Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

Peace Treaties in Art 30 x 30 Challenge

1
Resum per Paucabot

Presentació d'aquesta competició.

Iñaki LL (discussiócontribucions)

Competició 30 x 30 de tractats de pau

Peace Treaties in Art 30 x 30 Challenge
¡Competició oberta en breu! ¡Uneix-te! Volem emplaçar tots els editors a què es esmeren contribuint a la Wikipedia en aquest tema. repartiran gratificacions.

Hola amics de la Wikipedia català! Amb temps just, desenganxa ia la Competició sobre Tractats de pau. Esperem encaridament la vostra aportació en aquesta inspiradora competició que busca crear, millorar i traduir articles sobre els tractats de pau en el context de Donostia-Sant Seastián 2016 Capital Europea de la Cultura, aspirant a dotar mitjançant collaboració el material accessible sobre aquest vast tema relacionat amb l'art, a parts iguals actual i intemporal.

El projecte, promogut pel Basque Wikimedians User Group, enfonsa les seves arrels en les exposicions de Tractat de pau que tenen lloc a Donostia-Sant Sebastià amb punt de partida el present dia juny 17. A més, d'acord amb l'esperit obert i inclusiu del any cultural de Sant Sebastià, volem fer especial èmfasi en la participació de llengües minoritàries. La competició de la Wikipedia s'estén per tant de 17 de juny (hora d'inici a les 12 del migdia CET) al 17 de juliol, i inclou una Wikimaratón que tindrà lloc el 9 de juliol, ¡quedeu tots convidats! Deixa la teva empremta amb altres contribuïdors de la WP, tindràs també com a al·licient un nombre de premis en forma de Barnstars, així com una breu estada a Donostia-Sant Sebastià per a la Wikimaratón! Feliç participació, una gran abraçada

PS Perdó per el català google, però content de millorar una mica mi català :p