SummerSlam (2011)

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Plantilla:Infobox sports competitionSummerSlam
TipusSummerSlam Modifica el valor a Wikidata
Localització  i  Dates
EstatEstats Units d'Amèrica Modifica el valor a Wikidata
Data2011 Modifica el valor a Wikidata
Altres
Lloc webwwe.com… Modifica el valor a Wikidata
IMDB: tt2111423 TMDB.org: 72284 Modifica el valor a Wikidata

2010 Modifica el valor a Wikidata
2012 Modifica el valor a Wikidata

SummerSlam (2011) fou l'edició vint-i-quatre de SummerSlam, un show de pagament de Lluita lliure professional produït per la WWE. Va tenir lloc el 14 d'agost de 2011 des del Staples Center a Los Angeles, Califòrnia. El tema oficial del show fou Bright Lights Bigger City de Cee Lo Green.[1][2][3]

Argument[modifica]

En el Money in the Bank (2011) John Cena i CM Punk es van enfrontar en un combat on el Campionat de la WWE es va posar en joc, el guanyador fou CM Punk; fet que va provocar que dit campionat quedés vacant, ja que Punk finalitzava el seu contracte amb la compañía. L'endemà a Raw Vince McMahon va organitzar un torneig per definir el nou Campió de la WWE. El 25 de juliol de 2011 Rey Mysterio va guanyar el torneig coronant-se campió, però aquella mateixa nit va perdre el campionat enfront a John Cena. Després de la victoria d'aquest últim, CM Punk va fer el seu retorn a l'empresa portant el seu cinturó, per tant, per primera vegada a la història hi havia dos Campions de la WWE, ja que Triple H va informar que ambos regnats eran legítims. Es va pactar una lluita a SummerSlam per definir al Campió Indiscutit de la WWE (antic campionat que fou abandonat) i on Triple H sería l'àrbitre.

En el Capitol Punishment (2011) Randy Orton va retenir el Campionat mundial de pes pesant enfront de Christian, tot i que el peu de Christian es trobava sota la corda inferior, cosa que l'àrbitre no va veure; aquest fet va provocar que els dos lluitadors es tornessin a enfrontar a Money in the Bank (2011), amb l'estipulació que tant si l'àrbitre cometia algun error com si Randy Orton era desqualificat el títol passaria a mans de Christian. En el combat Christian va guanyar el títol després que Orton fos desqualificat per un cop baix. Triple H va anunciar que Randy Orton tindria la revenja a SummerSlam en un combat del tipus No Holds Barred match.

L'1 d'agost a Raw Beth Phoenix va guanyar una batlle royal per definir la nº1 contender pel Campionat de Dives. Després la campiona Kelly Kelly va felicitar a Beth però aquesta última la va atacar canviant a heel i dient que els seus dies com a camiona estaven comptats.

Wade Barrett va dir que Daniel Bryan no mereixia haver guanyat el SmackDown Money in the Bank, i que ella havia d'haver guanyat; durant el discurs fou interromput per Bryan i començaren a discutir fins a barallar-se, cosa que va culminar en una lluita en aquest show.

El 3 d'agost es confirmà una lluita entre Mark Henry i Sheamus perquè Henry va reclamar que no tenia cap rival i fou interromput per Sheamus, qui va fer un face turn i li digué que competiria contra ell.

Resultats[modifica]

Combats Notes
Dark Match Dolph Ziggler (c) derrotà a Alex Riley Combat individual
1 Kofi Kingston, Rey Mysterio & John Morrison derrotaren a Alberto Del Rio, R-Truth & The Miz Six Man Tag Team Match
2 Mark Henry derrotà a Sheamus per compta fora Combat individual. Sheamus fou atacat i no va poder tornar al ring.
3 Kelly Kelly (c) (amb Eve Torres) derrotà a Beth Phoenix (amb Natalya) Combat individual pel Campionat de Dives
4 Wade Barrett derrotà a Daniel Bryan Combat individual
5 Randy Orton derrotà a Christian (c) No Holds Barred Match pel Campionat Mundial Pes Pesat
6 CM Punk (c) derrotà a John Cena (c) Combat individual per definir el Campió Indiscutit. Triple H fou l'àrbitre. John Cena tenia la cama sobre corda inferior però Triple H no ho va veure i va donar a Punk com a guanyador
7 Alberto Del Rio derrotà a CM Punk (c) Combat individual pel Campionat de la WWE. Del Rio va usar el seu contracte Money in the Bank
(c) – Referent als campions abans de l'inici dels combats

Referències[modifica]

  1. «WWE SummerSlam». Staples Center. Arxivat de l'original el 2011-05-04. [Consulta: 24 juliol 2011].
  2. «WWE Present SummerSlam». WWE. [Consulta: 23 juliol 2011].
  3. «WWE SummerSlam». WWE. [Consulta: 24 juliol 2011].

Vegeu també[modifica]

Enllaços externs[modifica]