Tema de Usuari Discussió:Vriullop/Fitxer de Discussions Estructurades 1

Sant Quintí de Travil

1
Resum per Vriullop

Reanomenament fet i comentat els noms Travil o Taravil

Isidre blanc (discussiócontribucions)

Bon dia, Vicenç: fa pocs dies vaig fer les següents edicions:

*Vaig reanomenar Sant Quintí de Travil per Travil (ja existent), perquè Sant Quintí és el nom de l'església del veïnat de Travil.

*A continuació redirecciono Sant Quintí de Travil a Església de Sant Quintí de Taravil on hi ha informació de l'església.

*Pretenc reanomenar Església de Sant Quintí de Taravil per Sant Quintí de Travil, però m'equivoco i poso Sant Quintí de Traravil. Me n'adono i desfaig el reanomenament.

Et demano, si et sembla correcte, que reanomenis Església de Sant Quintí de Taravil per Sant Quintí de Travil (el sistema no em permet fer-ho). I, a continuació, esborrar la pàgina Sant Quintí de Traravil per error obvi en el nom.

Respecte a si Taravil o Travil, mira el final de la pàgina Discussió:Muntanya_de_Taravil on he plantejat el tema. Per cert m'estranya que cap dels tres editors citats en el text, sobradament solvents, no hagin dit ni all ni ceba sobre el que vaig exposar. Potser haig d'entendre que "quien calla otorga". No em faria res, més aviat ho desitjo, que hi diguessis la teva.

Gràcies, Vicenç. Que acabis de passar unes joioses Festes de Nadal.