Tema de Viquipèdia Discussió:Flow/proves

Comença la Pre-producció de videos tutorials de Wikipedia

1
Pine (discussiócontribucions)

We are excited that pre-production has started for a series of motivational and educational videos that will introduce Wikipedia and some of its sister projects to new contributors.

En els darrers anys s'han produit molts videos per ensinistrar als nous col·laboradors. Aquesta sèrie ho fará per a VisualEditor i la nova eina de citacions anomenada Citoid. A més, la sèrie inclourá una introducció a Wikimedia Commons repositori de medis lliures de licencia. La sèrie de videos i els materials associats ajudaran als estudiants i als instructors que participin en el Wikipedia Education Program. La sèrie també s'ha dissenyat per ajudar al staff professional i als voluntaris de galeries, biblioteques, arxius i museus (GLAMs) que entendran com els seus continguts seran exposats en els llocs Wikimedia i com documentar o carregar els seus continguts per una visió directe a Wikipedia i projectes germans.

El video estará disponibles en segments que podran ser vistos, traduits o actualitzats individualment

Hi han traductors voluntaris d'àrab, armeni, txec, alemany, grec, odia i espanyol. Agraïrem voluntaris amb habilitats de traducció amb prou suficiència per afegir-se a la talk page.'''Estem cercant respostes al [[:meta:Grants:IEG/Motivational_and_educational_video_to_introduce_Wikimedia/Scripts|outline]] per als scripts, i també suggeriments per a un nom atractiu per a la sèrie.''' Si us plau, deixi qualsevol comentari a [[:meta:Grants talk:IEG/Motivational_and_educational_video_to_introduce_Wikimedia|this talk page]]!


Salutacions

Pine
Director de la sèries i editor

Nota

Aquesta sèrie és patrocinada per un individual engagement grant de la Wikimedia Foundation. Moltes gràcies a la comunitat, el IEG Committee i WMF pel seu suport.

Resposta a «Comença la Pre-producció de videos tutorials de Wikipedia»