Plantilla Discussió:Etarra

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Aquesta plantilla no té res a veure amb la Viquipèdia. Segons VP:EU "La viquipèdia no és un lloc apropiat per fer propaganda política i es podran esborrar les etiquetes d'usuari creades o utilitzades amb aquesta finalitat." Segons VP:PU "Opinions personals no relacionades amb la Viquipèdia" i "Afirmacions polèmiques més enllà del funcionament de la Viquipèdia." A més, l'enllaç que té la plantilla només s'entén com a promoció d'un blog.--VRiullop (parlem-ne) 17:36, 30 març 2007 (CEST)[respon]

No era la meva intenció fer propaganda política ni promocionar cap blog (que ni tan sols és meu). Només pretenia ironitzar sobre un comentari que va fer un Director General de Política Lingüística de les Illes Balears dient que tots els que defensàvem que l'estatut balear inclogués el deure de saber català érem uns terroristes.
Seguint la lògica de VRiullop el 99% d'etiquetes d'usuari s'haurien d'eliminar, perquè tampoc crec que tenguin gaire a cosa a veure amb aquesta viquipèdia les etiquetes sobre la simpatia amb els diferents partits polítics o ideologies. Jomiro. 13 de maig de 2007.