Tecnologies de l'aprenentatge i del coneixement

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Les tecnologies per a l'aprenentatge i el coneixement (TAC) són les eines d'aprenentatge utilitzades a les escoles i universitats que fan servir les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).[1][2] Tot i que sembla indispensable integrar les noves eines digitals, les TAC van guanyar protagonisme per la pandèmia de la covid en la qual l'ensenyament a distància per internet va esdevenir un recurs en substitució de l'ensenyament presencial aleshores impossible.[3] Moltes universitats insereixen aquest grau en llur programa, com ara la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona,[4] que en va ser un dels precursors.[5]

Referències[modifica]

  1. «Pla TAC – Tecnologies de l’aprenentatge i del coneixement». [Consulta: 20 desembre 2021].
  2. Duràn Pozo, Òscar «Ús didàctic de les tecnologies de l'aprenentatge i del coneixement als centres educatius catalans». Portal del coneixement obert de la UPC, 20-06-2018.
  3. Escolán, Esther «L'educació de qualitat com a propòsit». Ara, 14-05-2021 [Consulta: 20 desembre 2021].
  4. «La URV prepara un nou grau d'Enginyeria Matemàtica i Física per al curs 2021-22». Notícies de Tarragona [Consulta: 20 desembre 2021].
  5. Regolf i Cazorla, Roser «Campus de les Terres de l’Ebre: 15 anys d’estudis universitaris plenament integrats a la URV». Diari de Tarragona.