Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Constància (discussiócontribucions)

Hola Paucabot. Gràcies per intentar ajudar-me amb l'article sobre Maria Lluïsa Borràs. Confesso que estic superada i no me'n surto amb això de les plantilles per les referències i les notes. No tinc coneixements en aquest àmbit, i la meva intenció no és esdevenir viquipedista, empresa fora del meu abast, sinó deixar ben polit i complet aquest article.

Em podries ajudar a fer aparèixer les referències? Vull dir: si jo te les passo, les podries editar tu? Et demano disculpes per aquest atreviment, però imagino que per a tu seria senzill quan per a mi esdevé desesperant.

Un altre problema amb que em trobo, és que intentant posar una referència he esborrat les que hi havia editades de l'anterior viquipedista. Seria possible recuperar-les? Corresponen als petits números de l'1 al 5 que apareixen al text. Són notes? Em sap un greu enorme.

Si em poguéssis ajudar t'estaria molt agraïda.

Paucabot (discussiócontribucions)
Constància (discussiócontribucions)

La senyora Borràs va morir fa més de 6 anys! Sí que la vaig coneixer; prou per poder rastrejar la seva obra i fer-la visible aquí, ja que trobo interessant compartir-la. Com s'ho faria, si no, algú que no sabés res d'ella?

Gràcies de totes formes.

Constància (discussiócontribucions)

Hola de nou. He llegit VP:CI. tal com m'indicaves. Vull aclarir que les 10 referències que tinc a punt per introduir -cosa que no aconsegueixo fer- mostren que només reflecteixo el que altres experts han deixat escrit.

He vist que ets voluntari per fer de mentor. Potser acceptaries llegir aquestes referències per comprovar que són fiables i correctes?

Paucabot (discussiócontribucions)

Hola Constància. M'agradaria ajudar-te però torn a comentar-te que, encara que no siguis ella, potser no ets la persona més indicada per escriure aquesta entrada. Encara que ho sembli, no és el mateix que un físic escrigui sobre un tema de física que coneix que que una persona escrigui sobre una altra persona que coneix.

Si tens les referències, el millor que pots fer és posar-les a Discussió:Maria Lluïsa Borràs i González i qualcú, si ho troba convenient, les afegirà.

Constància (discussiócontribucions)

Gràcies pels teus consells. Comprenc molt bé les normes que em transmets.

Mentrestant, he aconseguit introduir les referències (era senzill; estava abrumada per tantes explicacions amb codis gràfics). Veuràs que pràcticament no he escrit ni una línia que no sigui citació d'un expert. Ho he fet mirant de posar-hi tota la cura. Si hi trobes alguna frase tendenciosa o similar, et prego que m'ho facis saber.

Comentar també que he quedat impressionada pel món de la viquipèdia que tot just acabo d'entreveure. No en sabia res i m'admira tant el rigor com la dedicació. A partir d'ara llegiré lesmeves consultes (la consulto molt sovint) amb uns altres ulls.

Paucabot (discussiócontribucions)

Sí, però veig que no t'he convençut gaire i que realment no acabes d'entendre les normes que t'intent transmetre. Ja sé que els que teniu conflicte d'interessos sempre ho feis amb molta cura i que sou el més objectius que podeu, però això no basta, com has pogut comprovar a Discussió:Maria Lluïsa Borràs i González.

Constància (discussiócontribucions)

Pau, dóna'm per favor l'oportunitat de mostrar que puc contribuir amb una feina digne de la Viquipèdia. Esdevé per a mi un repte estimulant complir amb els requisits. Vaig seguint amb molt de gust les vostres indicacions.

Paucabot (discussiócontribucions)

La idea és que per contribuir amb una feina digna a la Viquipèdia ho has de fer en articles on NO tens conflictes d'interès, com clarament es diu a VP:CI.