Portal Discussió:Lingüística

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Vaig crear una nova categoria, "famílies lingüístiques". No tinc cap idea de que faig en la Viquipèdia, estaria molt agraït per qualsevol ajuda. Excalibre (disc.) 04:28, 21 des 2009 (CET)


he substituït article destacat per llengua destacada com al portal castellà

Doncs no ho trobo adequat. Hi posaria un article destacat. I si coincideix que és una llengua que ho sigui sense que hi hagi necessitat de què ho hagi de ser, encara que de fet crec que hi hauria d'haver portals diferents (llengües i lingüística). Llull · (vostè dirà) 21:22, 2 mar 2006 (UTC)

M'agradava més l'aspecte d'abans. Que quedi negre sobre blanc a part de aportar-li senzillesa enlloc d'abigarrament, facilita la lectura. Faig notar a més que s'ha enllaçat cap a diversos portals de llengües i no de lingüística. Llull · (vostè dirà) 20:13, 3 mar 2006 (UTC)

He tret el colo de fons i els enllaços cap a portals de llengües (no de lingüística) com vaig avisar ahir. Llull · (vostè dirà) 09:06, 4 mar 2006 (UTC)

Discussió:Llengua tonal[modifica]

Algú que hi entengui que es passi per la discussió sobre una possible fusió que s'està desenvolupant en aquest article. Gràcies. --Bestiasonica (disc.) 20:42, 27 des 2011 (CET)