Tema de Usuari Discussió:Nobita931

Jolle (discussiócontribucions)

Company em sembla que tens una confussió entre "MANCA DE REFERENCIES" o "criteris d'adminissibilitat". Per exemple vas posar les dues coses a l'article Parakou. Efectivament hi manquen referències, tot i que quan es tracte d'un esborrany això no és necessari; però a més compleix tots els criteris d'admissibilitat: és una ciutat de 200.000 habitants, la més important del nord de Benín, seria força ridícul no admetre'l, de fet és un dels articles que fan més falta (hi ha un pilot de ciutats africanes de milers d'habitants, algunes de milions, que ens manquen) i que es important tenir. El fet de no tenir referències no li treu l'admissibilitat, que en coses geogràfiques no cal que estigui basat en un llibre, pots mirar fins i tot el Google maps si necessites assegurar-te de que la ciutat existeix. La mala aparença dels articles que suposa posar aquestes advertències inadequades no beneficia a la viquipèdia catalana i segur que dona més feina posar-les (i després borrar-les) que, per exemple, comprovar que tal o qual ciutat existeix. Recorda també que als principis de la viquipedia no es posaven referències i hi ha molts articles (per exemple els que vaig fer basats en el diccionari de biografia grega i romana) que no les tenen, crec que hi ha una plantilla d'aquest diccionari, que pots possar enlloc de la plantilla FR. Jolle

Nobita931 (discussiócontribucions)

Pero si no hi tenen referencies, s'ha de posar una mena d'avis de reférencies, per algo esta creada la plantilla. Potser es veritat ho de la admisibilitat,pero si no tenen les referencies, doncs la plantilla es casi com indispensable.

Nobita931 (discussiócontribucions)

Per cert, no he confos la manca de referencias amb manca d'adminissibiliat, per la raó de que jo prometo que als articles on he posat aquests avisos, tenen el problema que he ficat, si es manca tant d'admissibiliat com de referencies, posso els 2 avisos, si es d'adminissibilitat doncs l'avis corresponent i si es de referencies, doncs l'avis de les referencies, es aixi de simple.