Plantilla:IP escolar

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

School IP address Atenció:

Aquesta adreça IP, (adreça), està registrada per un centre escolar i pot estar compartida per múltiples usuaris. Si la institució usa servidors proxy, aquesta adreça IP pot ser de diferents usuaris de diferents ordinadors.

Per aquesta raó un missatge dirigit a un usuari pot ser rebut per algú altre. Igualment, un usuari innocent pot ser blocat per culpa de les actuacions d'un altre. Si esteu editant des d'aquesta adreça i voleu evitar rebre missatges irrellevants, ho podeu evitar registrant-vos. En alguns casos és possible que temporalment no tingueu la possibilitat de crear un compte degut a les actuacions preventives contra el vandalisme. En aquest cas, llegiu el nostre avís.


Pels administradors: Abans de blocar aquesta IP o revertir les seves contribucions, assegureu-vos-en i comproveu-les. Si cal blocar-la, considereu no blocar també els usuaris registrats que comparteixin la mateixa IP, i no impedir la creació de comptes d'usuari.

Nota: En cas de vandalisme persistent des d'aquesta adreça IP, l'edició anònima pot ser blocada a llarg termini. Considereu el perjudici que pot causar al vostre centre educatiu. El personal docent pot ser informat perquè investiguin els abusos comesos i pot fer un seguiment de les contribucions.
El personal docent del centre pot fer un seguiment del vandalisme produït des d'aquesta adreça IP seva agregant-la al canal web en format RSS o bé Atom.

Ús[modifica]

{{IP escolar|nom del centre|host=nom del host}}

Els paràmetres són opcionals, però són recomanables. El nom del centre substitueix el text un centre escolar. El nom del host es pot trobar amb l'eina http://www.dnsstuff.com/, opció Reverse DNS lookup.