Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

Suport addicional de traducció automàtica per a l'eina de Traducció de Contingut

1
Resum per Paucabot

Nou traductor per a l'eina de traducció.

KartikMistry (discussiócontribucions)

Hola, el suport de traducció automàtica per a l'eina de Traducció de Contingut (en beta) s'ha estés per a la Viquipèdia en Català i a més d'Apertium, també podeu usar Yandex. Podeu fer-lo servir al traduir articles al català. Per començar a utilitzar-lo, escolliu "Yandex.Translate" com a opció al selector del menú "Traducció automàtica" en el panel lateral al traduir un article. Tingueu en consideració que la traducció automàtica estarà disponible per a totes les llengües suportades amb "Yandex.Translate", però l'eina de Traducció de Contingut pot ser utilitzada per traduir a qualsevol idioma, amb suport de traducció automàtica o sense ell.


L'equip legal de la Fundació Wikimedia i Yandex hi han col·laborat per definir un acord que permet l'ús de Yandex.Translate respectant les polítiques d'atribució de drets, privacitat dels usuaris i representació de marques. Des de novembre de 2015, la traducció automàtica de Yandex ha estat emprada per traduir articles de Viquipedia a múltiples llengües. Els detalls sobre els serveis de traducció de Yandex, incloent-hi un resum del contracte estan disponibles a aquesta pàgina. Podeu trobar més informació sobre els serveis de traducció automàtica de l'eina de Traducció de Contingut en aquesta pàgina. Us suggerim que doneu una ullada a aquestes pàgines.

Hem provat el nou servei de traducció a la Viquipèdia en Català, però poden haver-hi problemes inesperats encara per descobrir. Si us plau, informeu-nos a través de la pàgina de discussió del projecte o a Phabricator en cas de trobar cap problema amb l'eina de Traducció de Continguts. Moltes gràcies. De part del equip de Llenguatge de la Fundació Wikimedia: -- @KartikMistry (Aquest missatge ha estat traduït al Català per Pau Giner)