Discussió:Comunió Catòlico-Monàrquica
Agrairia la intervenció d'un administrador neutral amb aquesta pólemica sobre l'Associació Catòlic Monàrquica.[1]
Bradoman té un evident interès polític, com a militant de l'actual Comunió Tradicionalista de Sixte de Borbó, a ocultar aquesta dada històrica, que demostra que els carlistes utilitzaven més denominacions que les començades per Comunió... i que a més en data primerenca eren fins i tot inexistents o secundàries.
Si Bradoman fos coherent plantejaria l'esborrat de la pàgina de la Comunió Tradicionalista històrica, en la qual apareix com a data de fundació 1869 !!! quan aquesta denominació no va ser oficialitzada fins a 1931 amb independència que tingués un ús secundari anterior.—el comentari anterior sense signar és fet per Maurici23 (disc. • contr.) 18:20, 4 gen 2017 (CET)
- ↑ Artola, Miguel. Partidos y programas políticos 1808-1936. Tomo I: Los partidos políticos. Madrid: Aguilar, 1974, p. 302.
- Aquest és un article basat en una sola font, cosa poc desitjable, i no sembla tenir un contingut significatiu en aquest moment. A més a més, si de cas es mantingués, el títol de l'article possiblement hauria de ser un altre, ja que tal com ja he comentat a Discussió:Carlisme, les dades de la premsa de l'època a l'hemeroteca de la BN mostren 824 resultats amb la denominació de Comunió Catòlico-Monàrquica i només 17 per l'Associació Catòlico-Monàrquica en premsa de la dècada del 1860-70, cosa que sembla deixar clar com s'anomenava aquest partit en realitat.--Carles (enraonem) 18:20, 4 gen 2017 (CET)
Abans de 1869 no existia com a entitat legal. La recerca hauria de fer-se en el període entre 1869 (entrada a la legalitat) i 1872 (inici de la tercera guerra carlina). A més si del que es tracta és quantes vegades surt un terme en una cerca de premsa històrica, el més repetit sempre és PARTIT CARLISTA.