Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Dubtes en canvis fets

6
Resum per Paucabot
Eqll1979 (discussiócontribucions)

Benvolgut Pau, t'escric perquè estic revisant la pàgina de Daniel Jover Torregrosa i ara he vist que alguns canvis que vaig fer ahir, especialment enllaços externs, no s'han guardat o s'han eliminat. Hi ha alguna limitació pel que fa als enllaços externs? D'altra banda, he introduït fonts fiables i voldria saber com fer-ho per treure els avisos existents, marxen quan feu una revisió?

Perdona si són preguntes molt òbvies, però és la primera pàgina que edito.

Gràcies

Paucabot (discussiócontribucions)
Eqll1979 (discussiócontribucions)

Gràcies!

Paucabot (discussiócontribucions)

Has llegit la pàgina que t'he recomanat? I l'apartat on es recomana abstendre's en articles on hom tengui conflicte d'interessos?

Eqll1979 (discussiócontribucions)

Hola, sí que m'ho vaig llegir i hi he estat donant voltes. Però realment no crec que el meu suposat CI sigui motiu per abstindre'm. M'explico: Fa temps que volia participar en aquest projecte de Viquipèdia perquè la llengua forma part de la meva feina i editar textos m'apassiona. Fa poc va coincidir que vaig veure aquesta pàgina, que realment és sobre una persona que conec (no a nivell personal però conec la feina que fa), i em va saber greu veure tots els problemes que hi havia anotats i que podien portar a suprimir-la. Això em va motivar a fer el pas. Crec que per començar està bé agafar una pàgina que et motivi i espero aconseguir trobar el to neutre que demaneu. Aquesta edició, suposo que perquè és la primera que faig (més enllà de la que se'm va proposar en registrar-me i que vaig acceptar) i perquè no és un text creat per mi des de zero, m'està costant més del que em pensava. Però m'ho he agafat com un repte personal. Sé que encara queda molt per fer en aquesta edició, però intentaré, en les estones que pugui, anar-la millorant i aprendre, al mateix temps, tots els detalls de l'edició de Viquipèdia, que no són pocs, per futurs textos.

Paucabot (discussiócontribucions)

Em sap greu si t'ho has agafat com a repte personal. Si tens un conflicte d'interessos, no hauries d'editar aquesta pàgina. Les teves edicions ja deixaven entreveure que no eres la persona més indicada per editar aquesta pàgina i tu mateix has confirmat el teu conflicte d'interessos.

Que un article amb tantes referències encara no hagi estat capaç de verificar l'admissibilitat del biografiat és un problema. Que s'assembli a un currículum i es destaquin coses que no se solen destacar en una enciclopèdia, també. Que malgrat els avisos, segueixis volent-la editar és un altre problema.

Pau.