Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Viquiprojecte:Química II

6
Resum per Paucabot

Indicacions a Santanyiner sobre com patrullar articles.

Santanyiner (discussiócontribucions)

Hola Paucabot! M'agradaria ajudar tant com pugui, però podries ser una mica més específic? Quan dius 'repassar' vols dir assegurar-me que els articles que s'estan creant estan redactats correctament i amb la informació adequada? Supòs que no he de crear cap dels articles que encara no existeixen perquè pareix que tots tenen un usuari assignat que els crearà. Gràcies!

Paucabot (discussiócontribucions)

Quan dic repassar, vull dir ajudar en les coses bàsiques de la Viquipèdia a aquests usuaris novells, com per exemple he fet aquí: Special:diff/16851017/16851219. Això inclou avisos per millorar l'article, categories, millores generals de format, etc. Si disposàssim de més temps, estaria bé escriure'ls i dir-los les coses que podrien millorar de contingut.

Santanyiner (discussiócontribucions)

D'acord! Faré tot el que pugui. Com que no fa massa temps que vaig començar a editar segurament t'aniré fent preguntes o comentaris sobre com fer aquests tipus de correccions.

Paucabot (discussiócontribucions)
Santanyiner (discussiócontribucions)

Hola Paucabot, a l'article Precisió (química) s'ha afegit material agafat de la pàgina Precisión_y_exactitud (es) que no ha estat traduït, s'hauria d'afegir l'etiqueta MT o s'hauria de desfer l'edició? Gràcies.

Paucabot (discussiócontribucions)

El viquiprojecte acabava ahir, per tant, no crec que hi facin gaires edicions més. Jo eliminaria el text en castellà.