Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Grup BPI --> S'ha proposat fusionar aquest article a «FESABID»

3
Resum per Paucabot
Marcalax (discussiócontribucions)

Hola Pau,

és la primera vegada que edito a la Vikipèdia i per tant t'agrairé especialment totes les propostes que em / ens diguis. T'escric com a integrant d'aquest Grup de què he començat a fer la referència. La nostra idea és afegir molta més informació a partir del que s'ha publicat a la revista Ítem referenciada. La nostra idea era treballar durant els pròxims dies en l'elaboració de l'entrada i un cop enllestida enllaçar-la amb la de FESABID.

El que ara tenim és només l'esborrany. Com a grup tenim entitat pròpia amb història, objectius, etc. i pensàvem que afegir tota aquesta informació a l'entrada de FESABID era massa.

En quant a criteris d'admissibilitat, la revista Ítem és una publicació històrica dins del nostre àmbit i aquest número no estarà disponible online fins els propers mesos (http://www.raco.cat/index.php/Item). Si voleu esperem llavors per fer l'entrada.

Ja ens diràs. Gràcies!

Paucabot (discussiócontribucions)

Hola Mar i benvinguda a la Viquipèdia. Crec que el problema, a part de l'admissibilitat i la fusió, seria de conflicte d'interessos. Pega-hi una llegida.

Marcalax (discussiócontribucions)

Hola Pau,

Crec que això no seria un conflicte de interessos. El text és a partir del redactat original i en cap moment escric / escrivim per donar-nos publicitat a cap dels membres. Es tracta d'un grup de treball d'una Federació.

"No és un fòrum per fer publicitat o promoure's un mateix, ni un lloc per publicar a compte de l'autor"

Passaré el text a la resta de membres del Grup per tal que valorin el fòrum i ells també puguin participar.

Salutacions!