Remington Kellogg

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaRemington Kellogg

Modifica el valor a Wikidata
Biografia
Naixement5 octubre 1892 Modifica el valor a Wikidata
Davenport (Iowa) Modifica el valor a Wikidata
Mort8 maig 1969 Modifica el valor a Wikidata (76 anys)
Washington DC Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Ocupaciócetologist (en) Tradueix, paleontòleg, zoòleg Modifica el valor a Wikidata
Membre de
Obra
Abrev. zoologiaKellogg Modifica el valor a Wikidata

Remington Kellogg (1892 – 1969) va ser un naturalista estatunidenc i va dirigir la Smithsonian Institution.

Va estudiar a la Universitat de Kansas on primer va estudiar entomologia, més tard es va dedicar a l'estudi dels mamífers. Des de 1913 a 1916 treballà sota Charles D. Bunker, el curator d'ocells i mamífers del Museu d'Història Natural de la universitat. Després de graduar-se l'any 1915 treballà pel United States Fish and Wildlife Service a Kansas i Dakota del Nord. Va decidir especialitzar-se en els mamífers marins i estudià els fòssils de pinnípedes.

Estudià paleontologia sota John C. Merriam. La seva tesi doctoral es titulà, The History of Whales - Their Adaptation to Life in the Water. Al United States National Museum es dedicà a estudiar les balenes primitives (Archaeoceti) i els cetacis d'Amèrica del Nord. Va ser membre de la National Academy of Sciences l'any 1951. Kellogg va ser delegat dels Estats Units a la International Conference on Whaling de Londres de 1937, per la qual es va fer les primeres regulacions en la cacera de balenes.

Referències[modifica]

  • Frank C. Whitmore, Jr.. «Remington Kellogg». A: Biographical Memoirs V.46. National Academy of Sciences (NAS), 1975, p. 159–174. 

Enllaços externs[modifica]