Portal:Educació/Què estudiant

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Sóc estudiant
Tots fem servir la Viquipèdia mentre estudiem. Ha arribat el moment de compartir part d'allò que hi aprenem.
Quantes vegades la Viquipèdia t'ha salvat la vida? Pensa que TOTS els articles de la Viquipèdia estan escrits per voluntaris, per persones com tu que han dedicat part del seu temps a compartir el seus coneixements amb la resta del món en la seva llengua i de manera desinteressada. La idea d'aquest projecte és que, com a estudiant, comparteixis tot allò que apreneu a l'aula amb la resta del món. Així tothom se'n podrà beneficiar.

Què he de fer? Com ho he de fer? Ajuda

Has d'escriure un article enciclopèdic seguint les normes de la Viquipèdia, que trobaràs resumides en la següent secció. Tingues en compte els següents punts que et poden ajudar per fer millor la feina.

  1. Crea't un compte d'usuari aquí.
  2. Vés a la pàgina del viquiprojecte de la teva assignatura
  3. Tria un article de la llista i inscriu el teu nom d'usuari al costat de l'article que hagis triat o t'hagi tocat per reservar-lo i avisar la resta de la comunitat per on comences a treballar.
  4. Cerca documentació fiable (en paper o en línia) que avali la informació que afegiràs i pensa com estructurar de la manera més clara l'escrit. Pots inspirar-te d'articles similars.
  5. No apuris el temps, corregir un article porta feina i pot ser que llavors no l'acabis o no quedi com caldria. Pensa que hi ha dues avaluacions: una intermitja on s'avaluarà el compliment de les normes wiki i una final de contingut.
  6. Comunica't amb altres viquipedistes a través de les pàgines de discussió i demana ajuda quan la necessitis!
  7. Revisa el text per assegurar-te que està a un nivell correcte, pensa que milers de persones el podran llegir a partir d'ara

Esperem que gaudeixis de la teva experiència a la Viquipèdia i que quan acabi l'assignatura continuïs ajudant-nos amb altres temes del teu interès!