Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Jey

Fèlix Gener (discussiócontribucions)

Sol·licito ajuda per esborrar el méa aviat possible un avís d'inadmissibilitat sobre la pàgina de Mateu Matas 'Xurí'. Crec que és injust.

Jey (discussiócontribucions)

@Fèlix Gener aquest no el tinc tan clar. La única referència admissible és la #1. Esperarem uns dies a veure si algú més participa en la discussió. Si no és així l'article se sol quedar igual per molt injust que sigui i encara que sigui perjudicial per als biografiats. Per a més informació et convido a consultar VP:NO i VP:CI. Gràcies!!

Fèlix Gener (discussiócontribucions)

Ho he llegit Jey. Insisteixo en que em sembla injust per al biografiat. Podrien millorar-se les formes perquè no tothom sap el que és la Viquipèdia. Cal pensar que quan algú clica un nom al google, el porta directament aquí. El Mateu Xurí és tot un personatge i no es mereix aquest avís. Proposo un debat a fons sobre tot això.

En qualsevol cas, Jey, ja que t'has oferit a ajudar-me, et demanaria consell sobre com poder millorar aquest article. En Mateu Xurí s'ho val i penso que malgrat la seva edat és una de les personalitats més rellevants de Mallorca. No és autopropaganda el que aquí hi ha. Tampoc entenc massa bé el que la única referència admissible sigui la 1. Em sembla que totes són molt correctes, però ja miraré de millorar aquest apartat.

També crec que cal qüestionar alguns administradors, que havent mostrat la seua enemistat manifesta amb alguns editors, continuen fent i desfent com si fòssin Déus. Sóc nou a la Viquipèdia però porto molts anys en el món de les enciclopèdies. Cal evitar que això tan bonic es corrompeixi per orgulls personals.

Hi ha algun lloc on poder manifestar tot això? Em pots ajudar?

Jey (discussiócontribucions)

És injust per al biografiat com ho és per qualsevol article estar incomplet, no es poden fer excepcions. I també em semblen molt injustos els teus comentaris sobre els administradors.

Fèlix Gener (discussiócontribucions)

Perdona si potser m'he expressat malament Jey. Per descomptat que no em referia en absolut a tu, ans al contrari, només he trobat en tu ràpides col·laboracions i també una manera de plantejar les coses correctíssima. Venia d'una discussió en certa manera agressiva amb un administrador amb qui he observat formes i rerefons molt intolerants i ofenedores i em vaig quedar una mica decebut en la meva primera experiència a Viquipèdia. En qualsevol cas, Jey, era un comentari sense atacs personals a ningú i que et feia a tu perquè m'ha semblat trobar-me amb una persona receptiva. I crec que no m'he equivocat. T'agraeixo la teva atenció continuada. Vaig endinsant-me a la Viquipèdia, la vaig comprenent i espero poder aportar moltes coses profitoses des del respecte per tothom.

Resposta a «Mateu Xurí»