Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:SergiMM

Metralleta95 (discussiócontribucions)

Bones company, he col·locat FVA, ja que per el google no trobo referències alienes al subjecte (així que crec que no cumpliria els criteris d'admisibilitat), en cas que trobès referències significatives, col·locariem FR, o així ho crec, en cas que m'equivoqui @Paucabot: podria aclarar-me la diferència entre FVA i FR, (avui estic espès)? Gràcies.

Paucabot (discussiócontribucions)

Si poses FVA, l'avís ja diu que no té referències suficients. Afegir-hi FR és redundant.

SergiMM (discussiócontribucions)

En l'article concret, jo opino que la correcta és FR, perquè és un article que un expert podria millorar/referenciar...

Jo tampoc li veig molta diferència entre FVA i FR.

Metralleta95 (discussiócontribucions)

Per això et dic company SergiMM, al buscar per la xarxa (jo al menys) he trobat perfils de Facebook, twiter, i empreses on és usuari, però res que parli aliè al subjecte ni de manera significativa, per tant crec que és correcte col·locar FVA, com jo tinc entès, ja que en cas de que no s'aportin fonts fiables (cosa que de moment jo no he pogut fer, perque totes són del subjecte o molt properes) doncs passaria pel procès d'esborrament o fusió amb algún altre lloc... Salut!

Paucabot (discussiócontribucions)

Si tenim dubtes sobre la seva admissibilitat, com és el cas del company Metralleta, que ha fet una cerca per internet i no ha trobat res significatiu, hem d'usar FVA. Si és evident que és admissible (per exemple, perquè en d'altres llengües hi ha referències que ho verifiquen), basta posar FR.

SergiMM (discussiócontribucions)

Jo no he fet la cerca per google, però, si hi surten aquests resultats, és més correcte FVA.

Gràcies per l'explicació @Paucabot i pel FVA @Metralleta95.

Resposta a «FVA i FR a Albert Corominas i Tasis‎»