Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Conflicte d'interessos

2
Resum per Paucabot

Conflicte d'interessos d'un compte Icdones que editava sobre l'entitat i les seves presidentes.

Icdones (discussiócontribucions)

Ahir vam actualitzar la nostra pàgina Institut Català de les Dones i vam veure que teníeu informació desfassada sobre la presidenta, que ja no és la Montse Gatell. Des del mes de gener ho és la Teresa Pitarch i per això, per poder enllaçar vam crear una pàgina amb el mateix currículum que té a Gencat i facilitar així que la info estigui disponible a la viquipèdia. Sorprèn que digueu que és un conflicte d'interessos. Com se suposa que s'ha de fer? Deixar la informació desfassada fins que algú altre (que no sigui l'ICD) l'actualitzi? Podeu comprovar que això és cert perquè enllaça amb una pàgina oficial de Gencat. Quina solució suggeriu?

Paucabot (discussiócontribucions)

El conflicte d'interessos és clar si el compte és de l'Institut Català de les Dones i escriviu un article sobre la seva presidenta o sobre la pròpia entitat. A la Viquipèdia hi ha gairebé mig milió d'articles i la majoria no són fets amb un conflicte d'interessos tan clar com el vostre. Supòs que com la resta d'articles que ens manquen (més dels que hi ha), s'aniran fent a poc a poc. Les actualitzacions, esperem que també.

Crec que des de la vostra entitat podeu ajudar a visualitzar temàtiques sobre la dona. Justament l'única cosa que no hauríeu de fer (i que no hauria de fer ningú) és escriure sobre un mateix.

Una cosa més per acabar: el vostre nom d'usuari crec que no s'adiu a les polítiques d'usuari de la Viquipèdia, concretament Viquipèdia:Nom d'usuari#Noms d'usuari que impliquen ús compartit.