Randy Harrison

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaRandy Harrison

Modifica el valor a Wikidata
Nom original(en) Randolph Clark Harrison Modifica el valor a Wikidata
Biografia
Naixement2 novembre 1977 Modifica el valor a Wikidata (46 anys)
Nashua (Nou Hampshire) Modifica el valor a Wikidata
Dades personals
FormacióUniversitat de Cincinnati
Conservatori de Música de la Universitat de Cincinnati
Pace Academy (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Ocupacióactor de teatre, actor de televisió, actor de cinema, actor Modifica el valor a Wikidata
Activitat2000 Modifica el valor a Wikidata –

IMDB: nm0365826 Allocine: 104732 Allmovie: p331093 IBDB: 381612 TMDB.org: 80965
Twitter (X): RandyHarrison01 Instagram: randyharrisongram Modifica el valor a Wikidata

Randolph Clarke "Randy" Harrison va nàixer el 2 de novembre de 1977 és un actor estatunidenc, el seu treball més conegut fou el de Justin Taylor el 2000 en la sèrie estatunidenca Queer as Folk.

Harrison va nàixer a Nashua, Nou Hampshire, però es va traslladar a Alpharetta, Geòrgia, amb la seua família quan tenia onze anys. Va assistir al Pace Academy d'Atlanta. El seu pare és un executiu a una paperera, ell descriu a la seua mare com una artista frustrada, i el seu únic germà treballa a un banc. Harrison ha estat actuant des dels 7 anys, considerant-se ja avui dia com un jove veterà. Va rebre la Llicenciatura de Belles Arts, Grau en Teatre Musical, de a Universitat de Cincinnati, on va participar en produccions com Hello Again, Shopping and Fucking, i Children of Eden. Va començar al teatre d'operacions de la Pace Academy a Atlanta, incloent una gira com a protagonista en l'institut amb la producció de Peter Pan. Si bé en Pace va estudiar interpretació amb George Mengert i veu amb Valerie Kennedy. Harrison aviat va començar a treballar en teatres arreu dels Estats Units.

Harrison va fer el seu debut a la televisió amb Queer as Folk, fent de Justin Taylor un adolescent gai. El personatge de Harrison surt, persegueix una relació intergeneracional, s'enfronta a l'homofòbia, es recupera d'un crim d'odi es desenvolupa un jove fort.

A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a: Randy Harrison