RUSC. Universities and Knowledge Society Journal

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de publicacions periòdiquesRUSC. Universities and Knowledge Society Journal
(RUSC)
Tipusrevista i publicació d'accés obert Modifica el valor a Wikidata
Fitxa
LlenguaCatalà, anglès i castellà
Data d'inici2004
DirectorsJosep Maria Duart (Universitat Oberta de Catalunya) i Rosalind James (University of New England)
EstatEspanya Modifica el valor a Wikidata
Dades i xifres
PeriodicitatBianual
ÀmbitInternacional
GènereAprenentatge virtual, universitat, societat del coneixement
EditorialUniversitat Oberta de Catalunya (Espanya) i University of New England (Austràlia)
LlicènciaCC BY Modifica el valor a Wikidata
Identificadors
ISSN1698-580X

Lloc webuoc.edu… Modifica el valor a Wikidata

RUSC. Universities and Knowledge Society Journal és una publicació d'accés obert, interdisciplinar i revisada científicament per parells sobre l'aprenentatge virtual, la universitat i la societat del coneixement. Els àmbits temàtics de RUSC són els següents:

  • Models d'universitat en la societat del coneixement.
  • Models formatius i ús de la tecnologia en l'ensenyament superior.
  • Sistemes d'accés obert en l'ús de materials d'aprenentatge. Sistemes per al desenvolupament i ús de recursos educatius en obert.
  • Models tecnològics i pedagògics i innovacions.
  • Transformacions en els processos administratius o d'aprenentatge en l'ensenyament superior a partir de l'ús de les TIC.
  • La perspectiva organitzativa i de gestió en l'ús de les TIC en les institucions d'ensenyament superior.
  • Lideratge i govern de la universitat en la societat del coneixement.
  • Models de presència i de servei de la universitat utilitzant Internet.

Editada per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), i, per la University of New England (UNE) a partir de l'any 2013 [1] per part d'un consell de redacció internacional. RUSC. Universities and Knowledge Society Journal adopta un enfocament global sobre l'aprenentatge virtual, la universitat i la societat del coneixement i el seu objectiu és publicar col·laboraciones que puguin ser llegides tant per no especialistes com per experts acadèmics i professionals. Recentment, s'ha incorporat a les revistes científiques de l'International Congress on Education, Innovation and Learning Technologies (ICEILT 2014).[2]

La revista RUSC. Universities and Knowledge Society Journal disposa d'un procés de revisió per parells i tots els articles són revisats per un expert. El sistema d'arbitratge recorre a avaluadors externs a l'entitat o institució editora de la revista.

Aquesta revista proporciona accés lliure immediat als seus continguts basant-se en el principi que el fet de posar la recerca a disposició del públic de manera gratuïta afavoreix l'intercanvi global de coneixement.

RUSC. Universities and Knowledge Society Journal ha estat acceptada i indexada en els següents directoris, catàlegs, biblioteques i bases de dades >> Entre les fonts d'informació vinculades amb la qualitat de les revistes acadèmiques se'n destaca DICE,[3] DOAJ,[4] LATINDEX,[5] OAISTER,[6] Educational Research Premier(EBSCO),[7] Fuente Academica(EBSCO),[8] DIALNET,[9] MIAR,[10] DULCINEA,[11] SHERPA/RoMEO,[12] ULRICH's Periodicals,[13] Contemporary Science Asociation[14] o SCOPUS.[15]

Referències[modifica]

Enllaços externs[modifica]