Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Arinsau (discussiócontribucions)

Bona nit. Aquestes CN que acabes de posar a Torneig Històrics 2010 crec que són redundants perquè de fet és una informació ja referenciada a l'apartat de Resultats i classificacions. La crònica de cada triangular ja indica que el grup està format per tals equips. Igual amb els golejadors, cada crònica serveix de referència, no?

Paucabot (discussiócontribucions)

Si la informació és repetida, no s'hauria de tornar a posar. Si val la pena conservar-la perquè hi ha informació addicional, s'ha de referenciar, encara que sigui amb les mateixes fonts. Pega una ullada a Viquipèdia:Citau les fonts, l'apartat que explica com repetir referències.

Arinsau (discussiócontribucions)

Que a aquestes alçades m'enviïs a mirar com repetir una font ja té guasa :-)

Vejam, qui visita aquest tipus d'articles ja sap on ha d'anar a trobar les coses. Crec que en feu un gra massa. No estem parlant d'Història, Ciències, Política,... Heu de tenir present la singularitat dels articles Esportius, que sembla que en aquesta viqui us fan repelús. Voler-ho referenciar tot fil per randa, cada minut, cada expulsió, un palmarès,... una bojeria.

Si la informació és repetida, no s'hauria de tornar a posar. Aquí m'agradaria diferenciar entre informació gràfica i informació textual. La meva intenció en aquest cas (amb Distribució de grups i Golejadors) és simplement afegir unes taules que copsin ràpidament un punt concret de l'article, que es pot consultar després si el lector vol aprofundir, en una altra secció ja, ara sí, convenientment referenciada (Resultats i classificacions).

I insisteixo, les cròniques ja són referències, que tu les vulguis fora de la plantilla del partit és un altre assumpte. No considero que un quadre resum hagi d'anar obligatòriament citat quan ja es pot comprobar la informació que dóna en el cos de l'article.És un tema d'estètica, no m'agrada referenciar en el mateix títol de secció; recordo que es va dir també allò de respectar el disseny de l'autor, però pff...

Em reitero Pau. Considero que aquest cop les CN estan fora de lloc però ho veiem desde punts de vista molt oposats. Com sempre :-)

Paucabot (discussiócontribucions)

Idò te deman disculpes. Me pensava que no sabies com repetir les fonts. No som capaç de recordar qui és qui en aquesta mar de nicks.

Respecte del fons de la qüestió, tot ha d'estar referenciat, sigui un article d'història o un article d'esports. Si no vols posar la referència en un títol de secció, cosa que no s'hauria de fer, ho entenc: pots posar la referència al final de la secció. No hi ha cap problema en això.

Arinsau (discussiócontribucions)

Proposo: serviria un apartat de Bibliografia o Enllaços externs, però al final de l'article? Per no "embrutar" altres zones (manies meves).

Veig que has canviat també l'estat de la plantilla a collapsed. Però facilita molt més la navegació si ja trobem la caixa oberta. Per això serveix l'autocollapsed, no és que estés directament posat a uncollapsed; si algun dia s'hi afegeix una altra plantilla ja quedaran les dues tancades. Puc tornar-ho a canviar?

Sento donar-te tant la tabarra.

Paucabot (discussiócontribucions)

Me sap greu, però les referències s'han de posar contextualitzades. Hauràs d'aprendre a conviure amb això.

Respecte de la plantilla de navegació, és enorme i ja fa temps que hem anat modificant totes les coses que no són estrictament de l'article (plantilles d'avís i de navegació, bàsicament) perquè siguin el menys intrusives possibles i no desviïn l'atenció del que sí que és la informació de l'article.

Arinsau (discussiócontribucions)

Ja veus que he posat una font a peu de secció. Així ho faré en endavant. Celebro haver arribat a un consens.

Quant al tema "autocollapse", considerant que aquestes plantilles solen estar al final de tot de la pàgina, la intrusió que puguin tenir és poca ja que quan hi arribes ja t'has llegit l'article. Però respecto la decisió, només ho tenia així per un tema de pràctica i movilitat, és un click menys que has de fer.

Salut.

Paucabot (discussiócontribucions)

Una de les fonts que has afegit és un blog. L'hauries de substituir per una font fiable.

Paucabot (discussiócontribucions)

Has reemplaçat el blog per una font (btv) que no verifica el text.