Tema de Usuari Discussió:Xavier Dengra

Cap Verd: article Morna

6
Resum per Xavier Dengra

Solució a un conflicte d'edició a l'article Morna (gènere musical).

Alvaro Vidal-Abarca (discussiócontribucions)
Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Bones! Sí, ostres quina llàstima. Si et sembla bé, fusiono els conceptes més rellevants del que hagis creat tu al que ja he publicat jo prèviament, i hi faig una redirecció. El canvi d'octets que faci per traspassar informació del "teu" al "meu" te l'afegeixo al teu comptador de punts del concurs de Making Africa, d'acord? Gràcies per l'avís i visca el fair play!

Alvaro Vidal-Abarca (discussiócontribucions)

Hehe... No estic participant a aquest projecte pels punts, més aviat per ampliar els continguts de la Viqui... D'acord! I subscric el que dius: visca el fair play. Així dóna gust :-)

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Ja suposo que no és pels punts, home! Però trobo just que sigui així. Pel que fa a l'article, abans de deixar-lo com a redirecció, pots comprovar que no em deixi res destacat per traslladar? En principi no he agafat tot allò que no tenia referències clares , si bé un parell de fragments interessants els he deixat amb la plantilla de "cal citació". Salutacions!

Alvaro Vidal-Abarca (discussiócontribucions)

Hola! He revisat el contingut de Morna (gènere musical) i età genial. Només l'hi he pasat el LanguageTool i he fet un parell de modificacions menors (treure una paraula repetida, i canviar "menor tonalitat" per "tonalitat menor"; només han estat 2 octets de menys). Pots revisar, si vols, la meva modificació a , però pots desfer-la si no et convenç. Salut!

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Està perfecte, gràcies! Faig la fusió/redirecció, doncs. A reveure!