Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Indexar - BDT - Referències

9
Resum per Paucabot

Recomanacions a l'editor fturmo referents als seus articles de papallones

Fturmo (discussiócontribucions)

Hola, Pau.

Indexar

Crec que entenc com indexar les Catocala. Es tracta d'afegir [[Categoria:Catocala|espècie]]. Ho afegiré als nous articles.

BDT - Referències

Ja els he tret dels dos articles que esmentaves. Revisaré els altres que he fet darrerament a veure si també cal esmenar-los.

Gràcies pels teus missatges.

Paucabot (discussiócontribucions)

Gràcies a tu!

Paucabot (discussiócontribucions)

Dues coses més. 1. Si l'article no té cap referència, li pots posar la plantilla {{FR}}. I la segona: t'he posat la plantilla {{Condensar}} a Catocala ariana (hauria de ser més o manco com Catocala bokhaica). Fer seccions d'una línia crec que complica innecessàriament la lectura.

Fturmo (discussiócontribucions)

D'acord. Ja he condensat Catocala ariana.

Una pregunta més. Si les referències i els enllaços externs apunten a la mateixa font com passa a Catocala ariana, l'elimino dels enllaços externs i la deixo en referències. Aquest seria l'ordre correcte?

Paucabot (discussiócontribucions)

Sí. Les referències són més importants que els enllaços externs perquè indiquen on podem verificar la informació de l'article. Si un enllaç ja està a referències, no fa falta que el posis a Enllaços externs. Més informació a VP:EE i a VP:CF.

Fturmo (discussiócontribucions)

Ja he repassat totes les Catocala que he fet fins ara. Espero anar fent les que falten i anar aplicant els teus consells.

Per cert, he fet una ullada a Coleòpters, Ortòpters i Hemípters i hi ha molts articles a fer. Ja veig que tenim feina per anys.

Paucabot (discussiócontribucions)

Pensa que a la viquipèdia en anglès tenen 5 milions d'articles (nosaltres 500 000) i que encara els en falten molts (aquí diu que 99 milions) ... Si no defallim i feim 500 000 articles cada 15 anys, nosaltres podríem tenir els 104 milions d'articles el segle 51!

Paucabot (discussiócontribucions)

En tot cas, potser una bona idea seria fer primer els insectes de per aquí, que supòs que seran els més consultats i després ja podrem fer els gèrrids de Papua, no? Les 30 catocala europees primer, per exemple, etc.

Fturmo (discussiócontribucions)

Sí, tens tota la raó. Amb aquesta idea vaig començar a traduir articles fins arribar a les Catocala i també vaig fer les presents a la Península ibèrica. En veure que n'hi havia moltes i que la majoria eren articles curts fàcilment traduïbles, vaig pensar que m'aniria bé per agafar pràctica i rapidesa. Per això n'he fet moltes de lluny, en moments que li podia dedicar poc temps.

Ara aniré fent la resta d'europees i també altres famílies de les que tinc fotos identificades i, per tant, són d'aquí.

Intueixo que per arribar al milió d'articles no ens caldran 15 anys. Segur que ho farem abans.