el premi Bright Ideas per a l'esperit emprenedor,[3] mentre estudiava per a la seva llicenciatura en ciències de la computació.[4]

PlanetTechNews.com va aconseguir 1 milió de visitants únics al març de 2013.[5]

El 2015 Planettech, en associació amb The Body VR LLC, concebut, creat i provat The Body VR i VR:Cell experiences.[6]

Referències[modifica]

  1. «Bigambition - Final Year ITMB student has set up his own website». www.bigambition.co.uk. [Consulta: 21 novembre 2014].
  2. «Justluxe - Science and Technology News with a Luxury Look and Feel». www.justluxe.com. [Consulta: 21 novembre 2014].
  3. «UCL Enterprise - UCL Bright Ideas 2011 Winners Announced». www.ucl.ac.uk. Arxivat de l'original el 2014-12-20. [Consulta: 21 novembre 2014].
  4. «The Huffington Post - Creating Entrepreneurs Now on the Curriculum in London». www.huffingtonpost.co.uk. [Consulta: 21 novembre 2014].
  5. «UCL Enterprise - Entrepreneur sees tech news website pass one million views mark». www.ucl.ac.uk. Arxivat de l'original el 2014-12-20. [Consulta: 21 novembre 2014].
  6. «This thrilling virtual reality tour takes you inside the human body». TNW. [Consulta: 12 febrer 2017].