Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Foto Diables de Terrassa

6
Resum per Paucabot
Jcastellob (discussiócontribucions)

Hola Pau,

des de la completa ignorancia, no entenc molt bé el perquè de l'eliminació d'una de les fotos que hi havia.

Gràcies

Paucabot (discussiócontribucions)

Has llegit això del conflicte d'interessos?

Jcastellob (discussiócontribucions)

Sí, però no acabo de veure el perquè... osigui, a la part de fotografies i fitxers multimèdia. Si només puc posar una foto que sigui la que s'ha esborrat, no l'altra. No pretenia fer-ho amb idees de promocionar-ho, simplement que l'entrada de Viquipèdia que hi havia abans donava pena.. I necessitava una "neteja de cara". Eliminaré les parts del text que no tenen una font fiable per a ser contrastada.

Jcastellob (discussiócontribucions)

He fet un parell d'edicions i eliminat text que calia citar però no hi havien fonts per a fer-ho. He eliminat la foto que s'havia quedat abans, i he pujat la que s'havia eliminat, aquest cop sense posar noms de ningú.

Espero que compleixi les normes i no es vegi com un article molt interessat.

Gràcies per l'ajuda.

Paucabot (discussiócontribucions)

Jo crec que, tal com diu a la política que t'he comentat, no sou el més indicat per escriure aquest article. Això és fàcilment comprovable per la quantitat de canvis que he hagut de fer a l'article (i els que queden, encara hi ha parts de l'article en primera persona).

Jcastellob (discussiócontribucions)

Ho entenc, però es que donava molta pena.. Procuraré ser el més objectiu possible i revisaré tot el text. Gracies una altra vegada per l'ajuda i els consells.