Sex and Zen II

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de pel·lículaSex and Zen II
玉蒲團II玉女心經 Modifica el valor a Wikidata
Fitxa
DireccióChin Man-kei (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata
Protagonistes
ProduccióWong Jing Modifica el valor a Wikidata
GuióElvis Tsui (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata
MúsicaAngus Modifica el valor a Wikidata
FotografiaCheung Man Po (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata
MuntatgeMarco Mak Modifica el valor a Wikidata
ProductoraGolden Harvest Modifica el valor a Wikidata
DistribuïdorGolden Harvest Modifica el valor a Wikidata
Dades i xifres
País d'origenHong Kong Modifica el valor a Wikidata
Estrena1996 Modifica el valor a Wikidata
Durada88 min Modifica el valor a Wikidata
Idioma originalcantonès Modifica el valor a Wikidata
Coloren color Modifica el valor a Wikidata
Pressupost8.500.000 HK$ Modifica el valor a Wikidata
Descripció
Gènerecinema d'aventures Modifica el valor a Wikidata

IMDB: tt0117605 Filmaffinity: 801750 Allocine: 40653 Rottentomatoes: m/yu_pu_tuan_ii_yu_nu_xin_jing_1996 Letterboxd: sex-and-zen-ii TMDB.org: 74887 Modifica el valor a Wikidata

Sèrie: Sex and Zen (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata

Sex and Zen II (玉蒲團II玉女心經, "Rouputuan II -Yùnǚxīnjīng") és una pel·lícula de comèdia eròtica de Hong Kong del 1996 dirigida per Chin Man Kei. La pel·lícula és una seqüela de Sex and Zen (1991), i va ser seguida per Sex and Zen III (1998).[1]

Antecedents[modifica]

Sex and Zen II és parcialment una adaptació de la pel·lícula de Tsui Hark The Lovers, que està basada en els amants papallona[2] i el personatge de l'actor principal Elvis Tsui, Sai Moon-Kin (西門堅, pinyin: Xīmén Jiān) està relacionat amb el personatge de Marge d'Aigua i la protagonista de Jin Ping Mei Ximen Qing. El títol xinès de la pel·lícula i les seqüències d'arts marcials són una referència al Yùnǚxīnjīng (玉女心經), una escriptura fictícia del Jin Yong El retorn dels herois Còndor.

Argument[modifica]

Sai Moon-Kin (Tsui) és un home ric que viu amb les seves concubines i el seu fill i una filla anomenada Yiau (Loletta Lee), que s'ha criat com un nen i ignora els camins de l'amor. Com que el seu germà és discapacitat intel·lectual, Yiau vol ser l'hereu del seu pare, però creu que ha d'anar a l'escola per obtenir l'educació necessària. El seu desig d'assistir a l'escola la porta a una història d'amor amb un jove estudiant luxuriós (Ken Lok). Només després que ella sigui equipada amb un cinturó de castedat protector, el seu pare va deixar que Yiau vagi a l'escola, disfressada de noi.

Sai Moon troba atractiva la nova dona del seu fill, Siu-Tsui (Shu Qi). Ell no s'adona que ella és la malvada Dama Miratge, que sap la màgia "xucladora". Yiau i l'home de ferro (Ben Ng) intenten evitar que la Dama mIRATGE no faci mal a més persones.

Repartimentt[modifica]

Referències[modifica]

Enllaços externs[modifica]