Tema de Viquipèdia Discussió:Presa de decisions/2016/Presa de decisions sobre nacionalitat i ciutadania en infotaules de biografies

QuimGil (discussiócontribucions)

Que una presa de decisió se centri en votar abans de debatre ja és una feblesa viquipedista però bé, suposo que aquest tema en general ja ha estat debatut d'una manera o altra en ocasions prèvies. Ara bé, trobo que les opcions ofertes actualment són massa polaritzades, bàsicament un Sí / No / NSNC. Compareu aquesta selecció amb les més flexible Viquipèdia:Presa_de_decisions/2013/Llibre_d'estil_sobre_icones_de_banderes#Instruccions_del_sondeig.

Tot i que les veus més actives en aquests debats tendeixen a estar ben posiciones en una banda o en una altra, també hi ha viquipedistes que tenen idees més flexibles, més variades. Oferir més opcions pot facilitar una major participació. A més, l'objectiu d'una presa de decisions no és simplement la de guanyar un recompte de vots, sinó aconseguir un consens, o apropar-se'n tant com sigui factible. En aquest sentit, tenir altres opcions entre Aprovació/Objecció pot ajudar.

YggdrasilAsir (discussiócontribucions)

La proposta s'ha de debatre abans de votar; crec que així està especificat en el text. Si no ho està, ho afegiré més endavant. També afegiré més opcions de vot. Gràcies pel comentari!

Resposta a «Més opcions de vot»