Plantilla:Títol minúscula/ús

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Vegeu també: {{Nocaps}}

Ús[modifica]

Plantilla:Nosubst

Simplement afegiu l'etiqueta {{títol minúscula}} al començament d'una pàgina (i opcionalment, al començament de la seva pàgina de discussió). No hi ha paràmetres. L'etiqueta només descapitalizará la primera lletra del nom de la pàgina al títol al principi de la pàgina. Exemples:

Nom de la pàgina Es mostrarà
EBay, IPod, etc. eBay, iPod, etc.
Discussió:IPhone Discussió:iPhone

Problemes[modifica]

La plantilla no treballa juntament amb altres plantilles de modificació del títol: heu d'utilitzar DISPLAYTITLE directament i assegureu-vos que sigui l'últim DISPLAYTITLE a la pàgina. Per exemple, fer servir "Exemple" en cursiva i en minúscules {{DISPLAYTITLE:''exemple''}}.

Quan s'utilitza la plantilla a les pàgines de redirecció, s'ha de moure la plantilla després la redirecció, ja que en cas contrari es trencarà la redirecció. Tanmateix, això limita la plantilla per tenir un efecte només quan es visualitza directament la pàgina de redirecció. No obstant això, encara és útil en aquest escenari per documentar la capitalització adequada d'un terme.

Quan s'utilitza a les plantilles, assegureu-vos d'embolicar-lo amb una etiqueta <noinclude>, de manera que les pàgines transcloses no es vegin afectades.

Tècnic[modifica]

Aquesta plantilla s'adhereix a la paraula màgica DISPLAYTITLE de manera que funcioni automàticament en qualsevol espai de noms (principal, parlar, plantilla, etc.) per descapitalitzar la primera lletra del nom d'una pàgina en què es transfereix.

/* Pàgina que utilitza un títol en minúscula, amb o sense {{títol minúscula}} */
SELECT page_title, pp_value AS displaytitle
FROM page
JOIN page_props ON pp_page=page_id AND pp_propname="displaytitle"
WHERE page_namespace=0
AND CONVERT(pp_value USING utf8mb4) COLLATE utf8mb4_bin /* &#greek; */
    REGEXP "^([_ :]+|<[^<>]+>)*([[:lower:]]|&#9[4-6][0-9];)"

Vegeu també[modifica]

Plantilla Implica Nom correcte Nom de l'article real
{{Títol cursiva}} Títol en cursiva To Kill a Mockingbird To Kill a Mockingbird
{{Títol minúscula}} Lowercase first character eBay EBay